KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SMART – korisnik od 13.02.2006.

SPIDERMAN – korisnik od 21.02.2006.

Pametnome dovoljno [cool]

Kressho

Mislim da dotični nema više KSST i da je ovo kraj prosipanja!? Nadam se da se više neće vraćati u KSST, a mnogi znaju o kome pričam!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

To catwalk & upitnik9:

ako netko – poput smatra – ima prosjek ulaza debelo ispod tisuću kn, zašto bi se uopće trudio dokupljivati po 2000???
ajde, ne trkeljajte više, alaha vam!

A zašto nebi ?
Evo meni je prosjek do prije par dana bio debelo ispod 1000 kn pa isto sada skupljam sve što uspijem uhvatit ispod 2600.Što ćeš,navuka sam se i sad nema nazad [wink]
[/quote]

Ma daj ne izmišljaj, član si od prekjučer, nikad slova nisi napisao, tebi je prosjek 10 000 a ne 1000
[/quote]

a ti si kao starosjedilac,uostalom zašto bi izmišljao,tu sam odnedavno zato jer je tema na "onom drugom" forumu potpuno zamrla,a tu po postovima možeš i provjerit kad sam počeo kupovati ksst,za tvoju informaciju u 9.misec 2010 kad je PITCET izlazio,prosjek mi je do ovih zadnjih dokupa bio 680 kn i što sad ?
(

Čudno, ali ispalo je super za mnoge! Nadam se da gospodin ne prodaje zbog zdravlja, a sve ostalo je suludo! Mislim, obzirom da mu je zadnji ulaz bio preko 3600 kn!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Mislim da dotični nema više KSST i da je ovo kraj prosipanja!? Nadam se da se više neće vraćati u KSST, a mnogi znaju o kome pričam!

Daj, pa preočit si – SMART , Spajder .. kako se već zovete, vas dvojica ste tim od početka, to bi i dijete iz osnovne pokapiralo da malo pregleda postove od strane 34 naovamo

Kressho

Nego, zanimljiv tip ovaj gospon Urlić , po 5000 mu nije odgovaralo ali 2600 kn mu je odlicna cijena … Gdje žurimo, šta smo to otkrili .. ?

Mislim, poznato je da ti čitaš samo svoje postove, ali ti nebi škodilo da malo pogledaš i ostale!? [sad]

Hehehe, zečevi su istjerani iz šume! [tongue]

dokupljeno!
hebate, ako ovako nastavim, mogao bih dostići i smartov prosjek… [cool]

hate red

dokupljeno!
hebate, ako ovako nastavim, mogao bih dostići i smartov prosjek… [cool]

Prosjek nikako, količinu teško, ali samo naprijed! Ne trebate mi zahvaljivat, hahah! [thumbsup]

Prestanite više s tim prepucavanjima, neka netko objasni zašto se ovaj bid na 2500 brzo puni, nakon što je pometen dva puta danas.

Daj, pa preočit si – SMART , Spajder .. kako se već zovete, vas dvojica ste tim od početka, to bi i dijete iz osnovne pokapiralo da malo pregleda postove od strane 34 naovamo

Hm, nikako ti da poslušaš. Već sam ti od samog početka balade rekao sve što mislim o KSST, ali ti si krivu stranu i ekipu odabrao! Jbga, šta da ti više kažem! Uživaj u svojim teorijama zavjere! [wink]

Griješiš spajdo, njega prava ekipa nije prihvatila, zato se ljuti! [smiley]

New Report

Close