Eto momci, vidite kako se isplatilo kupovati kad nitko nije htio, opet! [wink]
iz aviona se vidi da cijenu pumpate vas par dogovorno…. kad iznova propadne natječaj kakav će to biti debakl i pad cijene na 1000 kn, nadam se samo da se neće koji naivac upecati u vašu igru [bye]
iz aviona se vidi da cijenu pumpate vas par dogovorno…
Kojeg aviona, ovog što upravo slijeće na Resnik ili…
iz aviona se vidi da cijenu pumpate vas par dogovorno…. kad iznova propadne natječaj kakav će to biti debakl i pad cijene na 1000 kn, nadam se samo da se neće koji naivac upecati u vašu igru [bye]
Ah! [cry]
NA jednoj dionici 100 eura gdje to ima i sad vi pričajte priče o stalenicima,,,,Daj pogledajte malo unazad sa 600kn na 5ooo tisuča gje se bolje i više može zaradit ,,,,,, [wink]
Đe s lopina?…daj nam kaži oće l ođe biti meda i mlijeka…pa da kupujemo dok nije prešlo 3.000 [smiley]
Ajde ovaj put idu pametnije na natječaj. Što mislite? Hoće li itko ponuditi više od 1000 kn po dionici?
[/quote]
jedino imam za reci,kao sto sam svojima ocima vidjela ovih dana,aerodrom je prebukiran i premali za promet, e sad ima to veze ili nema [sad]
Ajde ovaj put idu pametnije na natječaj. Što mislite? Hoće li itko ponuditi više od 1000 kn po dionici?
Mogli bi okruglo – oko 333 kn:-)
Ja mislim da neće više od 200 kn!?
a evo KSST nazad na 2651 kn…a navlakač koji je glumio kupca sa 100 komada na 25xx kn je zbrisao [bye]
Instrumenti za prikupljanje podataka –
Upitnik – je osnovni instrument istraživanja koji se može primjenjivati u svim vrstama istraživanja
Bitno je da ispitanik tijekom komuniciranja uz pomoć upitnika:
•razumije pitanja u upitniku
•zna odgovoriti na većinu pitanja
•želi odgovoriti na pitanja
•iskaže odgovore tako da su razumljivi istraživaču
Pisma namjere s naznakom "PISMO NAMJERE ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA KUPNJU DIONICA DRUŠTVA KAŠTELANSKI STAKLENICI d.d. Kaštel Štafilić" potrebno je dostaviti na slijedeću adresu:
Agencija za upravljanje državnom imovinom
Ivana Lučića 6
10 000 Zagreb
Hrvatska