Nula bodova, ovako se nećete obračunati s burekđijima do sudnjeg dana [undecid]
Mogu ti reć, da sam iznenađen sa podrškom na 3000 kn, nisu to burekdžije!!!
[/quote]
Samo dan prije promjene zakona o poljoprivrednom zemljištu prodaja lomi noge ko će prije [lol] . Uvjek se pitam kako to da pored ovakvih bisera od ulagača nisam već bezobrazno bogat [lol]
[/quote]
Samo dan prije promjene zakona o poljoprivrednom zemljištu prodaja lomi noge ko će prije [lol] . Uvjek se pitam kako to da pored ovakvih bisera od ulagača nisam već bezobrazno bogat [lol]
[/quote]
Utići toliko love koliko ste vi utukli u jednu ovakvu dionicu je zaista više već hrabar potez i jasno je da očito nemate nikakve strategije i mislim da vam je prosjački štap puno bliža opcija.
Nećeš vjerovati ali i to nije loša opcija. Prosjački štap,dve -tri kozice,drvena kućica u planini ,šumski plodovi..[thumbsup]
Umoran sam od biznisa u Kroejši,BLJEK…dao bog da riknuli ovi staklenici pa da mi se želja ispuni
[proud]
golubv
Ma ja vam želim sve najbolje i da dobro zaradite na staklenicima ali ovo je jasno da radite bez ikakve strategije i izlažete se velikom riziku, u ovakvu dionicu se nikada ne ulazi sa više od 5-10% osim ako nemate kaj povlaštenoga.
Pa, nije to slučajno danas, dok se sa druge strane puni netko na 3000 kn!?
Mislim da je vrijeme, da se malo obračunamo sa ovim burekdžijama na KSST!? [angry]
Šta predlažeš .. ? Da im srušimo to šta kupuju ovako jeftino pa da gube živce za početak ili .. ?
@upitnik9
Nećeš vjerovati ali i to nije loša opcija. Prosjački štap,dve -tri kozice,drvena kućica u planini ,šumski plodovi..[thumbsup]
Umoran sam od biznisa u Kroejši,BLJEK…dao bog da riknuli ovi staklenici pa da mi se želja ispuni
[proud]
Nije uopće loše .. Burkedžije provedu život na prosjačkom štapu, u duhovnom smislu, dok tako gledaju na 100, 200, 500 kn , hahari, i onda nama još tu prodaju neku pamet … Gospoda lijepo kupi i čeka … Pa makar sve propalo.
Ovi sta sami sebi prodaju po 3000 ne bi li namamili nekoga da izadje van su presmiješni
[lol]
Šta predlažeš .. ? Da im srušimo to šta kupuju ovako jeftino pa da gube živce za početak ili .. ?
[/quote]
Ništa ne predlažem, što sam mislio, odradio sam do 11:30. Ti se kasno budiš?
Nije uopće loše .. Burkedžije provedu život na prosjačkom štapu, u duhovnom smislu, dok tako gledaju na 100, 200, 500 kn , hahari, i onda nama još tu prodaju neku pamet … Gospoda lijepo kupi i čeka … Pa makar sve propalo.
Ovi sta sami sebi prodaju po 3000 ne bi li namamili nekoga da izadje van su presmiješni
[lol]
[/quote]
Kako vi kažete kolega buhuhu, buhuhu
Kako vi kažete kolega buhuhu, buhuhu
Zamisli koliko trebaš bit poremećen, da se ovako ponašaš!?