KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma isti je slučaj kao i prije,natječaj ide dalje.Sad po kojoj cijeni,dal 7000 ili 5500 tak sve jedno obzirom na ovu cijenu danas. Ljenčine nisu odradile promjenu gupa i zbog toga nisu prodali. Sad će dobiti jezikovu juhu i marš dovršit gup. Ako je nama važno kad ćemo prodati tu siću kako tek mislite da je Jaci??? Njoj gori više nego nama svima skupa zajedno. [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

opet se pumpa cijena,a još se ne zna niti kad ide novi natječaj,možda tek za godinu dana
bit će opet plača suza i zazivanja HANFE ovdje [bye]

Lud ja, lud [wink] [thumbsup]

eto ide ovo na 1500 [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ha ha ha ha
jesmo je poćerali u blokadu danas [cool]
i smanjili si ulaz…

hate red

ima jedna od đoleta a kaže o daj okreni taj ringišpil…

[thumbsup]

eto golube, lijepo sam ti neki dan reko da pokreneš lavinu da si lijepo nadopunim(o) portfelj, ali ne…
ode baka s količina
i što sad da radim?

i gdje su mi oni dragi drukeri što su najavljivali pad na 1500kn?
[sad]

Htio sam prodati jednu dionicu staklenika, a oni odoše u blokadu, dok izađu iz blokade ja ću doći pameti i odustati od prodaje…garant [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Tresla se brda rodio se mis, a ja se ponado da ce to na 1500 ^_^, kad ono ode to danas najmanje na 3300.

Evo pa Vi djelite jedinice, ne treba tu biti kvantni mehanicar da bi se pretpostavilo kud to ide.

Rusitelj vlade ^_^.

Ljenčine nisu odradile promjenu gupa i zbog toga nisu prodali. Sad će dobiti jezikovu juhu i marš dovršit gup.

Nije, nije, nije!!! Ne mogu još o tome, ali nije problem u lijenosti, namjerno se nije prenamjenilo još!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ljenčine nisu odradile promjenu gupa i zbog toga nisu prodali. Sad će dobiti jezikovu juhu i marš dovršit gup.

Nije, nije, nije!!! Ne mogu još o tome, ali nije problem u lijenosti, namjerno se nije prenamjenilo još!
[/quote]
misliš, mora se najprije pustit u proceduru izmjena zakona o zaštićenom pomorskom dobru…

hate red

New Report

Close