KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo moj br 0955807677. Tko god želi vidjeti listu i dokaz da pričam istinu neka mi se javi.

Nadam se da si dovoljno pametan da znaš, kako je to zabranjeno i zakonom kažnjivo djelo!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Plejboj, pa jel niste malo prije pisali da ste intervjuirali nekog iz Vlade danas? Šta nam je Vlada pobjegla u Maroko?

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

skup ti je roming preko ….

Plejboj, pa jel niste malo prije pisali da ste intervjuirali nekog iz Vlade danas? Šta nam je Vlada pobjegla u Maroko?

Pa prijatelju, imam valjda svoje ljude ako imam milion i po kuna u dionicama , zar ne ?

Samo 140 i sitno KSST po 5 i po soma računam – 700 000 [wink]

A ti sa 400 k kn eto ti po 3088 mojih 60 % pa pojedi ako imaš tako velik zagriz

Kressho

Eto ga, stavlja naloge jače opet na BID i sad će sam sebi istresti masu dionica opet i srušiti cijenu , ako skupi petlje jer dio mora žrtvovati … Kažem vam, ovaj danas promet poslije prvih 40 komada je bila čista farsa za rušenje cijene. NITKO TKO ŽELI PRODATI VEĆU KOLIČINU U PADU TAKO NE PRODAJE.

Kressho

Ne bi me čudilo da je ista ekipa i stopirala natječaj da skupe još kojih 100 , 200 kom ovako za džabe.

daj kaj je tebi, kako će kokošari blokirati natječaj
na čemu si ti [shocked]
prije će biti da su mislili navući ekipu poput tebe da im uvale po 6k, a sad kad vide da kupaca zapravo nema, sad im je dosta i 2,6k

Mr. Urlić se s vama igra kao s lutkicama na koncu. Čovjek prodaje sa svojeg imena, ruši vam cijenu i onda na nekog drugoga dokupljuje za iste novce još više. Ne bi me čudilo da je ista ekipa i stopirala natječaj da skupe još kojih 100 , 200 kom ovako za džabe.

Mr. Urlić da nije imao nikakav info, kao i drugi s liste TOP 10 bi izašao skroz na 4000 i više, imao je dovoljno vremena .

Zar doista vjerujete da nitko nema info , baš nijedan od većih dioničara ??

Ne budite naivni, oni vam se sada smiju i izbijaju vam dionice iz džepa po nikad povoljnijoj cijeni a natječaj nikad bliže riješenju. Ja pišem jer mi je žao promatrati ovakvu navlakušu i pljačku malih koji su kupovali po 4 soma i preko.

LJUDI NATJEČAJ SE NEĆE NI PONAVLJATI , SAMO ĆE OBJAVITI DA JE PRODANO NA audio.hr, nisu slučajno ostavili "u obradi" i istovremeno mijenjali ZAKON

Ovo što ti radiš se zove medvjeđa usluga svim dioničarima KSSTa. . . Tolika količina neistina i gluposti i još pod motom samilosti je dosad rijetko viđena …
[/quote]

A zašto pišeš?

Cccc, a što naleti/izleti zemljak!? [bye]

A nije ti smetalo kad je Urlić prošli tjedan iskrcao 40 komada?
[tongue]

Eto ga, stavlja naloge jače opet na BID i sad će sam sebi istresti masu dionica opet i srušiti cijenu , ako skupi petlje jer dio mora žrtvovati … Kažem vam, ovaj danas promet poslije prvih 40 komada je bila čista farsa za rušenje cijene. NITKO TKO ŽELI PRODATI VEĆU KOLIČINU U PADU TAKO NE PRODAJE.

A zašto bi netko zrhtvovao?

Pa prijatelju, imam valjda svoje ljude ako imam milion i po kuna u dionicama , zar ne ?

Koliko ti možeš budalaština napisat u jednom danu, nije ni čudo što te nitko ne shvaća ozbiljno!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Cccc, a što naleti/izleti zemljak!? [bye]

A nije ti smetalo kad je Urlić prošli tjedan iskrcao 40 komada?
[tongue]
[/quote]
A, gdje piše da mi je ovo zasmetalo?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

PODSJETNIK

11.01.2011.

TOP 10
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 94.256 82,98 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 400 0,35 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,86

30.05.2010.
TOP 10
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto

1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 340 0,30 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,86

New Report

Close