Ma isti je slučaj kao i prije,natječaj ide dalje.Sad po kojoj cijeni,dal 7000 ili 5500 tak sve jedno obzirom na ovu cijenu danas. Ljenčine nisu odradile promjenu gupa i zbog toga nisu prodali. Sad će dobiti jezikovu juhu i marš dovršit gup. Ako je nama važno kad ćemo prodati tu siću kako tek mislite da je Jaci??? Njoj gori više nego nama svima skupa zajedno. [proud]
opet se pumpa cijena,a još se ne zna niti kad ide novi natječaj,možda tek za godinu dana
bit će opet plača suza i zazivanja HANFE ovdje [bye]
eto ide ovo na 1500 [lol]
eto golube, lijepo sam ti neki dan reko da pokreneš lavinu da si lijepo nadopunim(o) portfelj, ali ne…
ode baka s količina
i što sad da radim?
i gdje su mi oni dragi drukeri što su najavljivali pad na 1500kn?
[sad]
Htio sam prodati jednu dionicu staklenika, a oni odoše u blokadu, dok izađu iz blokade ja ću doći pameti i odustati od prodaje…garant [wink]
Tresla se brda rodio se mis, a ja se ponado da ce to na 1500 ^_^, kad ono ode to danas najmanje na 3300.
Evo pa Vi djelite jedinice, ne treba tu biti kvantni mehanicar da bi se pretpostavilo kud to ide.
Ljenčine nisu odradile promjenu gupa i zbog toga nisu prodali. Sad će dobiti jezikovu juhu i marš dovršit gup.
Nije, nije, nije!!! Ne mogu još o tome, ali nije problem u lijenosti, namjerno se nije prenamjenilo još!
Ljenčine nisu odradile promjenu gupa i zbog toga nisu prodali. Sad će dobiti jezikovu juhu i marš dovršit gup.
Nije, nije, nije!!! Ne mogu još o tome, ali nije problem u lijenosti, namjerno se nije prenamjenilo još!
[/quote]
misliš, mora se najprije pustit u proceduru izmjena zakona o zaštićenom pomorskom dobru…