KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

daj bože da padne na 200 kn pa da svatko od nas zainteresiranih pože kupiti barem po 150 dionica
jednog bi dana bili jako bogati 🙂
ali to su samo mokri snovi kolega

eh bash sad nemam para, ovo kad pljusne na 1000 i nize bit ce milina za kupovat, trebo sam pricekat s ubacivanjem para na burzu 6 mjeseci sad bih bio bogatas ^_^ (dobro ne sad bash al do sljedece godine).

Rusitelj vlade ^_^.

eh bash sad nemam para, ovo kad pljusne na 1000 i nize bit ce milina za kupovat, trebo sam pricekat s ubacivanjem para na burzu 6 mjeseci sad bih bio bogatas ^_^ (dobro ne sad bash al do sljedece godine).

Koliki su tako mislili, i ja među njima, 2008. godine. Baš kad misliš da će krenuti gore ono padne. Ako imaš vremena za čekati, onda ok. Ali za kratkotrajne investitore ovo je čista lutrija.

A KSST, mislim da bi mogao ozbiljno ugroziti franak kao "sigurna luka". Zarada garantirana, ne može propasti, može samo ići na 7.000, 15.000, koliko treba, NATO, Rusi, svemirci, blago onome tko je kupio na 4.000 jer će uskoro, uskoro, zaraditi puno više. Zapamti, istina je ako ti vjeruješ da je istina.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Koliki su tako mislili, i ja među njima, 2008. godine. Baš kad misliš da će krenuti gore ono padne. Ako imaš vremena za čekati, onda ok. Ali za kratkotrajne investitore ovo je čista lutrija.

A KSST, mislim da bi mogao ozbiljno ugroziti franak kao "sigurna luka". Zarada garantirana, ne može propasti, može samo ići na 7.000, 15.000, koliko treba, NATO, Rusi, svemirci, blago onome tko je kupio na 4.000 jer će uskoro, uskoro, zaraditi puno više. Zapamti, istina je ako ti vjeruješ da je istina.
[/quote]

Ne kontam sto si naumio da kazes ovime??

U krizi je najbolje ulagati u zemljište:). To ce pokazati i naredni trgovinski dani.

Inace ovi iz Audia se vracaju s godisnjeg 16.08:

http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/145329/Default.aspx

…Neslužbeno su nam kazali da bi se pravila postupanja mogla promijeniti kada su u pitanju natječaji koje će raspisivati Agencija. U prvom krugu bi se primala pisma namjere zainteresiranih kupaca, a u drugom bi se provelo dubinsko snimanje pristiglih ponuda iz prvog kruga. No, o svemu će se više znati poslije 16. kolovoza…

Taj članak se odnosi na Dalmacijavino. Piše ti u tekstu sve, a ovo si lukavo izvukao iz konteksta. [wink]

Slažem se! Najvatrenije za dionicu će biti vrijeme oko usvajanja GUP-a, kad se konkretno poveća vrijednost tvrtke za cca. 72 mil. eura.

1. Resnik – prenamjena 143.000 m2 u građevinsko (dodatno 270 eura/m2)
2. Kaštela – prenamjena 198.000 m2 u građevinsko (dodatno 170 eura/m2

Trenutno se u knjigama ta dva zemljišta vode po,

1. Resnik – 70.000 m2 x 135 eura/m2, a ostalih 143.000 m2 x 30 eura/m2 = ukupno 13.740.000 eura
2. Kaštela – 198.000 x 30 eura m2 = 5.940.000 eura

Možeš li detaljno napisati ili izvaditi te podatke o izračunu vrijednosti poljoprivredne vs građevinske zemlje, jer ne mogu iz ovog vidjeti koliko koja čestica vrijedi, kolika joj je veličina.

Odkuda ti podaci o cijenama zemljišta? Svi spominju GUP, pa me zanima kada ide?? Negdje sigurno psotoji obavijest?

Naravno da se odnosi na Dalmacijavino, pa stavio sam link. Medutim ako malo bolje procitas, nacin provedbe buducih natjecaja se odnosi na sve i mislim da je to korisna informacija, kao i informacija da 16. kolovoza zavrsava kolektivni godisnji u Audiu.

Naravno da se odnosi na Dalmacijavino, pa stavio sam link. Medutim ako malo bolje procitas, nacin provedbe buducih natjecaja se odnosi na sve i mislim da je to korisna informacija, kao i informacija da 16. kolovoza zavrsava kolektivni godisnji u Audiu.

Završilo je i počelo i opet završilo već 5 godišnjih odmora njima pa svejedno nisu imali još niti jednu iole poštenu, uspješnu privatizaciju …

Nema ovdje kruha, ja sam s posljednjim komadima izašao ekipo onda na 2400 , zato više i ne pišem a pametnjakovići koji su kupovali i pisali kao ala "samo neka kapa …" se očito i nisu baš najbolje proveli ..

Od natječaja teško da ćemo išta vidjeti više ove godine, eventualno kasna jesen ako se kriza smiri …

Pozdrav od Plejboja ekipo. Ja sam vam prešao u par drugih dionica koje su već odradile solidno, neke dolje neke gore al barem šljakaju ..

Ovo nažalost samo stoji, stoji i stoji .. Pa onda padne. I tako svaki put iznova .. Samo dno je granica, 1100 do 1250 kn rekao bih
[wink]

Kressho

Izmjene i dopune prostornog plana i uređenja grada Kaštela i generalnog urbanističkog plana grada Kaštela – prijedlog plana za ponovnu javnu raspravu – SAŽETAK ZA JAVNOST (travanj 2011.)

izvor: http://www.kastela.hr/

Najvažniji dio jest – prenamjena dijela površine Kaštelanskih staklenika iz P1 u IS1 i M8

Srdačan pozdrav

…ja sam s posljednjim komadima izašao ekipo onda na 2400 , zato više i ne pišem…

Bogu hvala da si izašao, još kad stvarno prestaneš pisati, mojoj sreći neće biti kraja! [thumbsup]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Evo poceo je drugi krug:

http://www.audio.hr/kastelanski-staklenici-dd-kastel-stafilic-1.aspx

Dakle kao sto su rekli, ovja put ce se prvo prikupljati pisma namjere pa ce nakon toga ici obvezujuce ponude (vidis Jakob). Meni je jako interesantan datum 06. rujna sto je jako brzo i sto mi sugerira da ce vlada ovu privatizaciju ipak iskoristiti kao uspjeh pred izbore.

Eto momci, vidite kako se isplatilo kupovati kad nitko nije htio, opet! [wink]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

New Report

Close