Sve se to vidi u poslovanju 1993-2011! Istina, malo kritike na taj račun nebi falilo!
03. listopad
Upravno vijeće AUDI-a imalo 15 sjednica, a ne žele reći što su odlučili
Ne smije se znati ni tko se javio na natječaj
Daleko od očiju javnosti prošlog je tjedna održana sjednica Upravnog vijeća Agencije za upravljanje državnom imovinom, potvrdilo nam je više članova tog tijela. No, dok smo provjeravali tu informaciju, ispostavilo se da je od proljeća, odnosno otkako je zaživjela Agencija, održano čak 15 sjednica. O čemu se na njima razgovaralo, nitko nam ne želi otkriti.
"Poslovnikom o radu Agencije određeno je da su sjednice zatvorene i da će se nakon sjednice javnost o sadržaju informirati priopćenjem", odgovoreno nam je iz AUDIO-a. Saznajemo, pak, da bi se skrivanje informacija moglo još postrožiti. Članovi Upravnog vijeća navodno traže da se hitno donese pravilnik o tajnosti podataka, kako bi se moglo utvrditi što će se objaviti, a što su povlaštene informacije. Zbog toga sada nije moguće dobiti podatke o …
http://www.poslovni.hr/vijesti/upravno-vijece-audia-imalo-15-sjednica-a-ne-zele-reci-sto-su-odlucili-187595.aspx
Podaci od petka:
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.104 81,96 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. BILIĆ JOŠKO 490 0,43 Osnovni račun TROGIR, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. HITA-VRIJEDNOSNICE D.D. 227 0,20 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. URLIĆ MARIO 218 0,19 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
9. PERIĆ IVAN 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 91,58
Urlić -7.
Šta nije ovdje bilo 222 komada ?
Urlić izlazi, Hita ulazi ili ? [wink]
Nije, nije plejboj, Hita je odavno na 227.
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.104 81,96 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. BILIĆ JOŠKO 490 0,43 Osnovni račun TROGIR, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
8. URLIĆ MARIO 225 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
9. PERIĆ IVAN 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 91,59
…kao… dosad vas nisu pljačkali u tajnosti [wink] [wink] [wink]
8. URLIĆ MARIO 218 0,19 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
Urlić -7.
Ne čudi me.
Da sam na njegovom mjestu i s njegovim prosjekom ulaza
davno bih poslao Audio, Vladu, gradske oce Kaštela i upravu KSST-a u tri pm
i sve rasprodao!
Ali nisam te sreće…
Danas sam prodala onu jednu dionicu KSST-a,platila "proviziju".Em ovdje Vlada dosta toga palamudi,em najžešći zagovaratelji dionica s jedne strane se bore za istinu,dok s druge strane utrpavaju svoje dionice onima koji na tu priču nasjednu.I stoga KSST pa-pa,a malim dioničarima puno sreće sa ovim forumaškim velikim ribama.
Osim 4-5 dioničara, na ovoj razini su svi u minusu, pa samo izvolite! Ja ne znam, šta je nekim ljudima u glavi?
Ljudi se iskrcavaju jer bi mogli imati i veći minus. Ne znam što ti je tu čudno. Zabluda je da ako ne realiziraš minus da nisi u minusu. Bar bi ti to trebao znati s obzirom koliko si na burzi.
Razumijem pinokio, ali od kada je objavljena neslužbena info da se nitko nije javio na javni poziv, dionica je vraćena sa 2450 na 1600??? Šta, ako se pokaže da je info bio krivi i da kupaca ima!? Kako netko može prodati dionicu po 1600 kn, a Vlada RH za nju traži 7000 kn???