na korfu si malo prije bio dvoličan miami.
Miami NIKAD nije dvolična. I piše istinu. Sve sam manje na forumu , jer vidim što radite i kako se
ponašate.
Hebate, s 500 tisuća kuća dođeš u TOP 10 i sad si daješ za pravo da pljuješ i izmišljaš po drugima.
To je novac samo za ovu banana financijsku državu, a ostali će nas kupiti ko djeca sladolede u dućanu.
Ne spominji Korf jer tu ima svega, a akteri će se očitovati kad-tad.Nemam Korf i određenim
muljatorima ne želim pogodovati kupnjom njihovih dionica. Zna se na koga mislim, a i znaš i ti.
Bemti, vani su pozatvarali svoje firme, jer su sve shejbali, a sad su tu glavni…
zlo mi je od ove dionice jer je jako turbolentna, ali ipak sam u njoj. nisam prodala niti jedan komad! smješno mi je da se sada prodaje kada ide donošenje zakona koji ksst idu u prilog, ali mi smo baš blesav narod….
vjerojatno sada ovaj prodavač misli da sve drugo raste, ali ksst neće nikada. upravo suprotno, vjerujem da će danas ksst ostvariti rast i ići u poz blokadu, ali kada završi sjednica vlade.
Usvojeno. I odmah 2 po asku [smiley]
Dakle, zakon je usvojen!!! [thumbsup]
80 glasova ZA
1 suzdržan
35 glasova PROTIV
jedan od sramotnijih zakona u ovoj prćiji od države
na moju žalost sam udjelničar ove firme
Dakle, zakon je usvojen!!! [thumbsup]
80 glasova ZA
1 suzdržan
35 glasova PROTIV
vidjet ćemo hoće li ti napokon donijeti kupca ovoj firmi….i kad će uopće biti novi natječaj?? [rolleyes]