KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde nek neko čvrkne ovaj po 2690

niš od svega dok urlić ne izađe iz top 10, odnosno dok ne rasproda sve…

@ bubrežni kamenac

kao prvo ja ne trkeljam i ne vrijeđam ljude oko sebe. onda taj urlić koji ima prosjek ispod 1000kn definitivno je našao najgore moguće vrijeme za prodaju kada je to mogao napraviti po 4000 komotno, odnosno između 4000-5000kn…svakome je u interesu više zaraditi….pa valjda i njemu….

a otkud si tako sigurna da urlić prodaje?
šta ako prelijeva iz šupljeg u prazno da malo posije paniku?

hate red

@ bubrežni

naravno da sam sigurna, on se dokazao prethodnih dana, i naravno, pokazao svoj stil trgovanja. ovo danas je njegov potpis.

sigurno je jedino jedno, a to je da će kratko uživati u slasti prodaje ksst…

Ma, pusti mačku da piše, jako je interesantan njezin ostvrt na trenutne događaje!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Zašto je ovakva gužva na bidu poviše 2500, izgleda kao da definirate dno.

podjednako kao i tvoj…spajdi

Ma, pusti mačku da piše, jako je interesantan njezin ostvrt na trenutne događaje!
[/quote]

Mačko, za tebe sam kralj osvrta! Sve si pogriješila što si napisala u zadnjih par dana, vjerojatno te puca neki krivi adrenalin!? Samo naprijed!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Mačko, za tebe sam kralj osvrta! Sve si pogriješila što si napisala u zadnjih par dana, vjerojatno te puca neki krivi adrenalin!? Samo naprijed!

da nije to plejev alterego?
[lol]

Ovdje se ne zna tko koga…ljudi moji ovo su postale orgije [lol] [wink]

Trebali bi probati njihov recept

Što vas je briga zašto netko prodaje i na kojoj razini, ako vam odgovara kupite, ako ne, nemojte! Kažete da je suludo nekome prodavati na ovoj razini!? Pa, možda nekome jest, ako je kupovao po puno većoj cijeni, ali ako je netko to kupio jeftinije i zaradio zašto nebi prodao? Ne razumijem vašu filozofiju? Ja ostajem i dalje pri svojoj tvrdnji da KSST vrijedi daleko više od trenutne cijene!

Naravno da nas nije briga tko prodaje i zašto.Samo se pitamo zašto prodaju oni koji se kleli Svetome Vlahi da neće dati svoje ispod 7.000 kuna.I još nam priča da vrijedi puno više nego što je cijena po kojoj on prodaje.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

New Report

Close