@golubv
Sada znamo… Hvala za preporuku… no,
Ništa je ne preporučujem,to sam već objasnio u nekom od prijašnjih postova. Da sam ja ušao u recimo ADPL onda bi na bazi očekivanja sve boljih rezultata poslovanja, preporučio prijateljima koji bi me zamolili za mišljenje da eventualno kupe ali da konačnu odluku donesu sami.
Na ovu dionicu gledam kao na podcijenjeno poljoprivredno zemljište u prenamjeni u građevinsko i na toj razlici namjeravam zaraditi. Točka.
Svi oni koji gledaju KSST kroz poslovanje i spominju nominalu i bilance na žalost neće od ove,po meni jedinstvene prilike ,imati nikakve koristi. Šteta.
@golubv
Sada znamo… Hvala za preporuku… no,
Ništa je ne preporučujem,to sam već objasnio u nekom od prijašnjih postova. Da sam ja ušao u recimo ADPL onda bi na bazi očekivanja sve boljih rezultata poslovanja, preporučio prijateljima koji bi me zamolili za mišljenje da eventualno kupe ali da konačnu odluku donesu sami.
Na ovu dionicu gledam kao na podcijenjeno poljoprivredno zemljište u prenamjeni u građevinsko i na toj razlici namjeravam zaraditi. Točka.
Svi oni koji gledaju KSST kroz poslovanje i spominju nominalu i bilance na žalost neće od ove,po meni jedinstvene prilike ,imati nikakve koristi. Šteta.
Jedinstvenih prilika za kupnju imate svaki dan u obilju… i to bez tzv možebitnih naknadnih troškova otkupa, nakon što se već otkupili 75% + 1 dionicu xy nečega…
http://www.foto-nekretnine.hr/hr/Zemljista–300/lista.aspx?gclid=CMSh7PX3-KgCFYYXzQodLS84TA
Sretno vam želim sada i u buduće… [thumbsup]
ocekivani vremenski period da ‘bageri’ zamijene ‘traktore’?
Nebitno za nas male dioničare K.Staklenika. U roku nekoliko mjeseci sve dionice će biti u vlasništvu onoga tko uspije na ponovljenom natječaju.Kad dođu bageri mi više nećemo biti vlasnici dionica.Na nama je da ih što više kupimo po ovim cijenama. Novi vlasnik će morati dati ponudu i platiti skuplje od ove cijene. Njemu je sve jedno dali otkupljuje od Ivice ili od Marice. [thumbsup]
U roku nekoliko mjeseci sve dionice će biti u vlasništvu onoga tko uspije na ponovljenom natječaju.Kad dođu bageri mi više nećemo biti vlasnici dionica.Na nama je da ih što više kupimo po ovim cijenama. Novi vlasnik će morati dati ponudu i platiti skuplje od ove cijene. Njemu je sve jedno dali otkupljuje od Ivice ili od Marice. [thumbsup]
Hm, tako smo se uvjeravali i pred par mjeseci, pa smo vidjeli kakav gadan fijasko je ispao. Ako ponove natječaj s cijenom od 7000 kn, nema šanse da se netko javi. Dakle, pitanje je:
1. koliki će diskont sada imati novi natječaj?
2. hoće li se i sa sniženom cijenom netko javiti ili će im opet biti preskupo?
3. kada će ga uopće raspisati jer izbori su za par mjeseci, a natječaj dugo traje,pa je pitanje hoće li nova vlada uopće prihvatiti ovakvu privatizaciju ili će sve poništiti? Odnosno, pitanje je hoće li ova vlada uopće raspisati natječaj obzirom na ove okolnosti?
Na žalost, došli smo u situaciju gdje imamo puno "ako" , a da bi se moglo mirne duše SADA moglo nekom preporučivati kupnju KSST…. ja ću držati ovo što imam, ali dok se neke stvari ne razjasne ne dokupljujem jer vrlo lako može biti novi tobogan na 2500 kn
@gismund
ako se ne ako varam, najviše ako je upravo od samog početka napisao gosp. ako Smart… a-ka-ko li to lipo privlačno zvući njegov marketingški nick – te nick slik lik – korištenog štovanog posthumnog IQ-a …jelda… sorry, naravno ako…
U petak je trebao biti nekakav sastanak [undecid]. Jel procurilo nešto korisno?? Više informacija u zadnje vrijeme curi iz uskoka nek iz Kaštela. Očete dati sutra nešto po diskontu [pray].
ZZtop,manje se druži s kanabisom [pray],…mislim on je Ok ali tebi izgleda nije pogođena terapija [lol]
U roku nekoliko mjeseci sve dionice će biti u vlasništvu onoga tko uspije na ponovljenom natječaju.Kad dođu bageri mi više nećemo biti vlasnici dionica.Na nama je da ih što više kupimo po ovim cijenama. Novi vlasnik će morati dati ponudu i platiti skuplje od ove cijene. Njemu je sve jedno dali otkupljuje od Ivice ili od Marice. [thumbsup]
Hm, tako smo se uvjeravali i pred par mjeseci, pa smo vidjeli kakav gadan fijasko je ispao. Ako ponove natječaj s cijenom od 7000 kn, nema šanse da se netko javi. Dakle, pitanje je:
1. koliki će diskont sada imati novi natječaj?
2. hoće li se i sa sniženom cijenom netko javiti ili će im opet biti preskupo?
3. kada će ga uopće raspisati jer izbori su za par mjeseci, a natječaj dugo traje,pa je pitanje hoće li nova vlada uopće prihvatiti ovakvu privatizaciju ili će sve poništiti? Odnosno, pitanje je hoće li ova vlada uopće raspisati natječaj obzirom na ove okolnosti?
Na žalost, došli smo u situaciju gdje imamo puno "ako" , a da bi se moglo mirne duše SADA moglo nekom preporučivati kupnju KSST…. ja ću držati ovo što imam, ali dok se neke stvari ne razjasne ne dokupljujem jer vrlo lako može biti novi tobogan na 2500 kn
[/quote]
slažem se kolega, puno je toga sad neizvjesno da bi se čovjek ovdje zaletao grlom u jagode. sve preko 3000 kn je već upitna kupnja [undecid]
U petak je trebao biti nekakav sastanak [undecid]. Jel procurilo nešto korisno??
Valjda trgovanje u petak dovoljno govori o tome, šta je dogovoreno!?
Valjda trgovanje u petak dovoljno govori o tome, šta je dogovoreno!?
[/quote]
govori nam jedino o tome da se pokušava odraditi nova navlakuša dizanja cijene igrom na ljudsku pohlepu i glupost, sad je pitanje samo jesu li ljudi dovoljno glupi da opet nasjednu na vaše igre? [bye]
@agent10
Osjećam se dijelom prozvanim jer sam i ja ovdje napisao dosta postova i to uglavnom pozitivno nastrojenih pa ću odgovoriti.
Gledajte, mi nismo raspisali natječaj niti smo odredili cijenu niti prenamjenjujemo zemljište, a ako vi ne mislite da cijena dionice zbog toga treba rasti i to je u redu. Na 2500 sam napisao da sada majstori kupuju (možete provjeriti) i kupovali su. Priličan iznos. Pomnožite taj broj s 900 kn – do sada. I tada sam vas navlačio, ali se očito niste dali.
Ponuda – potražnja ipak drugačije govori negoli neki ovdje govore.
Tko misli da dionica ne vrijedi ove novce nek proda ako je zadovoljan cijenom, kupnje itekako ima.
Ono čega nedostaje je prodaje po ovim razinama, s 10-ak komada kupnje dionica je već u blokadi!
Al očito je da vlasnici dionica znaju što imaju u ruci pa neke količine baš i nema u ponudi.
Nemaoci dionica, istinski altruisti (haha!) bi jeftinije kupili, vrlo jednostavno!
p.s.
Ova prodaja na 3100 mi miriši na prebacivanje sa računa na račun radi jeftinijeg dokupa [wink]