KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pleboj
Plejboj, 25.05.2011. u 14:58
ODGOVOR – zato što se na listi dionicara svaki danom smanjuje broj slobodnih dionica za prodaju koje su u rukama sitnih špekulanata, i daytradera.. Ima ih manje od 500 prema mojoj gruboj procjeni liste iz SKDD. Od vecih i jacih dionicara niti jedan vise nije prodavao nakon objave da nema kupca a ni ranije, a dvojica su dokupili vec preko 100 komada unatrag tjedan dana na razlicita imena , neki cak i na rodjake sudeci po prezimenima koja se ponavljaju na listi…

A kakva ti korist da ima samo jedna slobodna dionica i da je cijena 100 000 kuna kada nitko ne želi to kupiti, zna se tko je obranio cijenu na 3000 kuna, vidljivo SKDD, samo je pitanje da li će taj naći kupca za svoje dionice ili će to biti još jedna borba sa vjetrenjačama koja je završila tragično.
[/quote]

Obranio cijenu ??? Muahaahahahaha, koliko ja vidim kupnje ima na 3000, prodaje fali .. A ovog na 3193 smo probali izvuci jos malo nize sa 3150 al kad ne da, sad cemo ga lijepo pojest [rolleyes] [wink]

Kressho

sada kupnje na 3000 više nema, a onaj što ćeš ga ti popapati prodao je 2 kom na 3000. daj uozbilji se….

Ahahahaa – misliš FINGIRANJA PRODAJA PO 3000 i POVLAČENJE CIJENE ISPOD 3 NE BI LI SE NETKO PREPAO I PRODAO OD PRAVIH PRODAVATELJA ?? AJ SE TI MALO UOZBILJI , ZAR STVARNO MISLIS DA NETKO JOS PUSI TE FORE OVDJE .. ?

JA vam kazem, to sto se tu vidi do 3400 je sve , uzmite si listu dionicara pa pogledajte tko jos ima kolko za prodati. Pretpostavka je da ovi kojima se unatrag 2 mj nije mijenjalo stanje ili su jos dokupljivali sigurno nece sada prodavati .. GAME OVER [wink]

Kressho

KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 345 0,30 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,86

isto…. [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

što dulje pratim trgovanje ovdje, to sam uvjereniji da se na prodaji vrti istih 50-ak komada kojima se trejda, a poneki veći nalog koji se pojavi isključivo je u ulozi dodatnog pritiska da netko lupi po istom tom koji čeka na bidu.
sad ili treba cijenu srušiti na 2000 kn ili je podići na 4000 kn pa da se počne aktivnije trgovati jer ovako s par komada na dan nema smisla [yawn]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

sad ili treba cijenu srušiti na 2000 kn ili je podići na 4000 kn pa da se počne aktivnije trgovati jer ovako s par komada na dan nema smisla [yawn]

Pa, tko ti brani, samo naprijed!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Mislim da je vrijeme, da se malo obračunamo sa ovim burekdžijama na KSST!? [angry]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pa, tko ti brani, samo naprijed!
[/quote]

Mislim da je vrijeme, da se malo obračunamo sa ovim burekdžijama na KSST!? [angry]

Pa ko vam brani,samo naprijed [lol]

ask šupalj ko kvaran zub a i onda se nađe par pojedinaca koji lupaju po bidu. nevjerovatno.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

E ovo je već prodaja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Heheh! Leti perje, ha!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Heheh! Leti perje, ha!?
[/quote]

Nula bodova, ovako se nećete obračunati s burekđijima do sudnjeg dana [undecid]

Da imam love skinuo bi sve do 9000 [rolleyes]

New Report

Close