KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam jučer bio glup (nisam kupovao), danas sam pametniji
čini mi se da je vrijeme za dobro se postaviti.
sretno svima u zadnjim danima

Ne navlači bezrazložno [smiley]

Srdačan pozdrav

sorry, nisam mislio navlačiti. 🙂 oh da, zapravo jesam, jer ionako bi radije kupio na 5000 nego na 1900.slone

Za komunikaciju je potrebno prije svega usvojiti neka pravila ponašanja, odnosno osnovne ljudske manire.[smiley]

Srdačan pozdrav

istina, preburno sam reagirao, moje iskrene isprike. možemo se vratiti na temu

Koje prepucavanje pametnih i glupih u posljednjim danima KSST-a … nego ekipo, sta se čerupate za tih 10, 20 komada kada će biti još 10, i još 10 , i još 10 … ekipa koja je zabadala onaj dan po 1900 je ubola sve na lombardne kredite i moraju to vratiti prije nego izleti natječaj jer je prevelik rizik .. dakle , po mojoj računici još barem 76 dionica mora izaći izmedju ostalih od tih skupljenih ispod 2000, i to pošto poto .. bit će ovdje i po 2400 ako povučete malo te nalogiće i smanjite apetite, samo poslušajte Plejboja [wink]

Da ste me poslušali kada sam ovdje pisao da izlazim na 2400 s dvajs komada radi Duhana sad bi kao ja imali KSST vrijedan 6000 kn, a ne 2700..

A opet, KSST je mnogo, mnogo neozbiljna kompanija, koju dila još mnogo neozbiljnije društvo – Vlada RH, s kojom nikad ne znaš šta mute, dok je ADRIS ipak ozbiljna – hm, najveća i najjača, hrvatska kompanija

Kressho

…ekipa koja je zabadala onaj dan po 1900 je ubola sve na lombardne kredite i moraju to vratiti prije nego izleti natječaj jer je prevelik rizik .. dakle , po mojoj računici još barem 76 dionica mora izaći izmedju ostalih od tih skupljenih ispod 2000, i to pošto poto…

Opet ti sa svojim "stručnim" komentarima!? 90% tih dionica su u čvrstim rukama i vrlo je jednostavno vidjet gdje se nalaze, tako da ti nema ništa od toga što si zamislio! Kakvi lombardni krediti??? Hahahah!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

http://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-napokon-skida-prasinu-s-kataloga-njemackih-projekata–185679.aspx

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

…ekipa koja je zabadala onaj dan po 1900 je ubola sve na lombardne kredite i moraju to vratiti prije nego izleti natječaj jer je prevelik rizik .. dakle , po mojoj računici još barem 76 dionica mora izaći izmedju ostalih od tih skupljenih ispod 2000, i to pošto poto…

Opet ti sa svojim "stručnim" komentarima!? 90% tih dionica su u čvrstim rukama i vrlo je jednostavno vidjet gdje se nalaze, tako da ti nema ništa od toga što si zamislio! Kakvi lombardni krediti??? Hahahah!
[/quote]

Daaj, Smart, tu priču sa 90 % dionica u čvrstim rukama slušam već po 50. i nekoji put , a sve od uvaženih članova foruma koji sami puštaju po 50 komada dnevno kad ih kako pukne film za neku drugu dionicu.. zar niste već sami sebi lagano dosadili ponavljati se poput papiginjosa =? [wink]

Ništa ovdje nije čvrsto, sve je klimavo da ne može biti klimavije, i svatko ovdje preko noći može postati najcendravija beba koja bježi od Čvrste muškarčine koja ne da svoje dionice ispod 5000 .. Jer taj smo scenarij ovdje vidjeli nebrojeno puta.. Čak i kad izadje natječaj, ako uopće izadje ovaj put, i dalje će većina dionica biti u klimavim rukama jer ekipa neće biti sigurna ima li kupca s obzirom na posljednji fijasko [wink]

Kressho

Isključivo mislim na dionice kupljene u rasprodaji između 2400 i 1910 kn, ne lupaj! Što se tiče tih dionica, nisu na prodaju na ovim razinama! Što se tiče klimavih ruka, ne vidim nikakve razlike između KSST i ostalih dionica na ZSE!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

OTVORENO PISMO BRANKA RADAČIĆA

http://www.kastela.org/content/view/14823/2/

OPRAVDANI PROJEKT ZA RAZVOJ GOSPODARSTVA

http://www.kastela.org/content/view/14818/2/

Srdačan pozdrav

Jos dva i pol dana…

Jos dva i pol dana…

Daj Altay ne navlači bezveze , kakvih dva i po dana, kao ti si toliko naivan da misliš da će odmah 6.-oga čim zatvore zaprimanje pisama namjere objaviti natječaj ??

Ja kazem da natjecaj ide tek u desetom mjesecu ili krajem devetoga, nemaju zakonski rok kad ga moraju raspisati, prvo jos prema propozicijama poziva za slanje pisama namjere koji je u tijeku mora ici objava Odluke o objavi natječaja, za sve neupućene [cool]

Kressho

New Report

Close