KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mogu vam samo reći, da sam ovom mamlazu što prodaje nudio otkup svih njegovih dionica po 2400 kn, nije ih htio tada prodati, kao nema šanse. Sad mu je dobro 1500 i 1400 kn! Veliki investitor, zna se kur..it po novinama, mila majko!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Mogu vam samo reći, da sam ovom mamlazu što prodaje nudio otkup svih njegovih dionica po 2400 kn, nije ih htio tada prodati, kao nema šanse. Sad mu je dobro 1500 i 1400 kn! Veliki investitor, zna se kur..it po novinama, mila majko!?

Kolega svi mi koji smo ostali riskiramo i svrbe me prsti sad bih opet dokupljivao, ali neću, ne dam više ni kune, a o daljnjoj kupovini na ZSE-u ću dobro razmisliti tek poslije izbora

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

a i ti se imaš čime hvaliti, bio bi mu platio 1000 kn po dionici više! na današnjih 15 dionica, 15.000 kuna razlike! [bye]

moje poruke na forumu su izraz mog trenutnog mišljenja! nisu invest. savjeti nisu preporuke za ulaganje!

a i ti se imaš čime hvaliti, bio bi mu platio 1000 kn po dionici više! na današnjih 15 dionica, 15.000 kuna razlike! [bye]
[/quote]
Da, samo u tom slučaju nitko danima nebi prosipao i nebi KSST bili ni blizu ove cijene. Ali, šta ti znaš gugi!? Nije to za tebe!

Zar danas nije trebala biti sjednica vlade?

@Smart, ponudi sada.

Izmjena obavijesti – Sjednica Vlade RH

Sjednica Vlade Republike Hrvatske održat će se danas, 6. listopada 2011. godine, u 14.30 sati, u Banskim dvorima.

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2011/listopad/izmjena_obavijesti_sjednica_vlade_rh

@Smart
, ponudi sada.

Nema novaca drugi su ga natrpali na 2400, sada može samo gledati kako tone i tone i pitanje je gdje će se zaustaviti.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

@Smart
, ponudi sada.

To je nula od čovjeka jer nije ponudio, a znao je da bi ja uzeo i po većoj cijeni. No, nisam znao da on prodaje! Nema veze, super je prošao ovako!? [bye]

Nema novaca drugi su ga natrpali na 2400, sada može samo gledati kako tone i tone i pitanje je gdje će se zaustaviti.

Hahahah, u pravu si! [wink]

MA vidi kako na ovim razinama ima kupnje.. drukerska banda vas prevarila…a ja zalim sto nisam prodao s gubitkom da sad kupujem 20 %jeftinije

Kolega svi mi koji smo ostali riskiramo i svrbe me prsti sad bih opet dokupljivao, ali neću, ne dam više ni kune, a o daljnjoj kupovini na ZSE-u ću dobro razmisliti tek poslije izbora
[/quote]
ovdje sad trebaju malo veci kupci a njih ima samo se skrivaju po manjim nalozima i ovima po 10 i marljivo sakupljaju na nize da se ne skuzi-strizu ovce! ….

@Smart
, ponudi sada.

To je nula od čovjeka jer nije ponudio, a znao je da bi ja uzeo i po većoj cijeni. No, nisam znao da on prodaje! Nema veze, super je prošao ovako!? [bye]

Sad bi mu ja nešto napisao ali nebi on to vidio jer sam mu na ignore…..
[lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close