Jučer si bio pametan. Stoga si plaćao 4000. Danas si mudar. Stoga prodaješ po 2500.
[lol] [lol] [cool]
Srdačan Pozdrav [thumbsup]
[/quote]
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi
uvrede.
Srdačan pozdrav [smiley]
[/quote]
Mudrom čovjeku pazar KSST po 4000 i prodaja na 2500 u ovakvoj situaciji ne bi bila uvreda već kompliment [wink]
[/quote]
Šta sam ono bio rekao ? [wink]
Moje čestitke svima koji su izašli na vrijeme, ovdje slijedi potop kako stvari stoje. Naime iza najnovije petparačke strategije Vladine agencije Hi-Fi stereo audio da na svaki način spriječi javnost od uvida u CIJENU , VRIJEME , PROPOZICIJE i najvaznije – Uspješnost natječaja, sve do samoga kraja, moze stajati jedino neka skrivena namjera, očito da se ova kompanija izlifra debelo ispod svoje vrijednosti.
AKo tome pribrojimo da se sada već sasvim očito potencijalni kupci – ako ih ima – prijavljuju za kupnju većinom poljoprivrednog zemljišta, ne treba biti previše pametan da se zbroji dva i dva i dodje do moguće cijene po kojoj će se privatizirati ova kompanija u slučaju da uopće ima ikakvog interesa.
2500 je sada doista optimistično očekivati, posebno od Vlade koja svoje kompanije po nekoliko puta nudi za jednu kunu i dalje stoje neprodane
[/quote]
Samo naprijed [smiley]
Srdačan pozdrav [cool]
plejboj,
Ne znam dali netko donosi odluke na osnovi tvog baljezganja, nadam se da ne!?
Iz ovoga se da isčitati da Dalmacijavino ode…
http://www.poslovni.hr/vijesti/u-dalmacijavinu-prekinuli-strajk-i-cekaju-kupca-185958.aspx
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/0AZDRzOyGFoEs1i7fg15ww==.pdf
Nadam se da će istim smjerom i Čepin i Staklenici.
Članak 34.
Potencijalni investitori pozvat će se na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica trgovačkog društva za koje su iskazali interes pisanim putem u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prodaji dionica društva javnim prikupljanjem ponuda.
…a Spiderman šuti i lagano danima rasprodaje….
Ništa ja ne prodajem!
Članak 34.
Potencijalni investitori pozvat će se na dostavu obvezujuće ponude za kupnju dionica trgovačkog društva za koje su iskazali interes pisanim putem u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o prodaji dionica društva javnim prikupljanjem ponuda.
Da, a odluku će kao donijeti jučer ?!
Smart, znam da bi ti zelio isto kao i ja, i svi mi, da naša miljenica preko noći skoči na 5000 opet, kao nekada, ali znaš kako je, za svaku prehladu mora proći vrijeme, mora se to odlezati, pa tako i ovaj naš Kaštelanac u padu još mora odlezati neko vrijeme zar ne ?
Ja sam ovdje još ljetos pisao da natječaj ide tamo negdje u desetom mjesecu, i eto , kvazi natječaj jest izišao ranije – kao neki poziv za namjere, ali pravi natječaj – onaj koji mi nećemo ni vidjeti, neće ni kupci vidjeti prije mojeg predvidjanja. Eto, al zivi bili pa vidjeli, ako vec sutra izidje u novinama da je prodan Kaštelanac po 7000 ja cu prvi biti najsretniji jer ipak sam ovdje utukao 13 % svoje mladosti i preko 35 % kapitala [cool]
…Na pitanje kad se građani Kaštela mogu nadati usvajanju izmjenjenog i dopunjenog GUP-a, Ines Berlengi je kazala, kako je realno očekivati da ovaj posao bude priveden kraju na jesen…
Baš me interesira, hoće li prije usvajanje GUP-a ili natječaj!? [wink]
Evo da razbijem monotoniju:
placam rucak onome tko prvi ovdje zalijepi link s natječaja koji uključuje cijenu ma kakva ona bila. Ako smo u istom gradu bilo kad, ako smo u različitom u roku od 20 dana.
Pozdrav.