KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po dopisu je Audio u pregovorima sa potencijalnim kupcem i tvrtka je u postupku prodaje. Tko će izaći kratkih, a tko dugih rukava, uskoro ćemo saznati!?

nešto novo ili ono što smo već komentirali?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Po dopisu je Audio u pregovorima sa potencijalnim kupcem i tvrtka je u postupku prodaje. Tko će izaći kratkih, a tko dugih rukava, uskoro ćemo saznati!?

nešto novo ili ono što smo već komentirali?
[/quote]
Ništa novo drako!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Ako ste zbilja okupili dionicare s tim brojem dionica, sto mi zvuci nevjerovatno jer su to dionicari s prosjekom od 152 dionice, dakle svi redom poslije drzave, onda nije nerealno ocekivati da taj broj naraste i do 5650 (5%) pa da se sazove izvanredna skupstina.

Ok, ovo sam provjerio. Bez ijednog od Vas ovdje, a sigurno bi bilo zainteresiranih, imamo 3.356 dionica. Ako bi nam se pridružili Vodovod, Bilić i Šantić imali bi ukupno 6.150 dionica. Za izvanrednu skupštinu treba nam 5.680 dionica. Mislite da bi to dalo neke rezultate, jer, nije to problem organizirati!?

Da čujem prijedloge, walter, matrix, kamenac, mateomax i ostali!?
[/quote]

I ja ću vam se priključiti, 100 injak dionica. Možda još dvije osobe koje znam ako im se obratite direktno, ja ne mogu na njih utjecati , već sam pitao nisu zainteresirani , ali možda će biti ako im se netko ozbiljan odavdje sa više od 200 dionica obrati.

Dakle to vam je još mogućih 260 dionica na mojih 100 – sveukupno 360. Nije mnogo ali neka se nadje. Na izvanrednu skupštinu ću doći s punomoćima ako ih nagovorite, eto , nadam se da pomaže

Neka se uzme u obzir da nisam ovdje drukao pad nego samo upozoravao da će cijena šljusnuti nazad na 1900 kn jer mi je tako mirisalo. Ali većinu dionica kupljenih na rodbinu sam zadržao i još uvijek očekujem barem 3650 kn ovdje koliko sam pisao da je solidna otpremnina

S dužnim poštovanjem,

THE …

… PLejBOY ! [wink]

Teška su vremena ekipo i svi smo u istoj gabuli , a medjusobno se koškamo tu umjesto da navalimo na pravog neprijatelja – koji nije medju nama vjerovali ili ne [cool]

Kressho

Evo ekipa, uživajte! Nadam se da je čitko i pregledno, ima još toga pa ćemo sad polako ubacivat neke detalje. Ako mislite da nešto važno nedostaje slobodno stavite ovdje pa ćemo ubacit. LP

KAŠTELANSKI STAKLENICI
PRIVATIZACIJA – kronologija

http://www.kastelanski-staklenici.info/

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Evo prijedlog za dopunu. Nije važno, ali bar da znate kako izgleda onaj koji vam sisa firmu:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/22168/Default.aspx

Smarte, svaka čast! [thumbsup]

Sadržaj je kick ass, a dizajn bi mogao biti malo bolji, npr. sa strane za one koji samo usput prelete male kockice sa nekim "vrućim" informacijama, npr:

– gubitak od 161 milion kuna
– izjava Čobankovića
– Slike aktera iz HFP, Ministara….
– Gore na vrhu jedan header sa slikom
– Link na lokaciju!
– izjave aktera: ovo ćemo vs. rezultati

Pozdrav!

Evo ekipa, uživajte! Nadam se da je čitko i pregledno, ima još toga pa ćemo sad polako ubacivat neke detalje. Ako mislite da nešto važno nedostaje slobodno stavite ovdje pa ćemo ubacit. LP

KAŠTELANSKI STAKLENICI

Smart svaka čast, dao si si truda [thumbsup]

Ovako – kronologija je dobra ali po meni je sajt premalo kritičan.

Druga stvar – trebalo bi omogućiti ljudima da ostavljaju svoje komentare na licu mjesta i to ispod svakog dogadjaja zasebno te sveukupne dojmove

Treće – dizajn. Stvarno je sterilno, bez uvrede, ne bi škodilo malo templates nekih lijepih, šumovitih, fotografija – mogu i sam napraviti ako se dog, i možda linkovi po boxovima

4 – VAŽNO – stavio bih obavezno u kronologiju Izmjenu Zakona o POljoprivrednim Zemmljištime koja je išla neposredno nakon prve neuspjele privatizacije a nije pretjerano zaključivati da se to poduzelo pogllavito zbog Staklenika

5 – trebali bi se svi dioničari nekako potpisati na sajtu sa svojim udjelom u postocima da sajt lijepo prikaže da okuplja 5 % kompanije !

Nadam se da sam bio od pomoći, nije mi namjera kritizirati samo eto, ja bi ovo sve nekako ugurao .. dizajn mi je važan jer bih išao na masovnost, neka priča koja bi privukla i ljude van slučaja da dodju čitati …

Putem Facebook-a se mogu napraviti čuda u smislu marketniga bez para samo ako imamo zanimljivu tezu – po meni je to dugogodišnje pljačkanje firme, kradja zemmljišta, nestanak zemljišta !!!, i sadašnja čudna dogadjanja oko privatizacije koja upućuju na pokušaj lifranja i pogodovanja nekome

Trebalo bi privući javnost da se i oni izjasne o potencijalnoj vrijednosti 700 000 kvadrata hrvatske zemlje uz more koja sutra može postati gradjevinska !

A po mogućnosti prije nego se to sve desi i firma proda [cry] [huh]

E da, i ova j dio slučaja gdje država svako malo ne zna koliko zemlje ima je po meni senzacija već samo po sebi, to bi trebalo nekako izdvojiti na stranici u zaseban slučaj ..

Imam sejvan i onaj drukerski članak T-com portala u kojem su lagali isto pa poslije izmijenili ako će trebati

Kressho

Bravo Smart…lijepo si to uradio !

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Smarte, svaka čast! [thumbsup]

Sadržaj je kick ass, a dizajn bi mogao biti malo bolji, npr. sa strane za one koji samo usput prelete male kockice sa nekim "vrućim" informacijama, npr:

– gubitak od 161 milion kuna
– izjava Čobankovića
– Slike aktera iz HFP, Ministara….
– Gore na vrhu jedan header sa slikom
– Link na lokaciju!
– izjave aktera: ovo ćemo vs. rezultati
Pozdrav!

Hvala mateo, plejboj, doture. Znam da treba malo doraditi, ali ovo smo sve sklepali u 3 dana. Jako puno dokumentacije imam, kao i bezbroj članaka o istom događaju, pa je to trebalo malo "probrati". Kao što piše na vrhu, web je još u doradi, a u ponedjeljak popodne će biti još dosta novosti. Međutim, vikend je za uživanje, malo gradelanja, kupanja!

Ulaganje u KSST mi je bila razonoda, ali nakon ovakog odnosa Vlade, Audio, uprave KSST, Grada, sada mi se pretvorilo u dišpet!

P.S. Matrix, hvala na pomoći! 😉

1 – kronologija je dobra ali po meni je sajt premalo kritičan.

Nije ovo sve, bitno je bilo ubaciti sve najbitnije detalje. Što se tiče kritičnosti, samo ću biti realan, a za neke veće kritike i osude, to ostavljam čitateljima, ne želim biti sudac.

2 – trebalo bi omogućiti ljudima da ostavljaju svoje komentare na licu mjesta i to ispod svakog dogadjaja zasebno te sveukupne dojmove

Ni slučajno, za komentare imate forum!

3 – dizajn. Stvarno je sterilno, bez uvrede, ne bi škodilo malo templates nekih lijepih, šumovitih, fotografija – mogu i sam napraviti ako se dog, i možda linkovi po boxovima

Smatram da je dizajn najmanje bitan u cijeloj priči. Pa, nije ovo službena stranica staklenika ili neke turističke zajednice. Što jednostavnije i preglednije!

4 – VAŽNO – stavio bih obavezno u kronologiju Izmjenu Zakona o POljoprivrednim Zemmljištime koja je išla neposredno nakon prve neuspjele privatizacije a nije pretjerano zaključivati da se to poduzelo pogllavito zbog Staklenika

Ovo ide obavezno, dobra napomena!

5 – trebali bi se svi dioničari nekako potpisati na sajtu sa svojim udjelom u postocima da sajt lijepo prikaže da okuplja 5 % kompanije !

Sajt uopće ne okuplja 5% kompanije. Sajt je isključivo moj, moja ideja, moja izrada, moje financiranje, moj osobni sadržaj koji skupljam od početka priče. Naravno, uz pomoć dva forumaša i moja prijatelja, spajda i matrixa!

Putem Facebook-a se mogu napraviti čuda u smislu marketniga bez para samo ako imamo zanimljivu tezu – po meni je to dugogodišnje pljačkanje firme, kradja zemmljišta, nestanak zemljišta !!!, i sadašnja čudna dogadjanja oko privatizacije koja upućuju na pokušaj lifranja i pogodovanja nekome…

Facebook!? Bez zamjerke plejeboj, ali to je smeće od stranice na kojoj samo gluparije pale, sve ozbiljne stvari nisu za Face. Da je neka prodaja magle ili nekog proizvoda ok, ali ovo… Niđe veze!

Da budem malo jasniji, namjera weba nije vikanje i deranje po lokalnim ulicam, sokacima i kafićima. Namjera weba je kristalno jasna procedura prilikom privatizacije Kaštelanskih staklenika. Koji su akteri najvažniji u cijeloj priči, zašto su napravili pogreške i u čiju korist? Pogoduje li se nekome ili ne, itd!? Sada odoh opet, znate gdje, kupanjac! [wink]

1 – kronologija je dobra ali po meni je sajt premalo kritičan.

Nije ovo sve, bitno je bilo ubaciti sve najbitnije detalje. Što se tiče kritičnosti, samo ću biti realan, a za neke veće kritike i osude, to ostavljam čitateljima, ne želim biti sudac.

2 – trebalo bi omogućiti ljudima da ostavljaju svoje komentare na licu mjesta i to ispod svakog dogadjaja zasebno te sveukupne dojmove

Ni slučajno, za komentare imate forum!

3 – dizajn. Stvarno je sterilno, bez uvrede, ne bi škodilo malo templates nekih lijepih, šumovitih, fotografija – mogu i sam napraviti ako se dog, i možda linkovi po boxovima

Smatram da je dizajn najmanje bitan u cijeloj priči. Pa, nije ovo službena stranica staklenika ili neke turističke zajednice. Što jednostavnije i preglednije!

Ovo ide obavezno, dobra napomena!

Sajt uopće ne okuplja 5% kompanije. Sajt je isključivo moj, moja ideja, moja izrada, moje financiranje, moj osobni sadržaj koji skupljam od početka priče. Naravno, uz pomoć dva forumaša i moja prijatelja, spajda i matrixa!

Putem Facebook-a se mogu napraviti čuda u smislu marketniga bez para samo ako imamo zanimljivu tezu – po meni je to dugogodišnje pljačkanje firme, kradja zemmljišta, nestanak zemljišta !!!, i sadašnja čudna dogadjanja oko privatizacije koja upućuju na pokušaj lifranja i pogodovanja nekome…

Facebook!? Bez zamjerke plejeboj, ali to je smeće od stranice na kojoj samo gluparije pale, sve ozbiljne stvari nisu za Face. Da je neka prodaja magle ili nekog proizvoda ok, ali ovo… Niđe veze!

Da budem malo jasniji, namjera weba nije vikanje i deranje po lokalnim ulicam, sokacima i kafićima. Namjera weba je kristalno jasna procedura prilikom privatizacije Kaštelanskih staklenika. Koji su akteri najvažniji u cijeloj priči, zašto su napravili pogreške i u čiju korist? Pogoduje li se nekome ili ne, itd!? Sada odoh opet, znate gdje, kupanjac! [wink]
[/quote]
ja bih jos napomenuo i broj zaposlenih kojih navodno vecuna nedolazi na posao -bolovanja i sl.. adrugi nemaju kaj radit?? koje je uopce porijklo tog ulaganja u staklenike,proizvodnje s tim kapacitetima koji vecina(?) stoje neiskoristeni i neplasiranih proizvoda..pa tko je tu lud..tko to tako otrganizira i odredjuje? to bi i djeca u vrticu vodila razumnije..osim ako neko nes ne kemija da zaposkli eone koji netrebaju i da jos rasprodaje zemlju-ko ju im je takvima uopce i dao??-eto ja bi da se i o toj temi malo sazna pa da ih se stisne i tim pitanjima…

KAŠTELANSKI STAKLENICI

All Rights Reserved… ??? [rolleyes]

New Report

Close