KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je vrijeme, da se malo obračunamo sa ovim burekdžijama na KSST!? [angry]

Pa ko vam brani,samo naprijed [lol]
[/quote]
Mislim da mi dobro ide, šta misliš! Jesam li istjerao malo ovih drhtavih? Baš me interesira tko je ovo utekao danas po 2600? Možda bumo vidjeli u ponedjeljak!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

PODSJETNIK

11.01.2011.

TOP 10
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 94.256 82,98 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 400 0,35 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,86

30.05.2010.
TOP 10
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A

1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 340 0,30 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,86

ispravak za 30.05.2010. nije nego 30.05.2011.

Mislim da je vrijeme, da se malo obračunamo sa ovim burekdžijama na KSST!? [angry]

[/quote]
Mislim da mi dobro ide, šta misliš! Jesam li istjerao malo ovih drhtavih? Baš me interesira tko je ovo utekao danas po 2600? Možda bumo vidjeli u ponedjeljak!?
[/quote]

A mene isto interesuje

[/quote]
[/quote]
Smart, daj nemoj više prebacivat dionice s računa na račun,
vidiš da ovdje ima ljudi slabih živaca…
Ajd vrati danas jedan paketić u top10 [cool]

hate red

1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
6. URLIĆ MARIO 300 0,26 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,82

– 40 gospon na šestom mjestu…

Ništa ja danas nisam prebacivao! Ovo danas je bilo prosipanje bez razloga, a vjerojatno zbog malo panike ili nervoze, koja će ovdje očito odigrati veliku ulogu. Što se tiče prebacivanja, to se radi po 10 ili po 5 kom. pa tako više transakcija, a ako ti netko otme nešto od toga, ništa, to su žrtve rata. 🙂 Ovako ne, prosipanje od 70 kom. po asku i čišćenje 20-tak naloga ili više nije prebacivanje!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ništa ja danas nisam prebacivao! Ovo danas je bilo prosipanje bez razloga, a vjerojatno zbog malo panike ili nervoze, koja će ovdje očito odigrati veliku ulogu. Što se tiče prebacivanja, to se radi po 10 ili po 5 kom. pa tako više transakcija, a ako ti netko otme nešto od toga, ništa, to su žrtve rata. 🙂 Ovako ne, prosipanje od 70 kom. po asku i čišćenje 20-tak naloga ili više nije prebacivanje!
[/quote]

Imam dojavu da je ista osoba zakucala tu lovu u FINVEST jucer i jos jednu dionicu. Puca na to da FNVC ide na 500 tijekom narednih 7 burzovnih dana

Kressho

Pa prijatelju, imam valjda svoje ljude ako imam milion i po kuna u dionicama , zar ne ?

Koliko ti možeš budalaština napisat u jednom danu, nije ni čudo što te nitko ne shvaća ozbiljno!
[/quote]

Hehehe, a ti zato bacaš Ozbiljnjaka a nemaš kome prodati taj svoj KSST kao ni ja kao ni itko od nas, barem ne po cijeni koju znamo da zaslužujemo i ispod koje nema smisla izlaziti van kad svaki dan može biti privatizacija po 7000…

Prema tome , preostaje nam samo se zezati dotle, tu smo gdje jesmo. A ovi papci skupljaju komad po komad poput izgladnjelih miševa, i sve živo pokušavaju ne bi li nekoga naveli da proda koju ovako jeftino. Prodati KSST po 2600 kn može samo totalni kreten – isti onakav kakav mi je dilao FNVC po 115 nedavno
[lol] [thumbsup]

Kressho

VAŽAN INFO :

1. Kupac će sam dovršiti prenamjenu.
2. Zakon je izmijenjen upravo iz tog razloga, da kupac umjesto 50 miliona eura plati 5 miliona eura prenamjenu
3. Cijena u natječaju će biti niža ali iznad 6000, možda 6300kn
4. Vlada RH pokušava favorizirati potencijalnog preprodavatelja , koji se već spominjao u medijima

IZVOR : Ured Vlade

Razgovor obavio : Plejboj osobno

Potrebini rekviziti : strpljenje da dočekate red, i novinarska iskaznica

Kressho

E da, kada se proda KSST odmah pored vam je i Hotel Medena koji se do nekidan prodavao za šestinu nominale na burzi, zatim četvrtinu i nitko da ga pogleda [wink]

A bilanca govori o popriličnoj vrijednosti, barem 150 kn po dionici. Pod pretpostavkom da će država sama sebi kao i u sluačaju SUNH otpisati dio dugovanja i srediti prenesene gubitke za očekivati je da će se ovaj Hotel izdilati nakon KSST ili istovremeno, po 200 kn po dionici. Nemojte poslije reći da vam nisam rekao

Kressho

[/quote]

Imam dojavu da je ista osoba zakucala tu lovu u FINVEST jucer i jos jednu dionicu. Puca na to da FNVC ide na 500 tijekom narednih 7 burzovnih dana
[/quote]

brisati

Vidim miševi se i dalje boje kad veliki idu van. Zašto se jednostavno ne povučete svi iza njega , na 2900 pa ćete vidjeti kako će samo nestati taj Veliki Nalog, i da on uopće ne prodaje već tjera manje dioničare van a istovremeno skida s ASK-a to šta se nakupi.. Jako ste naivni ako vjerujete da taj zaista želi van s tom količinom, na takav način uz ovako skrivenu kupnju … Bio bi mnogo glup … Ja kad vidim da netko štopa cijenu na FNVC povučem svoj nalog iza

Kressho

New Report

Close