apsolutno podrzavam onu stranicu,
ali sto se tice ostalih napisa,dajte ljudi ,otgrnite se pesimizmu.podsjetio bih na cinjenice
-procjena strucnjaka i sudskih vjestaka :7000 kn po dionici nakon prethodnih razmatranja o 5500(a sve za vrijeme starog zakona i neprenamjenjenog zemljista)
-najava postojanja investitora
-hitna promjena ZAKONA u saboru(!) radi 10x jeftinije(!) prenamjene zemljista -pogodovanje (najavljenom poznatom)investitoru
-zadnja cijena na prvom natjecaju 7000kn-prije promjene zakona(!)
-drugi natjecaj :
Rok za podnošenje Pisma namjere za iskazivanje interesa za kupnju dionica Društva bio je do 6. rujna 2011. godine
Sukladno Vašem dopisu Klasa: 032-01/11-01/8, Urbroj: 360-05-02/01-2011-6, od 15. rujna 2011. godine, u kojem tražite informacije o broju zaprimljenih Pisama namjere
-upit je bio 9 dana poslje
-odgovor je stigao Zagreb, 21. rujan 2011.-15 dana nakon zavrsetka natjecaja(!)
-15 dana nakona isteka odgovor glasi:
Podatke o zaprimljenim Pismima namjere za iskazivanje interesa za kupnju dionica nemožemo javno distribuirati jer navedeni podaci predstavljaju povlaštene i cijenovno osjetljive informacije te bi svako davanje istih moglo biti predmetom nadzora Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga
-DAKLE IMAMO SVAKO PRAVO OCEKIVATI da se rjesavaju stvari sa investitorima i da nas vijesti o tome mogu zadesiti svaki cas
-ako bi nas dugorocno i "zaribali" i odugovlacili a posto izgube vlast(!!??) ,kao sto su sami rekli,davali su cjenovno osjetljive informacije van koje su davale laznu sliku ulagacima na trzistu kapitala,sto je regulirano i kaznjivo zakonom.i jos pred ulaz u EU i promatranje zbog obaveze rasciscavanja korupcije-ne bi im bilo dobro…
@Spiderman
Podrzavam stranicu. Ako ste zbilja okupili dionicare s tim brojem dionica, sto mi zvuci nevjerovatno jer su to dionicari s prosjekom od 152 dionice, dakle svi redom poslije drzave, onda nije nerealno ocekivati da taj broj naraste i do 5650 (5%) pa da se sazove izvanredna skupstina.
Izvješće o radu Župana Splitsko-dalmatinske županije
Na 11.str. spomenuti su Kaštelanski staklenici.
@Spiderman
Podrzavam stranicu. Ako ste zbilja okupili dionicare s tim brojem dionica, sto mi zvuci nevjerovatno jer su to dionicari s prosjekom od 152 dionice, dakle svi redom poslije drzave, onda nije nerealno ocekivati da taj broj naraste i do 5650 (5%) pa da se sazove izvanredna skupstina.
Ne trebate očekivati neko otkrivanje urote ili slično na toj stranici, spajdo se malo zahebava. Sadržaj weba će biti konkretan, sa objavama nekih dopisa koje vjerovatno niste vidjeli, novinski članci, linkovi. Mogu slobodno reći da će to biti kronologija događanja oko privatizacije od 2008-2011.g. Čisto za lakši pregled svega što se događalo. Naime, na ovom forumu imaš jednu konkretnu informaciju, a potom 40 ili 50 postova tipa, ide gore na 5000 kn, ide dole na 700 kn, pa izgubiš volju kada tražiš nešto što te interesira.
Što se tiče broja dionica, ne znam koliko se točno spominjalo, ali ima preko 3500 sigurno, to tvrdim. U to nisu uključene dionice Vodovoda niti ovih novih koji su dobili dionice za obeštećenje. Također, to nisu dionice koje su se skupljale nekim privatnim porukama ili nekim akcijama. To su sve dionice od dioničara sa kojima imamo osobne kontakte i sa kojima se često komunicira, dakle, mogu reći osobnih poznanika i prijatelja!
Ako ste zbilja okupili dionicare s tim brojem dionica, sto mi zvuci nevjerovatno jer su to dionicari s prosjekom od 152 dionice, dakle svi redom poslije drzave, onda nije nerealno ocekivati da taj broj naraste i do 5650 (5%) pa da se sazove izvanredna skupstina.
Ok, ovo sam provjerio. Bez ijednog od Vas ovdje, a sigurno bi bilo zainteresiranih, imamo 3.356 dionica. Ako bi nam se pridružili Vodovod, Bilić i Šantić imali bi ukupno 6.150 dionica. Za izvanrednu skupštinu treba nam 5.680 dionica. Mislite da bi to dalo neke rezultate, jer, nije to problem organizirati!?
Da čujem prijedloge, walter, matrix, kamenac, mateomax i ostali!?
Mojih mali broj dionica imate,znate i sami da Vam s tim brojem ne mogu nešto posebno pomoći,ali imate ih na raspolaganju.
Izvješće o radu Župana Splitsko-dalmatinske županije
Na 11.str. spomenuti su Kaštelanski staklenici.
ovo o trazenju strateskih partnera..kojeg je to datuma napisano,objavljeno?
Bez ijednog od Vas ovdje, a sigurno bi bilo zainteresiranih, imamo 3.356 dionica. Ako bi nam se pridružili Vodovod, Bilić i Šantić imali bi ukupno 6.150 dionica. Za izvanrednu skupštinu treba nam 5.680 dionica. Mislite da bi to dalo neke rezultate, jer, nije to problem organizirati!?
Da čujem prijedloge…
Ako treba, ja mogu organizirat snažnu nacionalnu medijsku logističku potporu. I, naravno, stavit svoju siću na raspolaganje…
Samo, ne vidim nikakve svrhe za sazivanjem izvanredne skupštine jer njome nećemo postići ama baš ništa. Osim, možda, medijske pažnje.
Meni je prihvatljivija ideja da se udružimo pa da snažno pritisnemo Audio i Čobija, da im zaprijetimo prijavama zbog manipulacije i da zahtijevamo maksimalnu transparentnost. Ali i to je sada vjerojatno pucanj u prazno jer treba pričekati rezultate izbora u prosincu.
Zaključak: čučati i čekati…
Bez ijednog od Vas ovdje, a sigurno bi bilo zainteresiranih, imamo 3.356 dionica. Ako bi nam se pridružili Vodovod, Bilić i Šantić imali bi ukupno 6.150 dionica. Za izvanrednu skupštinu treba nam 5.680 dionica. Mislite da bi to dalo neke rezultate, jer, nije to problem organizirati!?
Da čujem prijedloge…
Ako treba, ja mogu organizirat snažnu nacionalnu medijsku logističku potporu. I, naravno, stavit svoju siću na raspolaganje…
Samo, ne vidim nikakve svrhe za sazivanjem izvanredne skupštine jer njome nećemo postići ama baš ništa. Osim, možda, medijske pažnje.
Meni je prihvatljivija ideja da se udružimo pa da snažno pritisnemo Audio i Čobija, da im zaprijetimo prijavama zbog manipulacije i da zahtijevamo maksimalnu transparentnost. Ali i to je sada vjerojatno pucanj u prazno jer treba pričekati rezultate izbora u prosincu.
Zaključak: čučati i čekati…
[/quote]
treba sada vec pitati,da se ne oduzuje i razvodnjava..samo fino pristojno i diplomatski,potsjetit ih na izjave i zakon..jer ispada da su digli cijenu da se insajderi mogu iskrcavat..pa makar i sad..ako je tako to je za hanfu i poslije remetinec…a ako nije da se raskrinka da nemamo tu likove koji guse trgovinu i sire paniku.
a treba i jos koji diopis poslati,npr da li je stiglo ikakvo pismo namjere ako vec nece rec koliko pisama.i kad misle ista objaviti o tome ili raspisati iduci natjecaj jer ce to podici cijenu
Po dopisu je Audio u pregovorima sa potencijalnim kupcem i tvrtka je u postupku prodaje. Tko će izaći kratkih, a tko dugih rukava, uskoro ćemo saznati!?
Ako Audio zaista pregovara sa potencijalnim kupcem, onda zaista nema nikakve potrebe za akcijama i dizanjem tenzija u ovom periodu. Ajmo ih pustiti da ovu baladu privedu kraju, a ako ne bude ništa od toga, onda ćemo pokrenuti malo žešće akcije od izvanredne skupštine! Meni je onaj javni poziv od 20 dana, za vrijeme godišnjih odmora, samo na HR jeziku, objavljen samo na njihovom webu ličio na namještanje podobnima. No, također me interesira dali je bilo interesa od investitora kojima smo mi poslali pozive, tj. ukazali na Audio i prodaju KSST!? Moramo dovršiti web, trebao bi danas biti gotov, pozdrav svima, držite se! [wink]