KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pinokio ajde ne manipuliraj.poznata je stvar da su ljudi na burzi podlozni strahu i euforiji, preuvelicavanju i negativnih i pozitivnih vijesti.a vidim da o cinjenicama ovdje se jako malo pise.tko god za firmu koja ima tako vrijedno zemljiste ,od struke procjenjene 7000 kn po dionici i od vlade najavljene investitore druka na ovoj razini cijene da jos pada ,ne bi li nesto usicario ili sirio apatiju i paniku je najobicniji druker i manipulator
doduse poznajuci nasu burzu smatram da je skupo bilo placat 4000 kn ako ne izadjes na 5000,samo cijena sad nije 4000 nego 1600

Glavni problem s ovom dionicom je da ona ne vrijedi toliko koliko su vas uvjerili da vrijedi. To znaju potencijalni investitori i zato neće biti ponude koja bi zadovoljila vaše apetite.

Prof. dr. Slaven Kokić: Podignimo kongresni centar za 20.000 ljudi na mjestu `Jugovinila`

http://www.kastela.org/content/view/15042/2/

Glavni problem s ovom dionicom je da ona ne vrijedi toliko koliko su vas uvjerili da vrijedi. To znaju potencijalni investitori i zato neće biti ponude koja bi zadovoljila vaše apetite.

Čuj,jasno je kao dan da se KSST neće prodati po 7000 kn.Ali,moj osobni stav na kojem sam temeljio ulaganje je da bi KSST mogli otići u slijedećih godinu dana po najmanjoj mogućoj cijeni od 4000 kn,eventualno i 5000 kada se promijeni GUP.E sad,kad država proda KSST u isto vrijeme znam koliko ću dobiti za svoje dionice i ne moram sjediti uz komp da ih topim.Obzirom da mi je ljeti baza Čiovo,malo sam upućeniji što se tiče lokalnih planova.Cijena dionice na burzi me ne zanima,jer normalno je da uvijek netko prodaje,a netko kupuje ovisno o svojim potrebama i afinitetima.Od KSST ne treba praviti neku preveliku famu,jer je iz aviona vidljivo da puno očiju snima,a naravno da bi i oni voljeli to čopiti po što manjoj cijeni.A kad će se prodati,to ne ovisi niti o ovom forumu,niti o cijeni dionice na burzi.prodati će se kada se dogovore i to je to.A do tada srdačan pozdrav (što bi kolega Matrix rekao).

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

waltere dali znas vezu izmedju cijene po kojoj se drzava dogovori i cijene na burzi? kako ce po tebi to ici?
p.s ja mislim da bi svako ovdje potpisao i 4000kn iako ocekujem dosta vise .vecini je to izvrsna zarada a koji su usli po vise lako nadoknade jer je od tad cijelo trziste duplo palo

@elijah
Već sam ti napisao da me cijena na burzi ne zanima,jer ne mislim prodavati na burzi. A kako će se cijena na burzi kretati-nije mi jasno kako to netko uopće i može znati.Po koliko se dogovore-dogovore,kao da ja na to mogu utjecati.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Procjena nikad nije bila problem, namjena tvrtke i uvjeti natječaja jesu!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

namjena tvrtke i uvjeti natječaja jesu!

Oni su "prilagodljivi" situaciji u kojoj se nalazimo.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

‘Invest in Croatia’. To će biti velik događaj kaže Jadranka. Dakle ipak rezultati ulaze u predizbornu kampanju. Nadam se da će i Staklenici biti unutra.

@MILORAD (ljepše bi bilo MRZIMRAD)
Sve je na prodaju, pa i ti………samo je pitanje cijene.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

‘Invest in Croatia’. To će biti velik događaj kaže Jadranka.

The International Investment Forum : Invest in Croatia 2011

Srdačan pozdrav

‘Invest in Croatia’. To će biti velik događaj kaže Jadranka. Dakle ipak rezultati ulaze u predizbornu kampanju. Nadam se da će i Staklenici biti unutra.

Ma, ljudi moji. Ova vlast je potpuno nesposobna za bilo kakav napredak ove zemlje. Oni su sve investitore doslovno otjerali iz Hrvatske i sad ih kao žele privući nazad!? Svo ovo je mazanje očiju javnosti, koja puši njihove glupaste priče. Jer, kad vidim tu imena Kalmeta, Popijač, Milošević… Koju su to oni investiciju doveli u Hrvatsku???

P.S. Dovoljno je vidjeti kako burza reagira na te njihove snove, mislim da je to najbolji pokazatelj!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close