Uhhh,ružno je za gledati ovo što se događa sa KSST….
A što to?
e3 sada smo stvarno zreli za rast, barem do 2900.
A zašto [thumbsup]
Mr. Urlić se s vama igra kao s lutkicama na koncu. Čovjek prodaje sa svojeg imena, ruši vam cijenu i onda na nekog drugoga dokupljuje za iste novce još više. Ne bi me čudilo da je ista ekipa i stopirala natječaj da skupe još kojih 100 , 200 kom ovako za džabe.
Mr. Urlić da nije imao nikakav info, kao i drugi s liste TOP 10 bi izašao skroz na 4000 i više, imao je dovoljno vremena .
Zar doista vjerujete da nitko nema info , baš nijedan od većih dioničara ??
Ne budite naivni, oni vam se sada smiju i izbijaju vam dionice iz džepa po nikad povoljnijoj cijeni a natječaj nikad bliže riješenju. Ja pišem jer mi je žao promatrati ovakvu navlakušu i pljačku malih koji su kupovali po 4 soma i preko.
LJUDI NATJEČAJ SE NEĆE NI PONAVLJATI , SAMO ĆE OBJAVITI DA JE PRODANO NA audio.hr, nisu slučajno ostavili "u obradi" i istovremeno mijenjali ZAKON
Ovo što ti radiš se zove medvjeđa usluga svim dioničarima KSSTa. . . Tolika količina neistina i gluposti i još pod motom samilosti je dosad rijetko viđena …
Budite realni, o braćo – koja bi budala prodavala dionicu čiji je natječaj na 7000 kn po 2600 kn ? ? ?
Nema logike, nema smisla… Još uz izmijenjen Zakon . To je sve fingirano, jer je količina slobodnih sve manja, možda ni 200 komada još… Nitko više ne prodaje.
Evo moj br 0955807677. Tko god želi vidjeti listu i dokaz da pričam istinu neka mi se javi
Kolega Plejboj,što se toliko sekirate? Pa ja bih podigao gotovinski kredit na Vašem mjestu kad imate toliko pouzdane informacije i šišao bih sve do 4000 kn.
Ja da se "sekiram" Walterčino bi već prodao svoje a nisam niti jedan komad. Živcira me da se tako navlače mlađi, neiskunsiji ulagači da prodaju svoje dionice upola , čak u trećinu cijene od ekipe koja dobro zna da je KUPAC čovjek zbog kojeg je VLADA IZMIJENILA ZAKON TAKO DA MOŽE SAM POVOLJNO – 10 PUTA!!! JEFTINIJE DOVRŠITI PRENAMJENU
NALOG 15 komada prodaja – lažnjak
@plejboj
dobro ste kolega upućeni u ovoj dionici,zanima me da li još neku imate u portfelju?????