Ajde ZZ top ne pravi se pametan ako nijesi, šta bi tko predavao bezveze pismo namjere da se blamira, ako nema spremno 220 miliona kuna u čarapi ??
Pa jebote da će biti namješteno već i vrapci na grani znaju, al to ne znači da je 200 do 300 miliona mala svota koju svaki drugi forumaš moze platiti .
U tome i je fora namjestaljke velikima u RH – namjesti im se tako da samo oni stignu promisliti i dati pismo namjere a ako se netko sastrane i prikrpa na blef s tim pismom namjere oni znaju da ce opet samo njihov jatac imati – 250 miliona kuna da i plati.
Osim toga jamčevina će opet biti barem 6 miliona kuna . Imaš li ti Topčino za taj depozit ?
Ako imaš daj meni odma pola. Dakle tri miliona kuna!
Al ako to ucine dici cu takvu prasinu oko ove privatizacije da ce AUDIO postati drzavna agencija s najkracim rokom trajanja – IKADA
Heheh, a baš sam napisao da možeš normalno pisati kad hoćeš!? Napiši ti odmah njima par mailova, da znaju šta ih čeka, ako ovo zahebu! [smiley]
Trebali smo svi izaći lijepo po 4000 u prvom krugu i ciao, čak i po 4 i po … pa očito je bilo da su cijenu 7000 nabili bili samo da sačuvaju KSST od prodaje jer su znali da ga nitko ziv nece ici kupovati za tolke pare, dok oni lijepo ne izmjene zakon tako da si njihov jatac moze sam odraditi GUP.
I tako ce i biti na kraju sto je najzalosnije, likčina će iskeširati neku siću , ala 1500 kn po dionici , mozda 2000, ovi ce se hvaliti kako su prodali 700 000 polljoprivredne zemlje po 300 000 000 kn kada ubrojimo sve dionice i dugovanja, i ispada da su doista dobili brutalnu cifru po tome, jbg oglasnik je prepun poljoprivredne zemlje za 50 eura kvadrat, a 450 chuna je čak 60 eura m2, to je top za takvu vrstu zemlljista makar bila na samome Stradunu !
Trebali smo svi izaći lijepo po 4000 u prvom krugu i ciao, čak i po 4 i po … pa očito je bilo da su cijenu
Pa mogli ste da niste slušali Smarta i slične oil-snakesmane
Trebali smo svi izaći lijepo po 4000 u prvom krugu i ciao, čak i po 4 i po … pa očito je bilo da su cijenu
Pa mogli ste da niste slušali Smarta i slične oil-snakesmane
[/quote]
Pricas gluposti , Smart ti nije nikakv oil-snakesma nego jedan od najupucenijih na ovoj temi i sta je covjek mogao znati da nema kupca i da je zapravo moguca muljaza opet u igri a ne uspjesna privatizacija ?!
Uostalom svatko je krojač vlastite sudbine i ne mozemo krivnju za svoju naivnost nikada prebacivati na druge ljude..
Ja nisam prodao čisto iz ponosa a da su svi postupili isto kao i ja cijena bi i dan danas bila 4000 na burzi a čak i kada prodaju kompaniju po 2600 i dalje bi svi drzali cijenu na 4000 i ne bi im dali na javnoj ponudi po toj cijeni.
Uostalom ja mislim da sam jos jako davno pisao o tome da svoje dionice necu prodati ni na javnoj ponudi i ciao, pa cemo vidjeti, ako doista i izlifraju ispod stola nekome
Trebali smo svi izaći lijepo po 4000 u prvom krugu i ciao, čak i po 4 i po … pa očito je bilo da su cijenu 7000 nabili bili samo da sačuvaju KSST od prodaje jer su znali da ga nitko ziv nece ici kupovati za tolke pare, dok oni lijepo ne izmjene zakon tako da si njihov jatac moze sam odraditi GUP.
I tako ce i biti na kraju sto je najzalosnije, likčina će iskeširati neku siću , ala 1500 kn po dionici , mozda 2000, ovi ce se hvaliti kako su prodali 700 000 polljoprivredne zemlje po 300 000 000 kn kada ubrojimo sve dionice i dugovanja, i ispada da su doista dobili brutalnu cifru po tome, jbg oglasnik je prepun poljoprivredne zemlje za 50 eura kvadrat, a 450 chuna je čak 60 eura m2, to je top za takvu vrstu zemlljista makar bila na samome Stradunu !
Samo nastavi plejboj, vrati cijenu ispod 2000 kn i imaš večeru!
Koliko se ja sjećam taj od početka govori da ima kupaca na tone, a vidi sad, nigdje nikoga.
Ali to za krojače se slažem sami ste si to skrojili samo vam malo okratilo nogavice.
Koliko se ja sjećam taj od početka govori da ima kupaca na tone, a vidi sad, nigdje nikoga.
Pa da, ali ti nisi skužio da sam ja u stvari Čobanković?
Neka vrst Čobankovića jesi [thumbsup]
Neka vrst Čobankovića jesi [thumbsup]
I ne samo Čobanković, nekad sam i Marija Brnić!
poslovni.hr
Za Kaštelanske staklenike otimaju se Rajić i Todorić
Marija Brnić
http://www.poslovni.hr/vijesti/za-kastelanske-staklenike-otimaju-se-rajic-i-todoric-169941.aspx