općenito mi je bezveze pričati o njihovom poslovanju jer nismo ušli u ksst zbog njihovog poslovanja, niti je cijena od 7000kn stavljena zbog prodaje povrća nego zbog zemljišta.
koliko god mi drukali na pad ili na rast u prvom natječaju cijena je išla po 7000kn. istina je da nema ponuda. to stoji, ali onda opet u saborsku proceduru ide i izmjena zakona koja ide na ruku ksst. to su činjenice. ja opet moram reći sjetite se ine, kada su mirovinci kupovali u dogovoru s vladom a novinari su pisali da će mirovinski fondovi priopasti kupujući po 2800. poslije ste vidjeli što se dogodilo. znam, nije ksst isto što i ina, ali je najvrijednije što država ima i samim tim će ga prodati što bolje. čobijevo trkeljanje da ima kupca možda i nije tako šuplje.
ovo nije nagovor ni na što, samo sagledavanje realnih činjenica…
Ajmo onda malo o samim Kaštelanskim staklenicima, ima tu lijepih vijesti.
Uglavnom, diketor Benzon priča o trenutnom problemu i otežanom plasmanu povrća zbog bakterije "escherichia coli", te kaže kako sa Agrofructusom pokušava riješiti problem da se povrće ne baci. Naravno, to nije lijepa vijest, ali ono što mi je privuklo pažnju je slijedeća rečenica: "U kunama, samo Agrofructusu dnevno se isporučuje povrća u vrijednosti 150.000 kn, kaže Benzon!"
O svemu detaljnije, današnja SD, str. 20
Ajmo onda malo o samim Kaštelanskim staklenicima, ima tu lijepih vijesti.
Uglavnom, diketor Benzon priča o trenutnom problemu i otežanom plasmanu povrća zbog bakterije "escherichia coli", te kaže kako sa Agrofructusom pokušava riješiti problem da se povrće ne baci. Naravno, to nije lijepa vijest, ali ono što mi je privuklo pažnju je slijedeća rečenica: "U kunama, samo Agrofructusu dnevno se isporučuje povrća u vrijednosti 150.000 kn, kaže Benzon!"
O svemu detaljnije, današnja SD, str. 20
Iz kojih staklenika?? Iz onih kaj su iznajmljeni kumu? [cool] Ali ako tak dobro posluju bolje da nikome to ne prodaju [lol]. Vratiti cijenu na 600 i uživati u profitu….
ps: Smart ne navlači,pokazali su oni kako dobro posluju i kad nije bilo super bakterije….. [tongue]
Debeli,
Ne kužiš!!! Staklenici nisu smjeli raditi sa dobiti, trebalo ih je upropastiti i rasprodati zemljište podobnima po 30 eura/m2, što im je djelomično uspjelo, jer su riješili 300.000 m2 na taj ili sličan način! Hebiga, problem je bio jer su KSST vlasnici malo previše zemljišta, a kad je Sanader završio tamo gdje je sad, sve se preokrenulo na drugu stranu.
Vjeruj, KSST će biti prodani po realnoj cijeni! Hebe mi se živo, hoće li netko sada prodati ili kupiti dionice!!!
a sada ostavimo trkeljanja po strani i da vidimo što je ostalo. ja sam zvala audio danas i dobila jednu ljubaznu gospođu i malo s njom popričala o ksst. rekla mi je da su se radile neke izmjene zakona, te da se održao sastanak vijeća na tu temu i sl. te da se radi sve kako bi se raspisao novi natječaj te da bi isti i prošao. da se postupa sukladno zakonu te da cijena od 7000kn po dionici nije stavljena samo tako i bezveze. pitala sam ju i kada bi to trebalo biti (novi natječaj), ali mi nije mogla (ne smije)dati tu informaciju. po meni, natječaj bi mogao biti skoro…
Koji je ovo druk !!! Koja priča !!! Za umrijet od smijeha !!! Uživam brojati novce na DDJH i smijati se na forumu ! Zabava za cijelu obitelj.
[/quote]
Prvo prodaj pa onda broji novce na DDJH, jer bi ti se lako moglo desiti da kotač promijeni smjer, i tamo i ovdje…
A inače i sam sam nazvao u audio, i rečeno mi je da će natječaj biti ponovljen tijekom ljeta, možda i ranije.
"Ponovljen" pretpostavlja istu cijenu vjerujem. Tko god misli da nije tako neka slobodno nazove dotičnu agenciju, predstavi se lijepo imenom i prezimenom, kaže da je dioničar i ima pravo na istu informaciju. Prema tome, vi lijepo prodajite i dalje, da bi kupili Djuru iznad svih maksimuma, a plačite kad ponove natječaj. Jer svi znamo već kako priča na KSST ide – čim padne nova objava skočit će na 4600 kn u 3 minute
ps: Smart ne navlači,pokazali su oni kako dobro posluju i kad nije bilo super bakterije…[tongue]
Ajooooooooj, vidi njega, molim te! Sprašio ko zec i sada opet ista priča, pa šta je tebi moj golube? [sealed]
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
ne znam zašto mi ne prihvaća cijeli link ali možete copy/paste
ps: Smart ne navlači,pokazali su oni kako dobro posluju i kad nije bilo super bakterije…[tongue]
Ajooooooooj, vidi njega, molim te! Sprašio ko zec i sada opet ista priča, pa šta je tebi moj golube? [sealed]
[/quote]
Šta je meni?? Meni ti je to što ne podnosim da se netko sprdava s novima i neiskusnima. Ko te pita kako posluju staklenici?? Kome je to bitno? Zar misliš da su svi ovdje na forumu blesavi pa da nasjedaju na priče kako je trenutno najunosnije uzgajati povrće? [lol]
To što sam ja izašao iz top 10 je manje interesantno od toga da si ti s 400 komada spao na 200tinjak [tongue] Ili misliš da i to ne kužimo?? E sad zašto nisi prodao sve???….valjda čekaš novi natječaj za vrijeme ove Jacine vlade [rolleyes] [lol]
golube, ne kužim zašto se pjeniš…
ok, popušio si i zbrisao ko zec.
ok, smart je spao na 200 dionica.
ok, ne misliš se više vraćati u ovu dionicu jer je fuj bljak do bola.
pa šta te onda boli q… šta će se ovdje dalje događat, ko će koga navlačit i hoće li naivčine popušit lovu zbog smartovog linka o suradnji toze i staklenika???
ja da nemam dionicu, odnosno da sam se ukakio ko ti i pobjegao glavom bez obzira, ne bi mi palo na pamet da se više javljam…
btw. dragi moj golube,
ugledaj se na kolegu lebowskog:
čovjek je nakon vijesti da je natječaj propao zbrisao glavom bez obzira i ne pada mu na pamet da nama ovdje soli pamet o trash papiru koji držimo u rukama…