KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
REPUBLIKA HRVATSKA
93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU
4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
HZMO
3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT
1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5.
ŠANTIĆ IVE
312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6.
URLIĆ MARIO
222 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7.
HITA-VRIJEDNOSNICE D.D.
202 0,18 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8.
PERIĆ IVAN
200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9.
MITROVIĆ MILIVOJ
200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira
183 0,16 –
Hita dodao jos 4 komada.
Bravo S!
plejboj, evo i ti se ga samo citirao pa si dobio 50%.
Na AUDIO web stranici su jučer odmah povukli javne pozive koji su trajali do 06.09. Međutim, jučer popodne još uvijek je stajao stari natječaj "u obradi". Evo, jutros nema više ništa na stranicama!?
Cijena će ovdje padati na način da će danas netko jednostavno izgubiti zivce i kapnuti po 2300 to malo što se još kupuje na toj razini od strane naivnijih ulagača.
KAda se to desi kupnja će se opametiti i brzo povući na slijedeću donju i logičnu granicu – 2200 kn, a mozda i nize i više od toga neće sigurno nuditi.
Sam pad cijene ne moze se zaustaviti jer kao i uvijek – vrijeme čini svoje a protek vremena bez pomaka se uvijek pokazao kao krucijalno-kritičan za ovu dionicu.
Nazalost, pred nama je dugo razdoblje iščekivanja jer – NATJEČAJ U KLASIČNOM SMISLU NEĆE BITI OBJAVLJEN GOSPODO, PA TAKO NI CIJENA
JA DOISTA NE ZNAM ZAŠTO VI SVI ČEKATE CIJENU KADA JE LIJEPO REČENO DA PREMA NOVOM ZAKONU AUDIO MOZE i HOĆE poslati ponudu – obznaniti cijenu samo onom dijelu javnosti koji je "iskazao interes za kupnju dionica društva, odnosno poslao pismo namjere"
…Na pitanje kad se građani Kaštela mogu nadati usvajanju izmjenjenog i dopunjenog GUP-a, Ines Berlengi je kazala, kako je realno očekivati da ovaj posao bude priveden kraju na jesen…
Baš me interesira, hoće li prije usvajanje GUP-a ili natječaj!? [wink]
Natječaj je već izišao pa prema tome to ti je i odgovor na tvoje pitanje. Naime na moje pitanje gospodi iz AUDIO-a "kada se moze očekivati pravi natječaj ?" rečeno mi je da je on već objavljen, da je to bio ovaj poziv za pisma namjere.
A GUP bi se mogao i dalje odugovlačiti, a prema mojim saznanjima neće biti dovršen prije kasne jeseni.
Konačno dame i gospodo, dragi kolege dioničari , ja ne znam koliko ste svi ovdje upućeni zbog različitih pisanja odredjenih članova foruma ali trenutno – na dan 7. rujna 2011. još uvijek je SVA – KOMPLETNA zemlja Kaštelanskih Staklenika POLJOPRIVREDNA i samo poljoprivredne namjene.
Ljudi moramo se ustrojiti, osnovati Udrugu Malih Dioničara KSST-a , pokrenuti blog i obavijestiti medije da je u tijeku tajna privatizacija koja se odvija na prilično opskuran način ako pogledamo kronološki slijed.
Jer cijena mozda bude dobra, i poštena ali moramo si priznati – ovo sada ne miriše baš najljepše, sva zemlja poljoprivredna, Zakon na ruku kupcu, natječaj bez cijene u strogoj tajnosti …
Za slučaj da se pokuša prodati kompaniju bez GUP-a i ispod cijene moramo biti spremni zar ne ?
I odakle uopće ovih novih 30 i preko miliona gubitaka, šta oni tamo rade 200 000 kn gubitaka po zaposleniku godišnje ????
Ajde Plejboj prodaj dionice da poslije možeš plakat
Ja sam Mimo još davno ovdje napisao da svoje prodajem tek iza javne ponude, novom vlasniku na burzi … A sve mi se čini da će moj primjer slijediti i drugi , moguće i oni koji su se dobro odvaljivali na moje piskaranje tada [wink]
Jer osim ako na neku foru ne izdilaju sami sebi – npr aerodrom kupi od Vlade – tu zemlju po tri put više nego vrijedi, nema šanse da dobiju preko 2000 kn po dionici ako i toliko, uz BOOK od 180 000 000 kn na 110 000 dionica i još da ne pričamo da je sva zemlja još uvijek poljoprivredna i dam glavu ako ona danas i vrijedi 280 miliona kn prikazanih u bilanci, ili ti 400 kn kvadrat
pozz. novi sam tu na forumu. tocnije nisam novi, pratim ga vec dugo ali evo tek sad sam se odlucio registrirati tako da ponekad i ja mogu odgovoriti na neku "pametnu" , a puno "pametnih" sam ih tu procitao posljednjih god.
odabrao sam ovu temu samo zato sto imam neke veze sa Kastelima, a ne posjedujem dionicu KSST.
mislim da je jasno ko bijeli dan da se ovdje ne kupuje udjel u firmi, nego zemlja i samo zemlja.
pa me zanima jeli itko do sad tocno izracunao koliko te zemlje zapravo ima?
i koje pretpostavljene vrijednosti po kvadratu?
jos jednom lijep pozdrav svim forumasima i nadam se da cu od sada biti malo aktivniji i ja skupa s vama.
pozz. novi sam tu na forumu. tocnije nisam novi, pratim ga vec dugo ali evo tek sad sam se odlucio registrirati tako da ponekad i ja mogu odgovoriti na neku "pametnu" , a puno "pametnih" sam ih tu procitao posljednjih god.
odabrao sam ovu temu samo zato sto imam neke veze sa Kastelima, a ne posjedujem dionicu KSST.
mislim da je jasno ko bijeli dan da se ovdje ne kupuje udjel u firmi, nego zemlja i samo zemlja.
pa me zanima jeli itko do sad tocno izracunao koliko te zemlje zapravo ima?
i koje pretpostavljene vrijednosti po kvadratu?
jos jednom lijep pozdrav svim forumasima i nadam se da cu od sada biti malo aktivniji i ja skupa s vama.
Pozdrav i tebi Kibic
Zemlje ima nešto manje od 690 000 metara kvadratnih, prema mojim saznanjima…
60ak tisuća je namijenjeno aerodromu, po kojoj cijeni i uvjetima ne znam, ali neki ovdje mozda znaju.
Sama vrijednost zemlje je relativna – njezina vrijednost lezi u iščekujućoj prenamjeni, jer trenutačno je sva zemlja još uvijek poljoprivredna baš kao i prije recimo 5 godina.
Kao poljoprivredna , još toliki komad , sumnjam da vrijedi mnogo, treba vidjeti cijene na Njuškalu pa obračunati popust na količinu.
U tijeku je prenamjena oko 200injak i više tisuća kvadrata, od toga je mali dio tik uz more na kojem se neće moći ništa graditi.
Sama prenamjena je pred krajem procesa već duze vrijeme ali jos uvijek traje, dok je sam natječaj već objavljen.
Kako će odviti situacija treba čekati pa vidjeti. Zemlje ima dovoljno za sve [wink]
thanks playboj na brzom odgovoru i lijepom doceku.
vidim vec duze vrijeme da si inace aktivan i na drugim temama a na kojima cu vjerojatno i ja biti aktivniji jer posjedujem nekoliko drugih "tickera" i to ne bas u zanemarivim kolicinama.
ponavljam, ovaj ne.
da pojednostavimo, to je cca 6 kvadrata svakoj dionici 🙂
mozda jedna mala opservacija samo… na tvoj post… onaj "mali dio tik uz more" , ne znam da li si mislio na cijeli teren ispod tkzv. stare katelanske ceste, tu je i jedna plaza i tu se cesto kupam ljeti…
nisam bas siguran da bih se slozio da se tamo nece moci graditi.
naime tamo vec ima nesto gradjevina i zgraada….
Konačno dame i gospodo, dragi kolege dioničari , ja ne znam koliko ste svi ovdje upućeni zbog različitih pisanja odredjenih članova foruma ali trenutno – na dan 7. rujna 2011. još uvijek je SVA – KOMPLETNA zemlja Kaštelanskih Staklenika POLJOPRIVREDNA i samo poljoprivredne namjene.
Mislim da si ti najmanje upućen od svih ovih dioničara i forumaša, a sa obzirom koliko pišeš ovdje, trebao bi neke stvari znati! Dakle, Kaštelanski staklenici trenutno raspolažu sa preko 100.000 m2 građevinskog zemljišta, od kojih je 70.000 m2 na Resniku!
Opet griješiš, zemlje ima 720.000 m2.
plejboj
prije zadnjeg natječaja pisao si u superlativima u sve četiri,sve je bilo riješeno. na kraju pušiona i pad cijene.sad pišeš opet u sve četiri ali negativno.to se može objasnit samo na jedan način,i u tom slučaju očekujem min 4 t kn.
ako ova maf.ja na vlasti javno obznani cijenu prvog natječaja opravdavajući je vrijednošću zemljišta, sad ponovno, ubrzano,raspisuje drugi natječaj prije izbora, a kani ovo prodat tri puta jeftinije od prve cijene, znači samo jedno, da su svjesni da gube izbore i žele i ovo izmusti, namirit sebe,i daj šta daš. s druge strane ako žele dobit izbore i ostati na vlasti, ovo bi trebalo bit riješeno prije izbora, pozitivno i iskorišteno za promociju tijekom kampanje, zajedno s ostalim tvrtkama koje su sad u paketu.. jer ovo će bit riješeno prije izbora, i tako je tempirano.
Mislim da si ti najmanje upućen od svih ovih dioničara i forumaša, a sa obzirom koliko pišeš ovdje, trebao bi neke stvari znati! Dakle, Kaštelanski staklenici trenutno raspolažu sa preko 100.000 m2 građevinskog zemljišta, od kojih je 70.000 m2 na Resniku!
Opet griješiš, zemlje ima 720.000 m2.
[/quote]
Super, jel moze neki izvor za te tvoje tvrdnje ili to samo napamet nagadjaš ??
Prema informacijama koje sam dobio od Kaštelanskih Staklenika jednostavno – telefonskim upitom, ni kvadrat zemlje još nije prenamijenjen i sva je zemlja – POLJOPRIVREDNA.
Daj se malo informiraj Spajder kad već kupuješ po 2400 od mene zadnji put