je li ovaj što je rasprodavao izašao do kraja? ja sam nešto sitno ulovio pa me zanima hoće li biti toga još ili je gotovo?
Prosjek nikako, količinu teško, ali samo naprijed! Ne trebate mi zahvaljivat, hahah! [thumbsup]
[/quote]
mda…
prekasno sam upao u priču, na žalost.
ali ovo je dar s neba!
smart, plaćam škampe.
Griješiš spajdo, njega prava ekipa nije prihvatila, zato se ljuti! [smiley]
Ajde, ajde, da ne pišem sada o svemu ovdje … I kako su kolale informacije, i od koga kome, daj Smart nemoj me zajebavat . ako imaš šta za pitati ili reći imaš tu moj broj pa slobodno nazovi , a inače ja sam prodavao po 4600 masu toga i opet kupovao kad je pala 20 , 30 % ..
Savjet mi je dao tvoj kompić, a sam sam si kriv što ga nisam poslušao do kraja , i jednostavno mu vjerovao. Jebiga , tako to biva kad se previše sniva…
Nisam ga poslušao jer sam s druge strane imao info o sigurnom kupcu u prvom krugu, direktno iz Vlade. Eto, a njemu nisam želio to reći jer nisam htio poslije biti odgovoran ako on ne proda a desi se ovo šta se desilo…
JA U NIKAKVOJ EKIPI NISAM – SOLO IGRAČ SAM , ZAR TO I DALJE NA KAPIRATE ..
Kada čitava priča završi netko će ovdje ostati kratkih rukava, netko će biti bogatiji za cca milion i 170 000 kn, a netko će imati hit. Mućnite malo glavama momci .. Ekipico [wink] [thumbsup]
Smart nemoj me zajebavat . ako imaš šta za pitati ili reći imaš tu moj broj pa slobodno nazovi…
Nemoj se ljutiti, ali stvarno ne znam što ti tebe mogao pitati? Toliko toga si nabrojao ovdje na temi u proteklih nekoliko mjeseci, da bi i Agatha Christie to teško povezala u svojim romanima!?
Blago vama sa tolikim insajd-infoima.Natući ćete para ko Majkl Milken.Samo nemojte zaboraviti voditi knjigice tko je kome koliko dužan da ne bi bilo posjeta Traumatološkoj bolnici.
smart, plaćam škampe.
Znaš gdje sam, kad budeš blizu javi se! [wink]
Prosjek nikako, količinu teško, ali samo naprijed! Ne trebate mi zahvaljivat, hahah! [thumbsup]
[/quote]
Ako izlaziš, suptilnost ti je na razini slona u staklarni…
A ako ne…nije li to kažnjivo?
[tongue]
U međuvremenu potpisan ugovor Ministartva Poljoprivrede i tamo nekih šonjaca al šta ima veze, važnije je ovo ovdje prepucavanje [wink]
james1,
Nemam više volje pisati, a ako misliš da sam nešto napravio protivno zakonu slobodno me prijavi! Valjda je ovo mail? potrosaci@hanfa.hr
LP
Odoh se odmorit malo, ugodan vikend!
Smart nemoj me zajebavat . ako imaš šta za pitati ili reći imaš tu moj broj pa slobodno nazovi…
Nemoj se ljutiti, ali stvarno ne znam što ti tebe mogao pitati? Toliko toga si nabrojao ovdje na temi u proteklih nekoliko mjeseci, da bi i Agatha Christie to teško povezala u svojim romanima!?
[/quote]
Nabrojao sam mogućnosti, da. Inidkacije pokazuju da se takve mogućnosti često pokažu kao zbilja.
Ovdje imamo čitav niz indikacija da će se privatizacija dalje nastaviti po žurnom postupku. Dali ima kupca ili nema to ni ti ni ja nismo mogli znati, čitavo smo ovo vrijeme samo nagađali i ti to znaš, i ja znam da ti znaš, i ti sad znaš da ja znam . Prema tome, čemu ekipiranje, svatko igra na svoj način, i svatko je ovdje imao priliku odnijet poprilično novca neovisno o drugim stranama, ili izgubiti. Ili ostati na nuli. Sve je stvar volje , trenutka, odluke .. Da si ti imao neki info prodao bi sve još na 5000 prema 4600, a ne bi sada dilao. Želiš se pokazati nekim znalcem, iznad ostalih ali i dalje si samo čovjek kao i svi mi ovdje , nesiguran, sam u svojim odlukama, nekad odlučan, nekad manje odlučan , nekad zbunjen …
Info smo imali svi, jer nam je u prirodi da puno pričamo , da ne kažem s…emo , ali realno – nitko ovdje nije imao pravi info . Ja sam u posljednjem tjednu imao info da kupca nema pa svejedno nisam prodao jer i dalje vjerujem da kupca ima ali se nešto promijenilo u dogovoru, načinu izvedbe. Da sam poslušao svoj izvor prodao bi po 4000 sve i ciao
Poanta – i kad imaš INFO ne znači da ćeš imati snagu iskoristiti ga u ključnom momentu
nema više istresanja, veliki prodavač je izgleda sve iskrcao….onda bi mogli idući tjedan na +3000 kn [thumbsup]