Ova prodaja na 3100 mi miriši na prebacivanje sa računa na račun radi jeftinijeg dokupa [wink]
kolega, to se zove manipuliranje tržištem i strogo je kažnjivo.
nemoj da te opasni revolveraš Sam O’Dol čuje…
@agent10
Osjećam se dijelom prozvanim jer sam i ja ovdje napisao dosta postova i to uglavnom pozitivno nastrojenih pa ću odgovoriti.
Gledajte, mi nismo raspisali natječaj niti smo odredili cijenu niti prenamjenjujemo zemljište, a ako vi ne mislite da cijena dionice zbog toga treba rasti i to je u redu. Na 2500 sam napisao da sada majstori kupuju (možete provjeriti) i kupovali su. Priličan iznos. Pomnožite taj broj s 900 kn – do sada. I tada sam vas navlačio, ali se očito niste dali.
a sad je na 2990 kn i očekuje se daljni pad….koliko već puše, a koliko će tek popušiti naivci koje ste navukli na kupnju 3200-3400 kn??
KAŠTELANSKI STAKLENICI D.D./REDOVNA DIONICA KSST-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 345 0,30 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 230 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. GOLUB SNJEŽANA 208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,86
Kad sam već tu da pitam usput…….tko me je danas preskakao na bidu?? [angry] Oću još 10 komada ovog smeća ali netko se gura sa 40 kom ispred mene Tko?? Haaa? [angry]
U petak je trebao biti nekakav sastanak [undecid]. Jel procurilo nešto korisno?? Više informacija u zadnje vrijeme curi iz uskoka nek iz Kaštela. Očete dati sutra nešto po diskontu [pray].
ZZtop,manje se druži s kanabisom [pray],…mislim on je Ok ali tebi izgleda nije pogođena terapija [lol]
-5,96%… [shocked]
dok ne dođe neka službena vijest o novom natječaju, KSST nemaju razloga za rat, osim ako ih netko ne bude dizao špekulativno s ciljem da se iskrca iznad 3000 kn
a kad će novi natječaj, možemo samo nagađati i moliti se da bude ove godine, a ne tek sljedeće nakon izbora tj. za nekih godinu dana [pray]
školski primjer skupljanja na djelu. staviš 38 komada relativno visoko i skupljaš, kad nema više tko prodat zamijeniš uloge. i uvijek se nađe prodavač, nevjerovatno.
Svjesni su toga i radnici, koje je obradovala vijest da je Ivica Todorić ozbiljno zainteresiran za Dalmacijavino. "Ministar Čobanković prenio nam je da je Todorić iskazao interes za tvrtku. Svima nam je u cilju da natječaj završi 17. lipnja", rekao je Bucat.
Svaki dan na KSST imate iste "market mejkere", to je osnovni problem! Kupuju, prodaju 2-3 kom. po cijeli dan! + ili – nije bitno, nisu mi jasni nikako!?
Ja bi nadodao samo, da su se upravo priključili oni koji su kupovali po 2600-2700, a u dionicame se ne mogu zadržati duže od 10 dana! To su u KSST "dugoročni" investitori!