golube, ne kužim zašto se pjeniš…
ok, popušio si i zbrisao ko zec.
ok, smart je spao na 200 dionica.
ok, ne misliš se više vraćati u ovu dionicu jer je fuj bljak do bola.
pa šta te onda boli q… šta će se ovdje dalje događat, ko će koga navlačit i hoće li naivčine popušit lovu zbog smartovog linka o suradnji toze i staklenika???
ja da nemam dionicu, odnosno da sam se ukakio ko ti i pobjegao glavom bez obzira, ne bi mi palo na pamet da se više javljam…
Nisam ja komentirao dionicu nego dioničara koji nama blentavima pokušava objasniti kako je trenutno povrće najtraženija roba na kojoj se možeš obogatiti preko noći [lol]. A zašto on hvali krastavce ako želi jeftino dokupiti ksst?? Da možda ne kasni s prodajom? [rolleyes]
Nisam ja komentirao dionicu nego dioničara koji nama blentavima pokušava objasniti kako je trenutno povrće najtraženija roba na kojoj se možeš obogatiti preko noći [lol]. A zašto on hvali krastavce ako želi jeftino dokupiti ksst?? Da možda ne kasni s prodajom? [rolleyes]
golube, darling, ako sam te dobro razumio, ti si u ksst očito ušao samo zato jer je tu smart [wink]
pa si onda zdimio jer je smart počeo prodavat…
e vidiš, ja cijenim smarta, ali nisam ušao zbog njega ili njegova pisanja niti ću izaći jer on prodaje.
točka.
golube, darling, ako sam te dobro razumio, ti si u ksst očito ušao samo zato jer tu smart [wink]
pa si onda zdimio jer je smart počeo prodavat…
e vidiš, ja cijenim smarta, ali nisam ušao zbog njega ili njegova pisanja niti ću izaći jer on prodaje.
[/quote]
Znam srčeko…ti si ušao jer staklenici svaki dan prodaju robe za 150.000kn [lol] A Smart te je nakitio dionicama sve u 16. A natječaja nema pa nema… [cry]
ps: Kad sam se ja nakrcao po 1000 do 2000 nisam ni znao da Smart postoji. A inače si u pravu,gadnu lovu sam spušio ovdje,nikad se neću oporaviti [lol]
golube, najdraži, vjerujem ti.
ok, zaradio si, kupovao si ksst još dok je smart bio u vrtiću,
a ja ću popušit gadnu lovu jer me smart navukao.
zadovoljan?
a sad mi objasni: kojeg se boga imaš potrebe više dopisivat s nama luzerima na ovom topicu?
ps: Smart ne navlači,pokazali su oni kako dobro posluju i kad nije bilo super bakterije…[tongue]
Ajooooooooj, vidi njega, molim te! Sprašio ko zec i sada opet ista priča, pa šta je tebi moj golube? [sealed]
[/quote]
Evo s ovim te ostavljam teška srca,dosad mi je samo žena govorila najdraži [rolleyes]… i to samo kad nešto treba.
Reagirao sam jer Smart meni piše kako sam pobjegao a prodao je više od mene.Evo samo zbog tebe voljeni kamenac ponavljam još jednom. Smart je u istom vremenskom periodu VIŠE prodao nego ja a mene naziva zecom. Največi Zec mene naziva zecom da on ispadne manji zec. (inače obožavam zećeve,žive naravno) [yawn] [bye]
28.01.2011.g. 09:23 h
Pojma ja nisam imao o KSST,nisam pratio al mi je pisanje kolege Smarta upalo u oči pa sam prostudirao materiju. Zato ovaj pogodak (ako se na kraju pokaže kao pogodak jer na burzi je sve moguće) trebam zahvaliti kolegi Smartu i samo njemu.
http://www.poslovni.hr/forum/ksst-kastelanski-staklenici-dd-2066-pg57.aspx
Danas! [cry]
ps: Kad sam se ja nakrcao po 1000 do 2000 nisam ni znao da Smart postoji.
28.01.2011.g. 09:23 h
Pojma ja nisam imao o KSST,nisam pratio al mi je pisanje kolege Smarta upalo u oči pa sam prostudirao materiju. Zato ovaj pogodak (ako se na kraju pokaže kao pogodak jer na burzi je sve moguće) trebam zahvaliti kolegi Smartu i samo njemu.
http://www.poslovni.hr/forum/ksst-kastelanski-staklenici-dd-2066-pg57.aspx
Danas! [cry]
ps: Kad sam se ja nakrcao po 1000 do 2000 nisam ni znao da Smart postoji.
[/quote]
Hahahahahah, kralju! [lol]
spajdo nemoj se ljutiti ali stvarno je smiješo koliko se uvlačiš smartu
a što ako golubv samo pretače s jednog računa na drugi?
zar niste tako opravdavali smartove prodaje
i pročitaj što je smart pisao o poslovanju firme prije koji mjesec….?
tad je poslovanje bilo totalno nebitno…..a sad ga hvali!
presmiješan pokušaj oporavka bida u svrhu zakašnjelog iskrcaja [bye]
ide to (kao što je netko napisao) na 720 kuna
Kupovao sam na 3700 pa prodavao na 4100.
U drugoj turi sam se nakrcao sa 50% portfelja na 3600 nekoliko dana prije objave natječaja i ni u ludilu nebi sada prodavao sa gubitkom, da imam municije sada bi si smanjivao ulaz a ne prodavao.
Svi ste vi nestrpljivi špekulanti koji samo gube novac
Ovdje je samo gospodin Smart pozitivan koji jedini nešto zna o ovoj firmi, a svi vi drugi ste obični špekulanti koji sada bezveze prodajete sa gubitkom.
Ja imam samo 26 god pa možda imam veću toleranciju na rizik pa vas ne razumijem.
ide to (kao što je netko napisao) na 720 kuna
odlično, bilježim se odmah za 200 komada!!!!
07.06. za dan 02.06. protrgovano 40 kom., prosjek cijene = 2.625,60 kn
Nema promjena.
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6. URLIĆ MARIO 222 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –