KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slijede izbori pa promjene vlade to je najmanje još godinu dana se ovdje neće događati ništa…

Griješiš, ali neću te uvjeravati, vidjet ćeš uskoro!
[/quote]

Zna on da griješi, to ti je druker koji želi izvuć što više po nominali jer mu se gaćice tresu pri pomilsi da plati kojih par sto kn više po dionici …
Isti takvi će već prije ljeta pazariti ovdje po 4 soma – imate moju riječ.
Ja sam isto zvao audio i rečeno mi je da "Natječaj izlazi uskoro". Zadnji put je "uskoro" značilo ravno 30 dana.
Ne vidim razloga da se sada radikalno izmijeni obrazac dosadašnjeg djelovanja u kronološkom smislu.
Stoga se nemojte čuditi ako novi natječaj iskrsne prije nego Nick Cave stane na veliku pozornicu Jarunskog jezera.
Sad sam vam rekao i previše. Ciao ekipa
[/quote]

Ha,ha, stižu GRINDERMAN i Nick Cave na T-Mobile INmusic festival, dakle, po tvom predviđanju, novi natiječaj bi trebao biti prije 21.06. 2011., živi bili pa vidijeli. Moram ubost još dva komada.

P.S. Za one neupućene po pitanju nastupa Nick Cavea.

Slijede izbori pa promjene vlade to je najmanje još godinu dana se ovdje neće događati ništa…

Griješiš, ali neću te uvjeravati, vidjet ćeš uskoro!
[/quote]

Zna on da griješi, to ti je druker koji želi izvuć što više po nominali jer mu se gaćice tresu pri pomilsi da plati kojih par sto kn više po dionici …
Isti takvi će već prije ljeta pazariti ovdje po 4 soma – imate moju riječ.
Ja sam isto zvao audio i rečeno mi je da "Natječaj izlazi uskoro". Zadnji put je "uskoro" značilo ravno 30 dana.
Ne vidim razloga da se sada radikalno izmijeni obrazac dosadašnjeg djelovanja u kronološkom smislu.
Stoga se nemojte čuditi ako novi natječaj iskrsne prije nego Nick Cave stane na veliku pozornicu Jarunskog jezera.
Sad sam vam rekao i previše. Ciao ekipa
[/quote]

Ha,ha, stižu GRINDERMAN i Nick Cave na T-Mobile INmusic festival, dakle, po tvom predviđanju, novi natiječaj bi trebao biti prije 21.06. 2011., živi bili pa vidijeli. Moram ubost još dva komada.

P.S. Za one neupućene po pitanju nastupa Nick Cavea.
[/quote]

Možda ne baš natječaj ali nešto tog tipa, uostalom isto kao i zadnji put … [wink]

Kressho

A koliko što vrijedi na tržišu – JEDINO JE MJERILO DOBIVENA PLAĆENA CIJENA!!!
A koliko će što vrijediti u budućnosti i to je upitno!!!!!!
Indijanci su trebali Amerima dati u najam Mahetn a ne ga prodati za šaku perlica i kutijicu dolara!!!
Onda je vrijedilo koliko su dobili a sada vrijedi koliko dobiješ!!!
Razlika samo par sto godina!!!!
Trebali su Indijanci to URAČUNAT U CIJENU KAD SU PRODAVALI!!!!
Svi Hrvati su stručnjaci za sve a pogotovo sklop: moje vrijedi puno a tvoje malo!!!

Ajde prodajte na 2550 kn da si smanjim ulaz 🙂

@ Smart

Šta mislite kada bi odprilike mogao biti natječaj? Onako odokativno 🙂

Poštovani,

Javni mediji prenijeli su informaciju o javnom otvaranju ponuda za kupnju dionica Kaštelanskih staklenika d.d.

U 1. natječaju objavljenom za prodaju Kaštelanskih staklenika nije bilo ponuda za kupnju.
Javni poziv za prodaju dionica društva Kaštelanski staklenici d.d. objavio je Hrvatski fond za privatizaciju, sukladno Zakonu o privatizaciji. Natječaj je objavljen 17. ožujka 2011. godine, a rok za prikupljanje ponuda istekao je 16. svibnja 2011. godine.

Novi natječaj za prodaju dionica društva Kaštelanski staklenici d.d. bit će objavljen sukladno odredbama Zakona o upravljanju državnom imovinom.

Status "u obradi" je oznaka naših web dizajnera koji time zadržavaju tekstove natječaja vidljivima na stranici i nakon zatvaranja natječaja.

INFO CENTAR AUDIO

ma kakav cash-r-a, 100% in

…a Zakon o upravljanju državnom imovinom veli:

Članak 33.
(1) Odluku o raspolaganju dionicama i poslovnim udjelima trgovačkih društava čija je nominalna vrijednost do uključivo 1.000.000,00 kuna donosi ravnatelj Agencije.
(2) Odluku o raspolaganju dionicama i poslovnim udjelima trgovačkih društava čija je nominalna vrijednost veća od 1.000.000,00 kuna do uključivo 100.000.000,00 kuna donosi Upravno vijeće na prijedlog ravnatelja Agencije.
(3) Odluku o raspolaganju dionicama i poslovnim udjelima trgovačkih društava čija je nominalna vrijednost veća od 100.000.000,00 kuna donosi Vlada Republike Hrvatske na prijedlog Upravnog vijeća Agencije.

hate red

Članak 33.
(1) Odluku o raspolaganju dionicama i poslovnim udjelima trgovačkih društava čija je nominalna vrijednost do uključivo 1.000.000,00 kuna donosi ravnatelj Agencije.
(2) Odluku o raspolaganju dionicama i poslovnim udjelima trgovačkih društava čija je nominalna vrijednost veća od 1.000.000,00 kuna do uključivo 100.000.000,00 kuna donosi Upravno vijeće na prijedlog ravnatelja Agencije.
(3) Odluku o raspolaganju dionicama i poslovnim udjelima trgovačkih društava čija je nominalna vrijednost veća od 100.000.000,00 kuna donosi Vlada Republike Hrvatske na prijedlog Upravnog vijeća Agencije.

Znači opet na sjednicu vlade pa simtetamte…. [undecid] …na jesen sigurno ne…na proljeće [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Članak 33.

Vlada je na 109. sjednici 17.2. i donjela odluku o prodaji društva, utvrdila je i cijenu i uvjete.. Otprilike u isto vrijeme u proceduru su išli i zakon o poljoprivrednom zemljištu ali ga je Sabor usvojio tek krajem svibnja, i nešto se i kasnilo u odnosu na prvotni dogovor sa izmjenom GUP-a ..

Za novi natječaj Vlada bi morala donjeti novu odluku u slučaju kada bi se mijenjala cijena ili uvjeti, u protivnom odluka vlade već postoji i ako bi se natječaj ponavljao po izmjeni GUP-a i Zakona nebi trebala nova odluka

Članak 33.

Vlada je na 109. sjednici 17.2. i donjela odluku o prodaji društva, utvrdila je i cijenu i uvjete.. Otprilike u isto vrijeme u proceduru su išli i zakon o poljoprivrednom zemljištu ali ga je Sabor usvojio tek krajem svibnja, i nešto se i kasnilo u odnosu na prvotni dogovor sa izmjenom GUP-a ..

Za novi natječaj Vlada bi morala donjeti novu odluku u slučaju kada bi se mijenjala cijena ili uvjeti, u protivnom odluka vlade već postoji i ako bi se natječaj ponavljao po izmjeni GUP-a i Zakona nebi trebala nova odluka
[/quote]

nije loše…

Ova dionica je blizu vrhu po broju postova, a trgovano je danas samo 3 dionice. Kanariranac u kavezu, puno aktivnosti ali malo napretka.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Samo se ti tješi! 😉

New Report

Close