kolika laprdanja ovdje i neprekidno ponavljanje jedno te istog i glumljenje nekakve stručne rasprave…ma koma!
starkelja,
nemoj brijat neke sikiriki fore jer ako se spustim na tvoj nivo komunikacije otpast će ti i te tri sjede na glavi !
a sad, razmisli do ponedjeljka koja je fer cijena za livadu pa onda to postaj ovdje !
a isto ovako sam gledao kad je cijena bila 670 Kn…i mislio : ma neide to nigdje !
Je li neko zemljište u Kaštelima poljoprivredno ili građevinsko lako možete provjeriti u prostornom planu grada Kaštela (Korištenje i namjena pogršina)
starkelja,
nemoj brijat neke sikiriki fore jer ako se spustim na tvoj nivo komunikacije otpast će ti i te tri sjede na glavi !
a sad, razmisli do ponedjeljka koja je fer cijena za livadu pa onda to postaj ovdje !
Znam, zaheban si do bola, usro sam se živ! Kažeš sikiriki, hm, to je plejboj znao koristiti!?
Da li netko ima logčan odgovor-zašto do sada nadležne institucije nisu zatražile očitovanje nadležnih vezano uz postupak javnog poziva?Po zakonu,su morali zatražiti očitovanje i isto dobiti.Ako zainteresiranih ima-dobro,a ako i nema-opet dobro,ali ovakvo navlačenje mraka zaista nije dobro.
Iako oni iz Audia stalno govore da po zakonu nisu dužni objaviti jesu li zaprimili pisma namjere, ja to u zakonu ne mogu pronaći. Međutim, ne mogu pronaći niti da su dužni objaviti isto, pa stoga oni to mogu tumačiti kako im je volja!
Mislim da je trenutno najbitnija početna cijena koju će odrediti Audio, sukladno zakonu i članku 32, a to će sigurno biti pokazatelj koliko ima zainteresiranih za kupnju. Ono što je jako bitno je to, da će Resnik uskoro vrijediti minimalno 2.825,93 kn po dionici (200 eura/m2), a od toga nas dijeli max. mjesec dana! Burza se hladi koliko vidim, a ovdje će biti sve toplije! 😉
Iako oni iz Audia stalno govore da po zakonu nisu dužni objaviti jesu li zaprimili pisma namjere, ja to u zakonu ne mogu pronaći. Međutim, ne mogu pronaći niti da su dužni objaviti isto, pa stoga oni to mogu tumačiti kako im je volja!
Mislim da je trenutno najbitnija početna cijena koju će odrediti Audio, sukladno zakonu i članku 32, a to će sigurno biti pokazatelj koliko ima zainteresiranih za kupnju. Ono što je jako bitno je to, da će Resnik uskoro vrijediti minimalno 2.825,93 kn po dionici (200 eura/m2), a od toga nas dijeli max. mjesec dana! Burza se hladi koliko vidim, a ovdje će biti sve toplije! 😉
Nekima će biti sve toplije a nekima i vruče pa će htjeti van..a vrata će biti zatvorena,zakucana čavlima…gadno [embarass]
Da li netko ima logčan odgovor-zašto do sada nadležne institucije nisu zatražile očitovanje nadležnih vezano uz postupak javnog poziva?Po zakonu,su morali zatražiti očitovanje i isto dobiti.Ako zainteresiranih ima-dobro,a ako i nema-opet dobro,ali ovakvo navlačenje mraka zaista nije dobro.
Članak 30.
Javno prikupljanje ponuda provodi se u dva kruga.
U prvom krugu utvrđuje se interes za kupnju dionica.
U drugom krugu pozivaju se na kupnju samo osobe koje su Agenciji u prvom krugu iskazale interes za kupnju dionica i dostavile pismo namjere za kupnju.
Članak 31.
Prvi krug javnog prikupljanja ponuda započinje objavom poziva za iskazivanje interesa za kupnju dionica. Agencija objavljuje poziv za iskazivanje interesa u jednom od visokotiražnih domaćih dnevnih listova, te na web-stranici Agencije.
…
– odredbu da će se nakon prikupljanja pisma namjere za kupnju dionica svi zainteresirani koji su u roku dostavili pismo namjere pozvati na podnošenje obvezujućih ponuda
Članak 33.
U odluci o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda utvrđuje se:
…
– obvezni uvjeti javnog prikupljanja ponuda,
– dodatni uvjeti javnog poziva za prikupljanje ponuda
– rok za podnošenje ponuda za kupnju dionica
Članak 34.
Potencijalni investitori pozvat će se na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica trgovačkog društva za koje su iskazali interes pisanim putem u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prodaji dionica društva javnim prikupljanjem ponuda.
Članak 40.
U slučaju da ne bude iskazan interes za kupnju dionica ponuđenih javnim pozivom, donijet će se odluka o raspisivanju novog javnog poziva ili promjeni načina raspolaganja.
http://cadial.hidra.hr/searchdoc.php?query=&lang=hr&bid=uzddzKtcPx%2B3kqkVVqJ2yg%3D%3D