KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najlakše je sada prebacivati krivicu samo na jednu osobu, sami smo si krivi ako mislimo da je nešto krivo. Da ste ulazili kada je Smart pisao o tome još uvijek biste bili u debelome plusu.

Najlakše je sada prebacivati krivicu samo na jednu osobu, sami smo si krivi ako mislimo da je nešto krivo. Da ste ulazili kada je Smart pisao o tome još uvijek biste bili u debelome plusu.

Ako mislimo da je nešto krivo, ali ja to ne mislim, počelo se pisati kao da je natječaj propao, a kad prođe po ne daj bože 7000, onda će biti, znao sam i ja nisam prodavao. Ovo je fenomenalna cijena za ulaz, a ja već mjesecima odavde ne mrdam.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Tko kaže da ovo državi nije u interesu prodati, ponovno prijete prosvjedi jerbo nema se para
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ako mislimo da je nešto krivo, ali ja to ne mislim, počelo se pisati kao da je natječaj propao, a kad prođe po ne daj bože 7000, onda će biti, znao sam i ja nisam prodavao. Ovo je fenomenalna cijena za ulaz, a ja već mjesecima odavde ne mrdam.
[/quote]

Ja sam još unutra i samo čekam da mi se oslobodi neka lova da mogu kupiti još par komada.
Neki misle da neće biti ništa od natječaja, ali u svakom slučaju će se dat nešto zaraditi.
A pogotovo ovi koji kupuju po ovim cijenama.

U petak na nadzornom odboru smjenjen direktor KSST-a, Ivo Benzon.

Izvor Slobodna Dalmacija, papirnato izdanje.

http://limun.hr/main.aspx?id=737619

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Dakle, za sada smo uspjeli spriječiti prodaju dijela Resnika za 50 mil. kuna! Žao mi je Benzona jer nije loš čovjek, ali je staklenicima i dioničarima nanio ogromnu štetu rasprodajom zemljišta i imovine i nesavjesnim poslovanjem na našu štetu! Izgleda da su se u Vladi zaista ozbiljno uhvatili staklenika!?

U međuvremenu iščekuje (najvjerojatnije danas, 30. kolovoza) odluku Hrvatske poštanske banke o odobrenju kredita Kaštelanskim staklenicima od pet milijuna kuna, iz kojega bi se, među ostalim, isplatile i dvije plaće zaposlenicima

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Dakle, za sada smo uspjeli spriječiti prodaju dijela Resnika za 50 mil. kuna!

Smarte, čime potkrepljuješ to?
Model C je i dalje aktualan koliko je meni poznato…

mateomax,

Prvenstveno ovim ispod citiranim. Do sada je uprava pokrivala plaće i ostale rashode isključivo prodajom imovine, a sada traže kredit od HPB-a za pokrivanje dijela zaostalih plaća. Zašto mislim da se uspjela spriječiti prodaja dijela Resnika, nebi o tome ovdje, ali valjda je to sasvim logično dok traje postupak privatizacije, zar ne!?

Btw. Mislim da su trenutna događanja oko KSST vrlo pozitivna!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

SMJENA U KAŠTELIMA Penga umjesto Benzona

http://www.kastela.org/content/view/14809/2/

Svečanost u Resniku

http://www.kastela.hr/obavijesti/zracna-luka-split

Srdačan pozdrav

Prva misao koja mi pada na pamet ujedno je i jedini mogući razlog ove smjene….želje budućeg kupca su iznad svih ostalih interesa.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Dakle, za sada smo uspjeli spriječiti prodaju dijela Resnika za 50 mil. kuna! Žao mi je Benzona jer nije loš čovjek, ali je staklenicima i dioničarima nanio ogromnu štetu rasprodajom zemljišta i imovine i nesavjesnim poslovanjem na našu štetu! Izgleda da su se u Vladi zaista ozbiljno uhvatili staklenika!?

U međuvremenu iščekuje (najvjerojatnije danas, 30. kolovoza) odluku Hrvatske poštanske banke o odobrenju kredita Kaštelanskim staklenicima od pet milijuna kuna, iz kojega bi se, među ostalim, isplatile i dvije plaće zaposlenicima

5 x 6 = 30 milja kuna za plaće… na razini godine… na teret oprosta (nas poreznih obveznika) ili novog potencijalnog vlasnika… naravno ne raćunajući kamatu HPB te dobrobit radnika koji neće zatražit zatezne kamate na sav iznos kašnjenja plaća… al, ok… po matematici Popijaća, nek radnici budu sretni što im se neće možebitno zaračunat provizija i naknada na plaću za nadu da uopće dobiju plaću… tj. nek budu sretni što imaju sreću, svaki dan, dio dana uživat gratis u prostranom zelenilu…

New Report

Close