Nitko ne želi ‘Staklenike’?
ja i želim! dajem 5 puta više nego što dajem za transadriju. to je dobra cjena.
Živjeli!
[thumbsup]
Vi što i dalje podgrijavate ideju o prodaji Staklenika,ne razumijem koji vam dio iz onog članka iz SD nije jasan?
Prema neslužbenim informacijama…
…iz AUDIO-a nismo dobili službenu potvrdu ove informacije!
Meni ovaj!
Gledajte kolega Spiderman-
koliko sam ja shvatila iz tog teksta-ta je priča docurila novinaru od bivšeg direktora koji je bio na pregovorima u Audio-u vezano uz neisplaćene plaće,tako da treba više vjerovati njima nego vama ovdje.
gledaj ceca,
Bivšem direktoru ne treba ništa vjerovat, jer on nema pojma o postupku privatizacije, isto kao što godima nije imao pojma o poslovanju, kroz kojeg je tvrtki Kaštelanski staklenici nanio minimalnu štetu od 350 mil. kuna! Nadalje, on je na sastanku bio u kolovozu!
Audio puno opcija ima…
http://rs.seebiz.eu/duro-dakovic-audio-na-radnike-i-branitelje-prenio-71917-dionica/ar-8084/
Spiderman,nisam ti ja ceca i već jednom prestani lagati
"Pozajmica je rezultat ovotjednog sastanka s ravnateljem AUDIO-a Tomislavom Bobanom u Zagrebu, kojemu su uz direktora Benzona prisustvovali i sindikalni predstavnici “Staklenika” predvođeni Ivicom Blaževićem, regionalnim povjerenikom PPDIV-a za Dalmaciju."
Skriveni nalog na kupnji sa "5" kom. netko poklopi točno sa 6 kom.!? Interesantno!
Da se mene pita ja bih na mjestu države/ksst našao kupce prvo za ta građevinska zemljišta, tu se dobro naplatio ( valjda bi pojedinci imali koristi od pojedinih parcela ), pa bi uletio u kompu s nekim ulagačem za razvoj ove poljoprovredne djelatnosti, sa svojim i njegovim novcem. To se tako radi javno-privatno partnesrtvo, održiv razvoj itd.
Samo kažem da je država gramziva i da želi bez puno muke i truda, i zgrnut dobru lovu, i uvalit nekom staklenike da pokrije taj dug i da dalje razvija staklenike, i da drugi ulagač ima plan šta sve gradit na građevinskom zemljištu, i da od tog i zajednica kasnije ima koristi ( novi sadržaji, novi zaposleni itd ). I onda super, svi sretni.
Dakle država svoj posao i odgovornost želi utrapit nekom drugom.
pa drzava ce tako vjerojatno uskoro i napraviti,kolega,vjerojatno imaju tu opciju vec u razmatranju,a pogotvo ako uleti investitor s keshom…
Skriveni nalog na kupnji sa "5" kom. netko poklopi točno sa 6 kom.!? Interesantno!
i više od toga..i više ….
interesantno je to da je na bidu ravno 32 kom.kad se zanemare ona dva lažna naloga na 50kn.
ma moze i drzava "pronaci investitora" [wink] npr:
"Podravka nema u planu velike investicije tijekom 2011., ali ne treba je isključiti s obzirom na veliki utjecaj politike u toj prehrambenoj kompaniji, kako prvi javlja Vjesnik, koji bi mogao biti presudan u slučaju Kaštelanskih staklenika."
[cool]