Imaš pravo državi je vjerojatno u interesu da nastavi uzgajati povrće i da firma nastavi skupljati gubitke, pa ju zato ne žele prodati, posebno što je zemljište na totalno neatraktivnoj lokaciji, a turizam je u snažnom padu dok u svim drugim granama gospodarstva cvjetaju ruže [tongue]
Vidim svi se jos uvijek przite ovdje, i to posteno .. a niste razmisljali da mozda drzava ne zeli prodati ovu kompaniju pa je zato nabila cijenu, i zato stavila tako kratko vrijeme zaprimanja namjera ? [wink]
Kupca po 7000 kn nema, nemojmo se zavaravati tu smo lekciju svi naucili na svojoj kozi i skupo ju platili… ja imam jos 70ak , malo vise ovih dionica, ostalo sam pretumbao u Duhane dok sam pisao tu (tad su duhani bili 55 ) i jos par drugih koje su pale 10ak posto …
E sad, da li ce natjecaj uopce izaci i na kojoj cijeni to je vec drugi par rukava, ali kazem tko god sada ulaze mora biti svjestan da ne placa ni 250, ni 600 ni 900 po dionici kao sto je ovdje placala ekipa vec 2500…
Rizik se cesto isplati i s obzirom da je stanje na zse ovih dana ocajno KSST po 2500 je solidna, zabavna i zanimljiva igra. Ali ako ju ne znate igrati bolje vam je – prste dalje momci [wink]
Plejbojčiću uopće ne razumijem koja je svrha tvog pisanja? Reko si da si prodao sve na 2400, a sada tu pricas o 70 kom? O cemu pricas o duvanima? Ajde momak oladi [lol]
A, ja mislio da si ti izašao iz KSST!? [wink]
14.08. nedjelja
Nema ovdje kruha, ja sam s posljednjim komadima izašao ekipo onda na 2400…
[/quote]
Korisniče Smart izvrsno zapažate. Ono što mislim jest da korisnik plejboj namjerava zaraditi na duvanima, a hoće li zaraditi doznat cemo i pretočiti dio na KSST, nadajući se da će ksst pasti i time dokupiti vise ksst, i onda nastaviti u istom tonu nato, bato, takti, pakti… Korisniče plejboj, nije to igra virtualne burze, korisniče to je zse.
A, ja mislio da si ti izašao iz KSST!? [wink]
14.08. nedjelja
Nema ovdje kruha, ja sam s posljednjim komadima izašao ekipo onda na 2400…
[/quote]
S posljednjim na svojem imenu, al zapelo još 80ak na druga dva imena, jbg morao sam mami nešto kupiti za rodjendan , ipak je pred penzijom i tako to … [wink] [lol]
Korisniče predasobom drzim listu dioničara i mogu reći da iskrivlujes sliku! Korisniče jeste ubadali duhančiće?
Dobro je Jakobe, samo opušteno … nemam ja nikakve namjere, puštam stvari da se dešavaju pa kako bude … meni sve paše… ovdje samo lijepo pišem da smo se u prvom krugu svi opekli i to pošteno i da kupca nije bilo, moramo si to priznati … da li se pojavio u medjuvremenu i po kojoj cijeni to cemo svi doznati, barem cijenu tamo negdje 13.9. pretpostavljam ako ne budu kao i inače poslovično spori pa opet mjesec dana od jedne do druge odluke …
Samo cijena ovaj put s obzirom da nagovještavaju licitiranje ovim zahtjevom za pisma namjere moze izaci i na npr 2600 kn, kao pocetna…
A ako se to desi svi znamo da ih na burzi onda nitko nece vise placati ni 1800 …
Jer jedno su nasa ocekivanja a drugo je realnost, o braćo !
Dobro je Jakobe, samo opušteno … nemam ja nikakve namjere, puštam stvari da se dešavaju pa kako bude … meni sve paše… ovdje samo lijepo pišem da smo se u prvom krugu svi opekli i to pošteno i da kupca nije bilo, moramo si to priznati … da li se pojavio u medjuvremenu i po kojoj cijeni to cemo svi doznati, barem cijenu tamo negdje 13.9. pretpostavljam ako ne budu kao i inače poslovično spori pa opet mjesec dana od jedne do druge odluke …
Samo cijena ovaj put s obzirom da nagovještavaju licitiranje ovim zahtjevom za pisma namjere moze izaci i na npr 2600 kn, kao pocetna…
A ako se to desi svi znamo da ih na burzi onda nitko nece vise placati ni 1800 …
Jer jedno su nasa ocekivanja a drugo je realnost, o braćo !
Korisniče nismo mi braća. Korisniče pročitajte bolje oglas Audio.
Zajebi tu listu stari, to je za malu djecu .. nisam lud da kupujem dionice na svoje ime o kojima pišem putem javnih glasila, medija i sl..
eto ti 70 komada mojih se sjaji na 3969 ako hoces da pomaknemm samo reci brojku .. osim toga imam jos 20ak na druga dva imena koja ne mislim otkrivati jer cu i dalje trgovati preko njih na zse i to je vise manje to.. imao sam max 146 kom samo jedan dan , i od tada sam lijepo pustao … posljednji prodani komad po 2700 nekidan ..
Duhani mozda ne odu vise gore al barem nece ni dolje, kao ni Kaba.. ovaj ksst mi je sumnjiva igra i to je sve što kazem, moze izaci dobro ali povijest me naucila da kupca po 7000 pa ni po 5500 nema, a koju ce cijenu izbaciti na natjecaju i kada , prevelik je rizik na 2500 sada kupovati ,,,
Eto, a vi kako hocete. Al nemojte mi tu zbrajati gliste i pisati gluposti da nemam dionice o kojima pisem … jer ne bi onda pisao, pa sta je vama ljudi, jel vas vrucina pukla il sta ??
mislim , i meni je vruce pa se ne bavim vasim portfeljima i koliko cega imate
[wink]
Korisniče predasobom imam listu dioničara, tako da nemam problema sa očalama niti sa gledaljkom na monitoru. Korisniče malo bolje pročitajte oglas audio
Procitao sam oglas ja jako dobro o brate!, i mogu ti reci samo jedno – ako nitko ne posalje pismo namjere u roku desetak dana – OPET SMO NASUKANI!
A mislim da sam to jako lijepo ovdje i čitko napisao i posljednji put kada je još bio izvješen natječaj par dana prije nego je istekao, dok je cijena bila 4000 a ne 2750 na sta je pala dva dana nakon mog post.a!
Prema tome – neka svatko riskira za sebe al nemojte bacati navlakuše više jer onda ja ispadam navlakač broj jedan pa mene poslije ljudi zovu i pitaju me kad ce KSST na 5000 …
eto sad zato svima kazem – mozda 13.9. a mozda nikad … tako vam je to ljudi moji …
Realno nit znamo da ce natjecaj uopce izaci, jer ako ne bude pisma namjere nema razlogaa za njime, nit znamo dal ce ici na licitirajucu cijenu, procjenjenu vrijednost – nazaost bez GUP-a il na staru cijenu opet u sto sumnjam iskreno …