KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa, zaista ne mora značiti da su dionice tvoje!? Još jedna stvar, ne znam što ste se tako raspizdili vas dvoje, jer ako si tako veliki dioničar KSST, baš bi vi trebali biti dobri!?

Btw. Smart ti nikad nije bio moderator na forumu moj novac!!!

Istina!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pa, zaista ne mora značiti da su dionice tvoje!? Još jedna stvar, ne znam što ste se tako raspizdili vas dvoje, jer ako si tako veliki dioničar KSST, baš bi vi trebali biti dobri!?

Btw. Smart ti nikad nije bio moderator na forumu moj novac!!!

Ali je imao ovlasti kao da je, uostalom bila su dovoljna dva posta da se vidi tko govori istinu a tko laže ali on ne želi priznati a ja se više ne želim svađati, BOG.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ali je imao ovlasti kao da je, uostalom bila su dovoljna dva posta da se vidi tko govori istinu a tko laže ali on ne želi priznati a ja se više ne želim svađati, BOG.

Ma, nikakve ovlasti ja nisam tamo imao, a prestao sam pisati upravo zato, jer moderator nije radio svoj posao! Vidiš ironije!?

Dakle, u prvom postu si napisao da imaš 250 kom. i da ih želiš riješiti, te tražio od forumaša i čitatelja da malo pojačaju bid kako im nebi previše rušio cijenu!
Ja sam te sa kafom htio isprovocirati, da vidim tvoju reakciju, evo ispričavam se ako sam te uvrijedio sa tim.
No, ti si potom meni rekao da se stavim na kupnju sa 50 kom., pa si potom izlagao 100 kom. koje nisi uopće htio prodati, itd. Ne znam što sam ja u tome svemu lagao??? Na kraju, stvarno ne znam što ti je ovo danas uopće trebalo, kad si pokazao da uopće ne želiš prodati KSST!? Pa, zar je cilj forumaša i dioničara iste tvrtke postavljati lažne naloge kako bi dokazali koliko imaju dionica??? Ne razumijem!?

Btw. Madam, no comment!

Da ći ti broj moje mame pa me i njoj prijavi, a možeš i teti u vrtiću reći da sam stavljao nalog od 100 komada a da ti nisi imao novaca da ga kupiš.

A, moj upitnik!? [undecid]

Ovdje su pravi pamfleti u pitanju…

?9 drzi se, i lakse sa nalozima jer plejboja ce herc strefit

Mislim, ako i jesi tako veliki dioničar, čemu ovo blamiranje danas?

Pa on je rekao da ja nemam ni za kave.
[/quote]
Ok, malo si se htio pokazati, razumijem! No, moram priznati da nisi u pravu!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Btw. Madam, no comment!

Gospodine Smart,nemate pravo vrijeđati ljude na forumu izjavama poput ove vaše "ma nemaš ti ni za kafu".
Ako niste prepoznali da se kolega upitnik ironično našalio i sam vjerojatno razočaran da netko prodaje po ovim cijenama ,pa je rekao da će rasturiti bid,to je Vaš problem.Uvrijedili ste ga i pokrenuli lavinu. Uzrok je Vaš post,sve ostalo su samo poslijedice Vašeg sprdavanja s ljudima koji imaju manje novaca od Vas. Zar mislite da više vrijedite jer imate više novaca?
Prijetiti se hanfom kao mala djeca u vrtiću nije Vam na čast. A što da ste uspjeli skinuti nalog od 100 komada po ovim smiješnim cijenama? Kome bi onda tužili?
Cijenim i Vas koji imate i one koji nemaju jer ljudi se dijele na dobre i loše,sve je ostalo prolazno.

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

@MADAM

Evo kao da sam ja pisao post sve 100% tačno, i sa ovim bi trebala završiti rasprava, bar završava sa moje strane.

@spiderman

Ja znam da ste vas dvojica prijatelji a kao takvi ste malo pristrani prema njemu ali sve ok.

Pozdrav

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Gospodine Smart,
…Zar mislite da više vrijedite jer imate više novaca?

Nije mi jasno na osnovu čega ste došli do ovog pitanja i do zaključka da ja imam više novaca od drugih?

1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6. URLIĆ MARIO 232 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,76

urlić – 68…

ma krasno
nema ljepseg nego kad peti dionicar istrese 30% portfelja u dva dana
[angry]

@spiderman

Ja znam da ste vas dvojica prijatelji a kao takvi ste malo pristrani prema njemu ali sve ok.
Pozdrav

Sve to stoji i stvarno nemam ništa protiv tebe, ali ste ipak tvoje ku..enje danas okrenuli protiv Smarta! Eto, to mi se ne sviđa! Jer, nije on taj koji je najavljivao izlaganje i pokazivao koliko ima dionica, itd. Ako igraš pošteno, onda igraj do kraja i nemoj optuživati druge za svoje slabosti! O madam da ne govorim!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6. URLIĆ MARIO 232 0,20 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,76

urlić – 68…

sto to govori – 68????

[sad] [sad] [sad] [bye]