KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kaj se onda čeka [angry] . Već sam naručio jahtu Zodiak 3,20m X 170m,dva vesla,dubinomjer…..bojim se da ne istrune na carinskom skladištu. Valjda Čobijev kum mora prije pobrati ranu papriku [angry]. Ako trebaju pomoč u radnoj snagi neka se obrate Čakovečkom gradonačelniku,naši se skrivaju po kafićima i čekaju kraj radnog vremena. Navodno je to jako stresno jer zbog javnosti ne smiju biti u grupama [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Napisat ću poslije 16:00 sati da se ne misli kako drukam, nema smisla sa obzirom na današnje kretanje cijene.

Btw. Evo što vam se događa sa mailovima kada npr. pošaljete u Ministarstvo gospodarstva. Mail je poslan u 12/2010

Gradonačelnik Berket o prenamjeni zemljišta Kaštelanskih staklenika
To: duro.popijac@mingorp.hr

Poruka je izbrisana bez čitanja 20. svibanj 2011 9:34:30 (GMT+01:00) Sarajevo, Skoplje, Varšava, Zagreb.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Tresla se brda rodio se mis, a ja se ponado da ce to na 1500 ^_^, kad ono ode to danas najmanje na 3300.

Evo pa Vi djelite jedinice, ne treba tu biti kvantni mehanicar da bi se pretpostavilo kud to ide.
[/quote]
Eto jesam li juče bio u pravu.

Htio sam prodati jednu dionicu staklenika, a oni odoše u blokadu, dok izađu iz blokade ja ću doći pameti i odustati od prodaje…garant [wink]

Odustat ćeš ti od prodaje jer bi ju s tom svojom količinom posalo u blokadu još 15 puta, al znamo svi koju blokadu Doture
[wink]

Ili ti Djuture [lol]

Al ajde barem smo paničare istisnuli i sad više nema uopće slobodnjaka ispod 4 soma. Zašto ? Pa zato što ekipu koja je kupovala prije natječja živo ne ferma dal će čekat još pol godine, godinu , dvije, i dal će izdilat po 7, 5500 , 4000, 3000, 2700 … Ko je čekao do sada, čekat će i dalje… Eno još 80 kom do 4000 i ciao

Kressho

Eno još 80 kom do 4000 i ciao

nema toliko, plejboj.
samo 71 laki komad.
eh, malo sam kratak, inače bih to mam počistio.
posudiš koju hiljadarku?

hate red

misliš, mora se najprije pustit u proceduru izmjena zakona o zaštićenom pomorskom dobru…

Ne, ali si blizu! Dakle, prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu nije prošao proceduru, zbog određenih zamjerki iz nekih političkih stranaka. Smatram da su u pravu i vjerovatno će to izmjeniti u slijedećih par dana.
E sad, da je kojim igrom slučaja GUP u Kaštelama izmjenjen u korist staklenika, oni ili novi vlasnik bi trebali platiti naknadu za prenamjenu u iznosu od 100% vrijednosti zemljišta, jer je sve zemljište KSST-a P1. Dakle, odakle bi staklenici namakli te novce, nebi bilo smisla da oni to plaćaju, a ni potencijalni kupac nije toliko lud da ponudu da prije izmjene zakona. Znamo da je KSST izrazito visoko procjenjen i sada, pa bi u tom slučaju KSST kupca koštali za dodatnih 50-60 mil. eura! Nakon usvajanja izmjena zakona ta naknada će biti za 10 puta manja ili 10% vrijednosti i kupca će koštati dodatnih cca. 5-6 mil. eura!
Šlag na kraju je taj, što Audio zbog toga nije mogao produžiti natječaj, jer ide direktno na ruku kupcu, pa bi se moglo sumnjati na namještanje. Audio je u potpunosti postupio po odredbama zakona o upravljanju državnom imovinom i ići će na novi natječaj. Sumnjam da će mijenjati cijenu, ali bi neke uvjete trebali izmjeniti zbog vjerodostojnosti i transparentnosti cijelog postupka!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

da, zvuči posve logično.
jedino se bojim tih dodatnih 5-6 milijuna eura za prenamjenu.
to dodatno poskupljuje cijelo preuzimanje.

hate red

Di je Compa da nam sada malo razjasni ovaj rast kad je on naglasio da to ne vrijedi ništa. Umjesto njegovih 1500 sad je 3300 [lol] Ja svoje ne rasprodajem ali mi je stvarno žao što negativni Compa nije ušao da i on neku lipu zaradi

E sad pazi ovamo! Kad ovih dana smanje naknadu za prenamjenu i raspišu novi natječaj stvar je vrlo jednostavna. Ako bude ista cijena to znači da 100% imaju poznatog kupca. Ako cijena bude 5500 u što sumnjam ,jer Matjašević će urlati ….lopovi,lopovi a to oni ne žele slušati,evo i Šeks se pobunio u saboru da nije lijepo da ih se naziva lopovima samo zato jer kradu [rolleyes. To bi značilo da također imaju kupca ali su malo išli okolo naokolo da zaobiđu Matjaševića.
Znači cijena 7000 je ZNAK. Nemojte poslije reči da niste znali.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@golubv
Sada znamo… Hvala za preporuku… no, moj trenutni IQ2 mi ipak ne dozvoljava da kupijem dionicu sa premijom, preko nominala, BV… itd. posebice jer nismo više u 2007, već u okvirnom periodu dosta prije iste… shodno tome rađe su mi dionice po debelom diskontu, a u iste KSST (naravno po mom osobnom mišljenju i skromnom poimanju…) zasigurno nimalo ne spada… Pošto su banane, znat ćemo svi uskoro… Sretno svima i svaka čast ekipi ovdje… doista ste mudri, a i književno te imaginarno vrlo vrijedno trudni… [thumbsup]

…ako ide po 5.500 također imaju kupca – onoga iz 11. mjeseca 2009. kad je Duvnjak htio cijeli paket po toj cijeni frknuti [wink]…kaj ne?

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Eto jesam li juče bio u pravu.

Je reci ti to meni, ovo je prvi put da sam dozivio ovakav pad (danas je zato ernt zuknuo u negativnu blokadu pa cu morat malo duze ostati i tamo ^_^) i moram priznat da sam prilicno dvoumio prodati ili ne, ipak sam ja teska njubara ovdje, ali ipak sam se suzdrzao, u najgorem slucaju mogu zadrzati dionice do 2. natjecaja po 5500 (osim ako se ne ponovi natjecaj po ovoj cijeni), pa sam to uzeo u obzir kod kupnje, al opet kad vidim ovakav pad brrr, sad mi je barem djelomicno jasno kod nekih likova tu na grupi kad su kupovali dionice 2007 i ostali u njima nakon sto je izgubila na vrijednosti 90% nakon pada 2008, mada je to jos uvijek neusporedivo gora situacija kod njih, oni trebaju godinama cekati da se vrati cijena na ulaz, dok cu ja ipak profitirati kroz par mjeseci (nadam se).

Rusitelj vlade ^_^.

New Report

Close