KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@compa
pa ne plaća se prenamjena kod donošenja plana kojim se mijenja namjena, nego tek kad netko krene u investiciju, onda investitor plaća prenamjenu. zato se slažem da smartom da je ovo ogromna ušteda za same KSST odnosno budućeg kupca

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Ccccc, compa! Pa, da je nekim slučajem GUP bio izmjenjen po obećanju do kraja ožujka, za prenamjenu bi "netko" trebao izbrojati 100% za naknadu. Zbog toga prvo nije donesen GUP, a Vlada je imala određenih problema u izmjenama zakona, te je isti odgodila za mjesec dana. Sada su uskladili stavove i kreće usvajanje po hitnom postupku. Nemoj bulaznit, bezobrazan si sa laganjem!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Smart, kako besmisleno i bezobrazno lažeš, pa neće država sama sebi naplatiti prenamjenu, a kupac ako kupi kao građevinsko kao takvoga ga je i platio.
A elitte, moraš znat da se plaća prenamjena, a ne pokretanje investicije.
I zato kupac čeka završetak promjene GUP-a da ne bi imao ništa s tim.
Pa nisu vam ovdje retardirani ulagači, da ih možete tako glupavo navlačit, smislite nešto bolje.

compa, pričaš gluposti, prenamjena se plaća tek kad se ide u konkretne investicije, ne plaća se samo zato što je netko prenamijenio planom zemljište, a ti i dalje na njemu sadiš pomidore! tek ako odlučiš graditi na tom zemljištu, onda plaćaš prenamjenu.
ako to ne želiš shvatiti, onda si zlonamjeran, a ako ne možeš shvatiti, onda ti ne zamjeramo [bye]

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Smart, kako besmisleno i bezobrazno lažeš…

Ti nisi zdrav, majke mi! [cry]

@ elitte

Pojma ti nemaš, sad tek vidim kakvi su se skupili ovdje.

Compa,mislim da je Smart u pravu što se tiče prenamjene zemljišta općenito.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Compa, tvoj problem je što si očekivao KSST na 1500 ili šta ja znam koliko kuna!? Sada bombardiraš na sve moguće načine po temi, a svi su ti krivi što se KSST drži na razini od 3.000 kn! Meni je stvarno svejedno hoće li cijena danas porasti ili pasti 20% ili 40%, a oni koji me znaju, znaju da govorim istinu. Iznenadit ćeš se uskoro kada krene drugi krug!

@ Walter33

Uvažavam tvoje mišljenje, bar ga pristojno iznosiš, a ne kao samozvani Smart koji blati i vrijeđa, i kao takav je na ignore od sada.

A vidi, samo naprijed compa. Kad me staviš na ignore, gore desno u opcijama poruke ima ti "pogledaj poruku", pa me možeš i dalje čitati, znam da hoćeš. Ja jedini nikad ovdje na temi nisam lagao, jer da jesam, već bi izašao iz dionice i nebi pisao na temi. Uvijek sam vam davao konkretne i provjerene informacije! Zajedno smo špekulirali o mogućem kupcu, Bože moj, nemam ni ja staklenu kuglu, kao ni povlaštene informacije. Nervira me kad netko piše neargumentirano, a posebno kad gata cijenu i predviđa nepredvidivo, kao što si ti počeo raditi od prije mjesec dana, tj. vjerojatno od kada si prodao dionice!?

Uh što je dosadan ovaj Đakovečki [rolleyes]…Ljudi pa zar on stvarno još uvjek misli da se važne odluke donose u saboru [shocked]….ili se samo uklopio u "kruha i igara" [proud].
Odluka je već donesena na višem nivou,zakon ide,staklenici idu a ovaj igrokaz ima neku svoju svrhu…dnevnice,plačice,saborske mirovine. [angry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Stojko je ponovno kupio [thumbsup] Smart svaka čast za prave info.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close