KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ti stavi 250 kom. na prodaju po 2650 kn, a ja ću poklopit! Može?

ajde upitnik9, smart ti je bacio rukavicu u lice, da te vidimo sada! [proud]
[/quote]
Evo stavit ću 100 komada u 14:40 na 2688, pa da vidimo tko je dasa.
[/quote]
Morat ćeš se potrudit okolo pronaći još tih 150 što ti fali! All or nothing, 250 kom. stavi na 2650 kn!
[/quote]
Daj ne izvlači se na djetinje fore poklopi ovih 100 pa ćeš dobiti drugih 100 komada [bye]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Upitnik, nemaš ti za kafu, a ne za 250 kom. KSST-a!

Aj se lijepo izvini bilo bi u redu mislim da je to najmanje što mi duguješ.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Očeć da ti stavim 200 na 2777 ipak je količina i moraš to malo bolje platiti bar malu premijicu da mi daš.

pa daj stavi već jednom smart čeka. dakle 200kom na 2777

vidim 100kom je tu….kaj sad

pa kud si nestao….

@catwalk

Ma nema on tih novaca, samo se pravi važan malo sam mu htio pokazati da ne pametuje previše i da se već jednom nauči kulturno komunicirati.

niš’ od vas dečki! ja sam mislila da će biti nekakav keš flou…

@catwalk

Pa da bi se dogodila transakcija na burzi potrebna su dvojica prodavač i kupac, prodavač je bio tu ali kupac se nije pojavio iako je kokodakao dole na jugu se pojavio varan tko zna šta se dogodilo sa kupcem.

Evo da se i ja umješam u ovu smješnu igru, kupujem 500 komada po 2000 kn, ha,ha

pa čuj, nisi baš dugo stajao. probaj se staviti opet, ali ovaj put malo dulje pa te možda i skine. aj pliz. baš me interesira….

@catwalk

Pa da bi se dogodila transakcija na burzi potrebna su dvojica prodavač i kupac, prodavač je bio tu ali kupac se nije pojavio iako je kokodakao dole na jugu se pojavio varan tko zna šta se dogodilo sa kupcem.

nekak imam filing da bi netko i posmicao taj nalog. čini mi se da je ova prodaja od mr. urlića bila smješna i nezrela odluka….ak je takav u svemu…ne bu dobro

New Report

Close