1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6. URLIĆ MARIO 232 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,76
urlić – 68…
sto to govori – 68????
[sad] [sad] [sad] [bye]
ima kakvo drugo obnasenje??
[/quote]
Prebacio je te dionice kupcima.To je jedino logično objašnjenje.
[/quote]
očito [bye]
nemam opšte komentara
smart, smart…
pa dobro šta radiš ljudima?
sam ti reko da ih ovdje ima puno tankih živaca…
[cool]
To catwalk & upitnik9:
ako netko – poput smatra – ima prosjek ulaza debelo ispod tisuću kn, zašto bi se uopće trudio dokupljivati po 2000???
ajde, ne trkeljajte više, alaha vam!
To catwalk & upitnik9:
ako netko – poput smatra – ima prosjek ulaza debelo ispod tisuću kn, zašto bi se uopće trudio dokupljivati po 2000???
a otud ti da mu je prosek debelo ispod hiljadu
Bogami dobro će mu doći taj prosjek.Obzirom da KSST idu upravo prema njegovom ulazu.
@ bubrežni kamenac
kao prvo ja ne trkeljam i ne vrijeđam ljude oko sebe. onda taj urlić koji ima prosjek ispod 1000kn definitivno je našao najgore moguće vrijeme za prodaju kada je to mogao napraviti po 4000 komotno, odnosno između 4000-5000kn…svakome je u interesu više zaraditi….pa valjda i njemu….
kako ce brzo radit metla… [lol] [lol]
To catwalk & upitnik9:
A zašto nebi ?
Evo meni je prosjek do prije par dana bio debelo ispod 1000 kn pa isto sada skupljam sve što uspijem uhvatit ispod 2600.Što ćeš,navuka sam se i sad nema nazad [wink]
A ti si se ulogirao samo da nam to kažeš.Koliki trud uzalud.Nego jesi ovo ti lupio po prodaji ovaj jedan komad nakon što je Urlić iskrcao ostatak po bidu?
Što vas je briga zašto netko prodaje i na kojoj razini, ako vam odgovara kupite, ako ne, nemojte! Kažete da je suludo nekome prodavati na ovoj razini!? Pa, možda nekome jest, ako je kupovao po puno većoj cijeni, ali ako je netko to kupio jeftinije i zaradio zašto nebi prodao? Ne razumijem vašu filozofiju? Ja ostajem i dalje pri svojoj tvrdnji da KSST vrijedi daleko više od trenutne cijene!