Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Opet navlačite bezveze-mislim da nema šanse da u ovakvim uvjetima uopće netko i pomisli kupiti to zemljište,al dobro…
Istina, ovaj Audio je stvarno bezobrazan koliko navlači!!!
Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)
@Spiderman
Nemoj se ni trudit borit sa ovim forumašima
mimo,
Ma, ne borim se ja uopće sa njima. Znaš koliko me interesira njihovo mišljenje, puf! Borio sa se ja sa prodavačima proteklih mjeseci, neka sad drukeri opet navale i preuzmu temu. Gdje ima dima, ima i vatre!
Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)
svaka čast tko je neki dan kupio po 1900, a sada uvaljuje naivcima po 28xx, lijepih +50% u par dana [thumbsup]
i meni se čini da je netko iskoristio priliku da na brzinu kapitalizira 50% zarade, a naivci po običaju kupuju [yawn]
NA jednoj dionici 100 eura gdje to ima i sad vi pričajte priče o stalenicima,,,,Daj pogledajte malo unazad sa 600kn na 5ooo tisuča gje se bolje i više može zaradit ,,,,,, [wink]
[wink]
Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode
U privatizaciju tako kreću uglavnom tvrtke u teškoćama …
http://www.poslovni.hr/vijesti/drzava-nudi-6-vecinskih-i-20-manjinskih-paketa-dionica-184844.aspx
Izgleda da su se ljudi stvarno prestrašili u vezi KSST
Da mene nije magma zeznula bi bio kupovao na onoj rasprodaji, tako izgleda da ću morat po višoj cijeni, ali sve za više ciljeve.
Isprika imateljima dionica KSST,naročito kolegama Spidermanu i Smartu.
op.a.Nemam dionice KSST.
Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.
Isprika imateljima dionica KSST,naročito kolegama Spidermanu i Smartu.
op.a.Nemam dionice KSST.
Nemaš se zašto ispričavati walter, nisi jedini koji nije vjerovao u drugi krug, moram priznati sa razlogom. Mislim, država se zaista pokazala nesposobna za prodaju društava u njihovom vlasništvu, pa je tako bilo i ovdje u prvom krugu, kad su požurili sa objavom natječaja, a bez da su riješili najbitnije stavke prije prodaje (naknada za prenamjenu zemljišta, kao i sama prenamjena). Sada su to odlučili napraviti kako treba, a i mi mali ćemo se uključiti i poslati poziv na nekoliko pravih adresa, naravno na engleskom jeziku kojeg oni nemaju na stranicama. Idemo u igru uključiti prave investitore, pa da vidimo kako će to ovaj put ispasti!?
Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire