Uh ,brzi ste na okidaču.Post kolege Smarta u 12:48 h,12 kom dionica po bid-u u 12:49:07.
Nije to zbog tog posta, post je pozitivan jer se razgovaralo i o staklenicima, ali ništa o tome ne piše. Btw. prosuo je 15 kom., ali nebi komentirao ništa o tome!
Da,15 kom,krivo sam stiskao po tipkovnici.A šta sad,čekamo dalje.Iako mi je čudno kako su svi dobili za plaće,a KSST nisu.I odakle sad ovi iz Cestara u cijeloj ovoj priči?
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.104 81,96 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. BILIĆ JOŠKO 490 0,43 Osnovni račun TROGIR, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. 227 0,20 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. URLIĆ MARIO 218 0,19 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
9. PERIĆ IVAN 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 91,58
top 10 nema promjene
koliko sam shvatio iz svega dosad,zemljista se ne prenamjenjuju u turisticka nego poslovna,i u tom smislu je vrijednost procjenjena 7000kn po dionici-dakle ne ocekuje se neznam kakav turisticki investitor ,dovoljan je i poslovni 😉
Za Dalmacijavino zaprimljeno 5 pisama namjere!
Za Dalmacijavino zaprimljeno 5 pisama namjere!
a za kolko ih prodaju? 1 kn???
a za kolko ih prodaju? 1 kn???
[/quote]
Daj, ne "rise" majke ti! Kakva su ovo dvostruka mjerila??? Za Dalmacijavino, Adriachem mogu izjaviti da ima zainteresiranih, tko su, šta su pričali sa radnicima, šta žele napraviti, a za staklenike nitko ništa ne smije pisnuti. Ma, hebem ti državu u kojoj živim!
A šta bi trebao reći Smart koji najduže čeka?
Smart bi trebao sam sebi opaliti šamar!
Na kraju će se ispostaviti da ovdje ima zainteresiranih, a da je jedan od njih Čobankovićev kum Ante Vrcan, koji je sa 4-5 firmi vječito u najmu u Kaštelanskim staklenicima na Knežinama! Sjetite se ovoga šta sam sad napisao!!!
Na kraju će se ispostaviti da ovdje ima zainteresiranih, a da je jedan od njih Čobankovićev kum Ante Vrcan, koji je sa 4-5 firmi vječito u najmu u Kaštelanskim staklenicima na Knežinama! Sjetite se ovoga šta sam sad napisao!!!
Vrcan nema ni za kafu!
Duzan je na sve strane, od Neretve do staklenika.
Sacuvaj Boze od njega!
da li zna netko ili ima link da drzava po natjecaju ukljucuje i isplatu malih dionicara po natjecajnoj cijeni?