KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma krasno
nema ljepseg nego kad peti dionicar istrese 30% portfelja u dva dana
[angry]

http://www.vecernji.hr/vijesti/krastavci-nisu-krivi-smrt-prodaja-rh-pala-cak-50-posto-clanak-294793

[bye] [sad]

http://hr.seebiz.eu/makroekonomija/kosor-naredila-smanjite-troskove-za-600-milijuna-kuna-kako-znate-i-umijete/ar-4899/

Toliko su mogli dobiti za Staklenike da su znali pripremiti natječaj [tongue].

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

sto to govori – 68????

Hm, poklapa se sa onih 68 kom. koji su jučer prosuti po kupnji, ali nemoguće, jer su ove prodane u petak!? Dakle, 68-ice su u modi, ha!? [smiley]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

http://hr.seebiz.eu/makroekonomija/kosor-naredila-smanjite-troskove-za-600-milijuna-kuna-kako-znate-i-umijete/ar-4899/

Toliko su mogli dobiti za Staklenike da su znali pripremiti natječaj [tongue].

a da su zeleli to bi otislo [bye] [sad]

1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6. URLIĆ MARIO 232 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,76

urlić – 68…

sto to govori – 68????

[sad] [sad] [sad] [bye]

ima kakvo drugo obnasenje??
[/quote]

Prebacio je te dionice kupcima.To je jedino logično objašnjenje.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

to je tako ”inteligentno” napravio da je to čudo jedno….

ovo ne ide ni gore ni dole neka barem padne da se moze kupit ovo su mi velike razine za ulazit a nista nema na vidiku
zasto TOP10 PRODAJE?

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

prestrašno….evo plejboju šanse da se stavi na kupnju po 2600

Zad je zasuo po bidu sada će se pojaviti na forumu da vam malo priča priče ali budući sve radi pogrešno tako će mu se i ovdje desiti.

Još malo i nestaje municije liku iz Dubrovnika koji priča bajke na forumu.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@ upitnik9

koji je to šizofreni lik….strašno. majke mi mile drugi put kada budem ulazila u neku dionicu moram dobro provjeriti psihološki profil prvih 10 dioničara…

@catwalk

On vam je svakodnevno dostupan na forumu, ideja je bila stvoriti paniku pa dokupiti jeftinije al niš od toga gospon Urliću.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

pa naravno on je prodavao po 2900, 2800, 2700, misleći da će kupiti po 2000….to se upravo radi na način na koji je on izveo, ali ja mu ne dam svoje dionice po 2500…

New Report

Close