KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Super, jel moze neki izvor za te tvoje tvrdnje ili to samo napamet nagadjaš ??

Prema informacijama koje sam dobio od Kaštelanskih Staklenika jednostavno – telefonskim upitom, ni kvadrat zemlje još nije prenamijenjen i sva je zemlja – POLJOPRIVREDNA.

Daj se malo informiraj Spajder kad već kupuješ po 2400 od mene zadnji put

Konstantno lažeš na forumu i zreo si za isključivanje od strane moderatora, ako oni nešto ne naprave sa tobom, prijavit ću te nadležnim institucijama! Prevšio si svaku mjeru normalnog ponašanja!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

plejboj

prije zadnjeg natječaja pisao si u superlativima u sve četiri,sve je bilo riješeno. na kraju pušiona i pad cijene.sad pišeš opet u sve četiri ali negativno.to se može objasnit samo na jedan način,i u tom slučaju očekujem min 4 t kn.

TO SE MOZE OBJASNITI I NA MNOGO JEDNOSTAVNIJI NAČIN A TO JE DA SAM PRIJE PISANJA PO FORUMU UZIMAO KAO SVETINJU I VJEROVAO DA JE DIO ZEMLJE VEĆ PRENAMIJENJEN DA BI KASNIJE SAZNAO DA JE TO PUŠIONA I DA BI MI IZ SAME KOMPANIJE LIJEPO POTVRDILI DA JE ČITAVA ZEMLJA JOŠ UVIJEK – POLJOPRIVREDNA!

Druga stvar – prošli je put natječaj bio lijepo i uredno javno objavljen. Od tada su nestali svi prospekti o kompaniji s interneta, a natječaj je postao nešto kao drzavna ili vojna tajna, što mi je iskreno – nepojmljivo. Kazu da po novom zakonu imaju na to pravo, drzati sve u tajnosti ali čini mi se da su taj novi zakon donijeli samo zato da bi to mogli činiti a upravo sada ga usporedjujem s Ustavom i mislim da ću ići na pobijanje toga Zakona jer javnost itekako po Ustavu ima pravo na informaciju o cijeni prodaje nečega što je drzavna imovina. Ja ne znam šta si oni umišljaju, da su privatna firma jbt ?!

ako ova maf.ja na vlasti javno obznani cijenu prvog natječaja opravdavajući je vrijednošću zemljišta, sad ponovno, ubrzano,raspisuje drugi natječaj prije izbora, a kani ovo prodat tri puta jeftinije od prve cijene, znači samo jedno, da su svjesni da gube izbore i žele i ovo izmusti, namirit sebe,i daj šta daš. s druge strane ako žele dobit izbore i ostati na vlasti, ovo bi trebalo bit riješeno prije izbora, pozitivno i iskorišteno za promociju tijekom kampanje, zajedno s ostalim tvrtkama koje su sad u paketu.. jer ovo će bit riješeno prije izbora, i tako je tempirano.

Normalno da su svjesni da gube izbore, pa to već i klinke iz prvog srednje znaju i klinci mali reperi repaju o tome …
A sve i da nisu svjesni zar vi doista i dalje vjerujete u te gluposti da ako "zele dobiti izbore ovo treba biti riješeno pozitivno prije "??

Pa ko uopće zna za jedne Kastelance osim nas ovdje, zar ste zaboravili kolke su firme prodane u čuture, jedna više manje mislim da doista nitko neće biti iznenadjen u našoj javnosti ..

Namještaljka je u tijeku i to preočita, a dokaz je promjena zakona koji smanjuje cijenu prenamjene 90 % a GUP se odugovlači i dalje i dalje i dalje ..

Kao zakone mogu mijenjati preko noći a jedan GUP im zadaje tolike probleme??

Moš mislit. Sve je to dobro osmišljena igra iste ekipe i oni znaju da mi znamo i mi znamo da oni znaju i opet im nemoš ništa, jer će promijeniti svaki zakon samo da svoj naum sprovedu u djelo.

Kao "novi zakon" im dopušta da objavljuju natječaj tajno ?

Koja je to spika e

Kressho

Prema informacijama koje sam dobio od Kaštelanskih Staklenika jednostavno – telefonskim upitom, ni kvadrat zemlje još nije prenamijenjen i sva je zemlja – POLJOPRIVREDNA.

Konstantno lažeš na forumu i zreo si za isključivanje od strane moderatora, ako oni nešto ne naprave sa tobom, prijavit ću te nadležnim institucijama! Prevšio si svaku mjeru normalnog ponašanja!
[/quote]

Super, slobodno me prijavi ako uopće postoje ikaKVE INSTITUCIJE za tako nešto ovdje pa ću im lijepo reći da odrade taj GUP do kraja što te tolko muči a mene ostave da pišem u miru.
Jer ja – NE LAZEM već pišem istinu i ono što mi je rečeno od strane odgovornih osoba u različitim Vladinim institucijama i sve razgovore imam snimljene ukoliko me tko prozove na odgovornost drage volje ću ih pustiti, ali pravoj sutkinji a ne tebi ili Peri ili Grgi s nekog foruma pametnjakoviću.

I još bolje ako ne zeliš sam ispasti veliki lazac sada bolje objavi tijekom današnjeg dana dokaz da je dio zemlje već prenamijenjen i gradjevinski kako pišeš jer ja sam dobio drukčije saznanje na nekoliko strana ovih dana kad mi je sve postalo sumnjivo

Kressho

@Plejboj
http://www.kastela.org/images/stories/novosti4/grupe2009/11/staklenici-pensa/s4.jpg

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Jao Plejboj! Walter te obrukao

Svaka cast Walter33. Ne pamtim kad je netko nekog bolje zacepio.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/obitelj-gadafija-kupuje-zemljiste-na-makarskoj-rivijeri.html
Trebali su njemu ponuditi zemljište Staklenika.Iako,ako malo bolje razmislim-rizik je njega staviti blizu aviona.A možda se i u međuvremenu promijenio….

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Ljudi moji dragi, Playboy samog sebe najčešće obrukava. No, ako vi ne znate zašto je Pensa dao na uvid taj papir koji linka Walter33, onda ste stvarno uletili grlom u staklenike.

Ljudi moji dragi, Playboy samog sebe najčešće obrukava. No, ako vi ne znate zašto je Pensa dao na uvid taj papir koji linka Walter33, onda ste stvarno uletili grlom u staklenike.
[/quote]
Ako mislite na ono ono što ja mislim da mislite živo me zanima kako će objasniti smanjnje cijene od početnih 7000 za dionicu, uostalom sačekajmo

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]

Super, slobodno me prijavi ako uopće postoje ikaKVE INSTITUCIJE za tako nešto ovdje pa ću im lijepo reći da odrade taj GUP do kraja što te tolko muči a mene ostave da pišem u miru.
Jer ja – NE LAZEM već pišem istinu i ono što mi je rečeno od strane odgovornih osoba u različitim Vladinim institucijama i sve razgovore imam snimljene ukoliko me tko prozove na odgovornost drage volje ću ih pustiti, ali pravoj sutkinji a ne tebi ili Peri ili Grgi s nekog foruma pametnjakoviću.

I još bolje ako ne zeliš sam ispasti veliki lazac sada bolje objavi tijekom današnjeg dana dokaz da je dio zemlje već prenamijenjen i gradjevinski kako pišeš jer ja sam dobio drukčije saznanje na nekoliko strana ovih dana kad mi je sve postalo sumnjivo
[/quote]

Nadam se da će netko pametan pročitati ovo tvoje gore opisano, jer takovim NEDOZVOLJENIM radnjama si počinio kazneno djelo iz čl. 131, st.2 KZRH.

I very much love INGRA !!

[/quote]
Ako mislite na ono ono što ja mislim da mislite živo me zanima kako će objasniti smanjnje cijene od početnih 7000 za dionicu, uostalom sačekajmo
[/quote]

Mislim da bi svatko tko je zainteresiran za bilo koju dionicu, pa tako i KSST, trebao malo proučiti povijest, odnosno privatizaciju firme, dokapitalizaciju, količinu zemljišta, namjenu zemljišta itd.

Jako dobar početak za takvo nekakvo polusatno istraživanje je fina.hr gdje se mogu naći opširna revizorska izvješća u kojima točno piše koliko je zemlje u vlasništvu KSST, namjena zemlje, te procjena knjigovodstvene vrijednosti zemlje.

Ako ništa drugo, onda ako zaradiš možeš reći da si zaradio svojom pameću, a jednako tako možeš okriviti sebe ako izgubiš, što je dugoročno jedini način razmišljanja koji omogućuje napredak.

@lebowski
procijena je bila 7000 kuna bez prenamjena polj. u građ zemljište. Što se više treba istraživati? Nekome se pogoduje i dobiva po 5000, lopovluk? Možda, ali ulaz po 2500 je laganih 100% zar ne?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close