Ja sam danas lijepo pazario. Stvarno nevjerovatno:-)
A ti si se ulogirao samo da nam to kažeš.Koliki trud uzalud.Nego jesi ovo ti lupio po prodaji ovaj jedan komad nakon što je Urlić iskrcao ostatak po bidu?
Da samo zato,uostalom i nije bio neki trud,više zadovoljstvo.
Ne nisam ali ako te već toliko zanima pokupio sam dobar dio ovog kako ti kažeš "Urlićevog" prosipanja u 10:14,i što ti tu smeta ???
Bogami dobro će mu doći taj prosjek.Obzirom da KSST idu upravo prema njegovom ulazu.
Barem ne pišem ničim potkrijepljene nebuloze poput tebe
Morfij, heheheh, uživaj u neznanju! Tvoji komentari su mi među dražima! [pray]
I meni su tvoje laži jako simpatične.Nadam se da nećeš odustati od pisanja nakon što sve prodaš. [pray]
Mačko, za tebe sam kralj osvrta! Sve si pogriješila što si napisala u zadnjih par dana, vjerojatno te puca neki krivi adrenalin!? Samo naprijed!
da nije to plejev alterego?
[lol]
[/quote]
Nije mi potreban alterego [wink]
Nego, zanimljiv tip ovaj gospon Urlić , po 5000 mu nije odgovaralo ali 2600 kn mu je odlicna cijena … Gdje žurimo, šta smo to otkrili .. ?
Najbolja fora je što je Mario Urlić jedno vrijeme bio pao na 312, i zatim opet rastao na 340 dok je cijena bila 3800 kn prosjek … To je bilo nedugo prije završetka natječaja … Ja kažem da je ovo Pretakanje s računa na račun na račun da bi se cijena držala na dnu (sumnjam da ima debila koji će prodavati čak i ispod nominale) i istjeralo što više ljudi sa liste …
S obzirom na hirovit i agresivan način kojim se sada služi (ili služe njih par), očito je novi natječaj , vjerojatno na 7 , 6 ili 5600kn veoma blizu. Po mojoj procjeni – 14. , 15. 16. ili 17.6.
Dakle još 5 do 9 burzovnih dana osim današnjeg . Šta istisnu istisnu.
Kad cijena pukne na 4000 imat će 60 % zaradu za sve sada kupljeno – Nije loše a ?
To catwalk & upitnik9:
ako netko – poput smatra – ima prosjek ulaza debelo ispod tisuću kn, zašto bi se uopće trudio dokupljivati po 2000???
ajde, ne trkeljajte više, alaha vam!
A zašto nebi ?
Evo meni je prosjek do prije par dana bio debelo ispod 1000 kn pa isto sada skupljam sve što uspijem uhvatit ispod 2600.Što ćeš,navuka sam se i sad nema nazad [wink]
[/quote]
Ma daj ne izmišljaj, član si od prekjučer, nikad slova nisi napisao, tebi je prosjek 10 000 a ne 1000
Kolega Plejboj,
nemojte pisati neistine. Nikakav natječaj se nigdje ne spominje. Ako imate para kupujte-ako nemate para prodavajte,ali nemojte ljudima prodavati maglu. Ja sam danas kupovao,jer mi je po ovoj cijeni ovo itekako zanimljivo,ali da ima kakvih info o nekakvom novom natječaju-to trenutno zaista nije točno.
http://www.vecernji.hr/vijesti/protiv-prenamjene-poljoprivrednih-zemljista-gradevinska-clanak-288669
AKO OVO NIJE INFO JA NE ZNAM ŠTA JE ???
Pročitajte članak dva puta prije nego prodate dionice duplo jeftinije nego će Vlada to učiniti.
Na listi TOP 10 mjerodavni su broj 5 i 7
5 je dobio dionice od Vlade i sigurno mu je rečeno kada da proda inače bi prodao valjda po 4500 a nije. Nije ni po 4000. Ni po 3000.
7 je kupovao prilican broj na 4000 i preko. Nitko tako uludo ne baca novce
6. i 9. su špekulanti koji su kupovali za tako reći džabalesku . Nisu mjerodavni, niti imaju informacije osim onih u novinama …
Kada jedan izlazi odmah panika, strka, šta ste tolko ovisni svi o njemu, kao da je Bog ?
Dajte ljudi, nemojte biti jadni . Baš ste patetični sad već .. "Urlić izlazi !, Urlić izlazi !! .. kululelee .. avaaaj ! .. šta ćemo sada … Prevareni smo ..!" – BABE, TEK STE ROJ STARIH POPLAŠENIH BABA
Dajte dečki, mućnite malo glavom! Gosp. iz TOP 10 je prošli tjedan prodao 108 kom. po cijeni od cca. 3000 kn. Ovaj tjedan je po prosječnoj cijeni od 2600 kn protrgovano do sada oko 450 kom. Kladim se da on ovaj tjedan nije otpustio više od 10-15 kom. Kako se jučer stanje nije mijenjalo na njegovom računu, vjerojatno je u utorak sa manjom količinom pokrenuo lavinu prema dole, što znači da bi se to moglo vidjeti večeras. Vidjet ćemo slijedeći tjedan jesam li u pravu, a uvijek sam u pravu! [thumbsup]
izgleda da je ovaj malo prije do kraja izašao? 169 komada, lijepa cifra