KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Život je prekratak, da bi te bilotko ozbiljno shvatio.

Ugodan ostatak tjedna svima, posebice onima koji idu na more bez aranžmana [smiley]

Srdačan pozdrav [cool]

nema šanse, ne mogu to učiniti prije baš prave objave natjecaja, tako je barem moje misljenje mr. Walter , jbg, posebno ne prije 6.-oga… mislim da će proteći još neko vrijeme nakon 6.-oga do neke slijedeće objave, bilo loše bilo – nadajmo se svi – Dobre !

A tek onda bi moglo doci do nekog stopa, al po meni prije cekica zbog nas ovdje [wink]

Kressho

Ugodan ostatak tjedna svima, posebice onima koji idu na more bez aranžmana [smiley]

Srdačan pozdrav [cool]

Srdačan Pozdrav ljudi [thumbsup]…

Iz Londona [lol] [thumbsup]

Kressho

"Plejboj dosadan si više, prestani pisati … "

MOLIM, TKO JE TO REKAO, TAKO TI MLIJEEEKA U PRAHU ?!

"Ja, tvoja savjest… Hrvatski Duhan!" [wink] [cool]

Kressho

Haha! Luđak 🙂
Ne mislim ništa negativno

I da – tek kad naučimo ignorirati sve oko sebe, pa i vlastite strahove te porive pohlepe mozemo se smatrati ljudima [cool]…

A dotle smo samo poplašena dječica…

(ovo je moja by the way, oridjinale [wink] )

Jako dobra…. Znam da nema veze s ovom dionicom, ali jako ste ovo dobro sročili kolega [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Srdačan pozdrav [cool]

Život je jedan. Treba cijeniti svaki trenutak i iskoristiti s najmilijima.
Na koga se odnosi dio na more bez aranžmana. jer mi nije jasan taj dio?

Better not be at all than not be noble

Ovi su izgleda stvarno mislili ozbiljno:

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/IzBanke/tabid/393/View/Details/ItemID/71632/ttl/Martina-Dalic—ministrica-bez-rebalansa/Default.aspx

…Ministrica ističe da se, unatoč tome što su se najavljivali mogući prihodi od privatizacije, najvećom preprekom pokazala transformacija HFP-a u AUDIO jer je proces prijenosa imovine i transformacija uzeo neko vrijeme, a jedan od razloga je i niska cijena imovine tijekom krize…

Haha! Luđak 🙂

Čim si rekao da je luđak ne može biti nešto pozitivno? Uostalom ne znam govorimo li o djetetu,mladom čovjeku ili nekom trećem, ali pogledaj malo postove pa ćeš shvatiti o kakvoj jediniki je riječ.

Najzanimljvije mi je kod svega

Nakon što Agencija prikupi pisma namjere te se donese konačna odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda, na podnošenje obvezujućih ponuda bit će pozvani samo investitori koji su u roku dostavili pisma namjere.

Na prvi javni poziv za dionice Kaštelanskih staklenika koji je raspisan u svibnju ove godine, nije pristigla niti jedna ponuda. Tada je početna cijena za dionice bila približno 600 milijuna kuna. Za razliku od prvog natječaja, u ovom nije navedena početna cijena, već će se o tome odlučivati nakon što Agencija prikupi pisma namjere.

http://www.dalmacijanews.com/Biznis/View/tabid/73/ID/64707/Kastelanski-staklenici-Drugi-krug-za-kupnju-dionica-bez-pocetne-cijene.aspx

http://www.kastela.org/content/view/14822/2/

http://www.kastela.org/content/view/14823/2/

Jedinka o kojoj govorimo kalkulirala je očito na relaciji Hrdh i ksst i tko zna čega. Djelom navlačeći i prodajući duhane i onda pišući negativno o ksst, duhanima, ddjh, banci brod, i ostalim dionicama.

Mimo i onda ti meni reci da on nije ludjak?

Kako bi on reko

Srdačan pozdrav iz London
Srdačan pozdrav iz Amsterdama
Srdačan pozdrav iz Pariza

Better not be at all than not be noble

Vezano uz predhodni post:

…No, Dalić naglašava da se i dalje zalaže za određene privatizacije te da stoji iza toga da ih treba provesti….

Haha! Luđak 🙂

[/quote]

"Malo je maka" 🙂

Haha! Luđak 🙂

[/quote]

"Malo je maka" 🙂
[/quote]

Malo sam , malo sam … malo sam makaaaaa…

A čini se da je i naš dragi Kaštelanac malo maka…možda ga ovaj lanac hotela podigne, kad već nabraja tu neke zastarjele informacije koje čak nije ni u stanju pokapirati .. ah, te jedinke .. uvijek im fali malo soli u glavi nakon što se izlegnu iz laboratorija ..

2340 današnji target, za sve vas koji kupujete da znate, malo ćemo rušiti velikim nalozima poslijepodne [wink] [lol] [thumbsup]

Srdačan Pozdrav iz sazviježđa Matrix [thumbsup]

Kressho

New Report

Close