Život je prekratak, da bi te bilotko ozbiljno shvatio.
Ugodan ostatak tjedna svima, posebice onima koji idu na more bez aranžmana [smiley]
Srdačan pozdrav [cool]
nema šanse, ne mogu to učiniti prije baš prave objave natjecaja, tako je barem moje misljenje mr. Walter , jbg, posebno ne prije 6.-oga… mislim da će proteći još neko vrijeme nakon 6.-oga do neke slijedeće objave, bilo loše bilo – nadajmo se svi – Dobre !
A tek onda bi moglo doci do nekog stopa, al po meni prije cekica zbog nas ovdje [wink]
Ugodan ostatak tjedna svima, posebice onima koji idu na more bez aranžmana [smiley]
Srdačan pozdrav [cool]
Srdačan Pozdrav ljudi [thumbsup]…
Iz Londona [lol] [thumbsup]
"Plejboj dosadan si više, prestani pisati … "
MOLIM, TKO JE TO REKAO, TAKO TI MLIJEEEKA U PRAHU ?!
"Ja, tvoja savjest… Hrvatski Duhan!" [wink] [cool]
I da – tek kad naučimo ignorirati sve oko sebe, pa i vlastite strahove te porive pohlepe mozemo se smatrati ljudima [cool]…
A dotle smo samo poplašena dječica…
(ovo je moja by the way, oridjinale [wink] )
Jako dobra…. Znam da nema veze s ovom dionicom, ali jako ste ovo dobro sročili kolega [thumbsup]
Srdačan pozdrav [cool]
Život je jedan. Treba cijeniti svaki trenutak i iskoristiti s najmilijima.
Na koga se odnosi dio na more bez aranžmana. jer mi nije jasan taj dio?
Ovi su izgleda stvarno mislili ozbiljno:
…Ministrica ističe da se, unatoč tome što su se najavljivali mogući prihodi od privatizacije, najvećom preprekom pokazala transformacija HFP-a u AUDIO jer je proces prijenosa imovine i transformacija uzeo neko vrijeme, a jedan od razloga je i niska cijena imovine tijekom krize…
Haha! Luđak 🙂
Ne mislim ništa negativno
Čim si rekao da je luđak ne može biti nešto pozitivno? Uostalom ne znam govorimo li o djetetu,mladom čovjeku ili nekom trećem, ali pogledaj malo postove pa ćeš shvatiti o kakvoj jediniki je riječ.
Najzanimljvije mi je kod svega
Nakon što Agencija prikupi pisma namjere te se donese konačna odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda, na podnošenje obvezujućih ponuda bit će pozvani samo investitori koji su u roku dostavili pisma namjere.
Na prvi javni poziv za dionice Kaštelanskih staklenika koji je raspisan u svibnju ove godine, nije pristigla niti jedna ponuda. Tada je početna cijena za dionice bila približno 600 milijuna kuna. Za razliku od prvog natječaja, u ovom nije navedena početna cijena, već će se o tome odlučivati nakon što Agencija prikupi pisma namjere.
http://www.kastela.org/content/view/14822/2/
http://www.kastela.org/content/view/14823/2/
Jedinka o kojoj govorimo kalkulirala je očito na relaciji Hrdh i ksst i tko zna čega. Djelom navlačeći i prodajući duhane i onda pišući negativno o ksst, duhanima, ddjh, banci brod, i ostalim dionicama.
Mimo i onda ti meni reci da on nije ludjak?
Kako bi on reko
Srdačan pozdrav iz London
Srdačan pozdrav iz Amsterdama
Srdačan pozdrav iz Pariza
Vezano uz predhodni post:
…No, Dalić naglašava da se i dalje zalaže za određene privatizacije te da stoji iza toga da ih treba provesti….
Mimo i onda ti meni reci da on nije ludjak?
[/quote]
"Malo je maka" 🙂
[/quote]
Malo sam , malo sam … malo sam makaaaaa…
A čini se da je i naš dragi Kaštelanac malo maka…možda ga ovaj lanac hotela podigne, kad već nabraja tu neke zastarjele informacije koje čak nije ni u stanju pokapirati .. ah, te jedinke .. uvijek im fali malo soli u glavi nakon što se izlegnu iz laboratorija ..
2340 današnji target, za sve vas koji kupujete da znate, malo ćemo rušiti velikim nalozima poslijepodne [wink] [lol] [thumbsup]
Srdačan Pozdrav iz sazviježđa Matrix [thumbsup]