KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A sad kad Plejboj napravi kompilaciju…

PS

Malo je ovdje nevinih … A do prije par mjeseci je ovo bila najkvalitetnija tema na forumu…

ja sam vam sad ko goca jurić (što bi maminjo reko):
"Kad vidim da KSST ovako pada i da vam se svima ledi krv u žilama,
ja izvučem koju tisućarku iz druge dionice, posjednem se na bid i riknem:
AAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOO!!!!!

hate red

KSST ide dole , to je jasno , barem do novog natječaja ali onaj koji je i malo poslušao plejboja taj je zreo za ludnicu.

sada se malo pojačao na drugim dionicama i nadam se da će ksst ostaviti na miru

Bravo Smart!
Nekoliko puta mi je palo na pamet da posložim njegova trkeljanja…ali kandidata za greatest shits je nebrojeno, a vremena malo!
[thumbsup]

a sada ostavimo trkeljanja po strani i da vidimo što je ostalo. ja sam zvala audio danas i dobila jednu ljubaznu gospođu i malo s njom popričala o ksst. rekla mi je da su se radile neke izmjene zakona, te da se održao sastanak vijeća na tu temu i sl. te da se radi sve kako bi se raspisao novi natječaj te da bi isti i prošao. da se postupa sukladno zakonu te da cijena od 7000kn po dionici nije stavljena samo tako i bezveze. pitala sam ju i kada bi to trebalo biti (novi natječaj), ali mi nije mogla (ne smije)dati tu informaciju. po meni, natječaj bi mogao biti skoro…

nema tog zakona koji može natjerati investitora da ulupa 700 milijuna kuna u neku zemljuštinu
kad se samo sjetim kako su neki bili u zabludi da će na natječaju biti interesa [cry]

a sada ostavimo trkeljanja po strani i da vidimo što je ostalo. ja sam zvala audio danas i dobila jednu ljubaznu gospođu i malo s njom popričala o ksst. rekla mi je da su se radile neke izmjene zakona, te da se održao sastanak vijeća na tu temu i sl. te da se radi sve kako bi se raspisao novi natječaj te da bi isti i prošao. da se postupa sukladno zakonu te da cijena od 7000kn po dionici nije stavljena samo tako i bezveze. pitala sam ju i kada bi to trebalo biti (novi natječaj), ali mi nije mogla (ne smije)dati tu informaciju. po meni, natječaj bi mogao biti skoro…

Koji je ovo druk !!! Koja priča !!! Za umrijet od smijeha !!! Uživam brojati novce na DDJH i smijati se na forumu ! Zabava za cijelu obitelj.

Ajmo onda malo o samim Kaštelanskim staklenicima, ima tu lijepih vijesti.

Uglavnom, diketor Benzon priča o trenutnom problemu i otežanom plasmanu povrća zbog bakterije "escherichia coli", te kaže kako sa Agrofructusom pokušava riješiti problem da se povrće ne baci. Naravno, to nije lijepa vijest, ali ono što mi je privuklo pažnju je slijedeća rečenica: "U kunama, samo Agrofructusu dnevno se isporučuje povrća u vrijednosti 150.000 kn, kaže Benzon!"

O svemu detaljnije, današnja SD, str. 20

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

za 650.000.000 kuna se može kupiti jako puno povrća, pogotovo sad kad su se cijene prepolovile [bye]

Ajmo onda malo o samim Kaštelanskim staklenicima, ima tu lijepih vijesti.

Uglavnom, diketor Benzon priča o trenutnom problemu i otežanom plasmanu povrća zbog bakterije "escherichia coli", te kaže kako sa Agrofructusom pokušava riješiti problem da se povrće ne baci. Naravno, to nije lijepa vijest, ali ono što mi je privuklo pažnju je slijedeća rečenica: "U kunama, samo Agrofructusu dnevno se isporučuje povrća u vrijednosti 150.000 kn, kaže Benzon!"

O svemu detaljnije, današnja SD, str. 20

Pa odakle onda gubitak na kraju godine, još sada i ova bakterija, ne bu dobro, još im je naisplativiji onaj dio po makijom jer tu bar nemaju gubitaka.

nije druk, vjeruj mi. ja sam danas zvala i razgovarala s jednom jako ugodnom gospođom (ne znam joj ime) na ovu temu. ako smatraš da je druk, onda zaista ima nade za ksst….možeš i ti nazvati pa se malo popričati kao i ja.

Koji je ovo druk !!! Koja priča !!! Za umrijet od smijeha !!! Uživam brojati novce na DDJH i smijati se na forumu ! Zabava za cijelu obitelj.

[/quote]

New Report

Close