KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Plejboj,
pa zar niste Vi svoje odavno prodali po 2400 kn?Zapravo,niste.Zapravo ostalo Vam 80 kom. Zapravo nije, zapravo je oko 500.Zapravo koje budale kupuju ovo po 2500 kad ide na 1600?Zapravo,po najnovijem,koje budale prodaju ovo po nominali?Zapravo,kolega,Vi očito imate nekakav problem F kategorije.
Imam dionice KSST,nije mi bitno da li na burzi rastu ili padaju,planiram ih prodati kupcu KSST-a ako ga ikada bude.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

…ali danas je izgleda sve puno znalaca i ozbiljnih investitora koji nisu sigurni ni dali mora ići ponuda ako netko na natječaju kupi 75%…

Po ne znam koji put, MORA!!!
[/quote]

Ma naravno da MORA, baš zato i kažem.. Govorim o tome da recimo izađe vijest da je država odlučila prodati po daj što daš npr 2000 kuna (ne vjerujem u tako nešto) s obzirom na neznanje koje čini mi se caruje među investitorima svi bi se potrgali prodati po 1900 umjesto da ćekaju i čuvaju prosijek na ovim razinama i dobiju 2500. Isto tako je moglo i biti nakon prvog natječaja.. Prosijek je mogao biti na 3500 pa nek država ako želi svoj dio proda i po 1000 mali bi dobili prosijek..

Smart, posalji im e-mail ovima s hidro avionima mozda ljudi ne znaju.

Hahah, možda im je Jaca šapnula, znaš da je dobra sa stranim jezicima!? Dej bifor tumorou… [lol]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Smart, posalji im e-mail ovima s hidro avionima mozda ljudi ne znaju.

Hahah, možda im je Jaca šapnula, znaš da je dobra sa stranim jezicima!? Dej bifor tumorou… [lol]
[/quote]
Šta se sprdate s premijerkom????Kao da se iz rečenice tipa "op trt gevezn zajn Kaštelanski staklenici,ja?" ne bi moglo shvatiti o čemu se tu radi.Dajte molim Vas…

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@Plejboj
,
pa zar niste Vi svoje odavno prodali po 2400 kn?Zapravo,niste.Zapravo ostalo Vam 80 kom. Zapravo nije, zapravo je oko 500.Zapravo koje budale kupuju ovo po 2500 kad ide na 1600?Zapravo,po najnovijem,koje budale prodaju ovo po nominali?Zapravo,kolega,Vi očito imate nekakav problem F kategorije.
Imam dionice KSST,nije mi bitno da li na burzi rastu ili padaju,planiram ih prodati kupcu KSST-a ako ga ikada bude.

Pa onda što pišeš ??

Stari moj da na ovom forumu vise samo dosadnjakovići koji samo znaju držat dionice medj zubima i "čekat Godoa" forum bi se pretvorio u teže dosadjivanje i nitko živ više ne bi dolazi ovdje ..

Daj shvati, ljude privlači akcija , dešavanje, promjene mišljenja i tečaja, po mogućnosti nagle i strastvene, a ne čekanje i trubljenje o čekanju u trajanju od 15 mjeseci i više ..

Kressho

Ne znam samo kako će im objasnit do kad traje javni poziv, kad ne zna reći jučer!? Možda je rekla Angeli: fur kastelan stakleniken anruf wird zajn um zeks noin, feršten Angela? [lol]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Sinko kake to veze imaje sa kukumarima…

6. URLIĆ MARIO 222 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

Urlić opet malo gricnuo.
Prošlu objavu na forumu dočekao je s 213, a danas 222 kom.

I onda koordinirano, u zadnjim minutama, miče se istodobno s aska nalog na 27xx od 30 kom, a s bida na 25xx od 6 kom

hate red

Što bi Sinjani rekli-"u dva!"
http://www.ezadar.hr/clanak/merkel-lobirala-kod-kosor-za-projekt-hidroaviona

Što bi Sinjani rekli "u jedan":
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/premijerka-na-jos-jednom-otvaranju-ovaj-put-u-splitskoj-zracnoj-luci.html
http://dalje.com/hr-hrvatska/kosor–bdp-pokazuje-da-smo-izasli-iz-krize/379570

Lijepo je biti informiran o interesu prodora krupnog kapitala u RH.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup ima za sve poneku zamjerku.

Srdačan pozdrav [thumbsup]

@matrix90
… tako tvrde glupi za pametne te pametni za glupe… [rolleyes]

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

Srdačan pozdrav [cool]

ja sam jučer bio glup (nisam kupovao), danas sam pametniji
čini mi se da je vrijeme za dobro se postaviti.
sretno svima u zadnjim danima

New Report

Close