KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tresla se brda rodio se mis, a ja se ponado da ce to na 1500 ^_^, kad ono ode to danas najmanje na 3300.

Rusitelj vlade ^_^.

Pitajte gospodina Bezona, onog iz uprave staklenika tko je unajmio zemlju od staklenika, na koje vrijeme, koliko hektara i po kojoj cijeni…kad saznate tko je unajmio javite se pa da prodiskutiramo [wink]

Ante Vrcan ili ti ga kum od našeg ministra Petra Čobankovića!
[/quote]

hm, samo da ne ispadne opet nova afera i počnu pljuštati ostavke [undecid]
[/quote]
Čobanković je Jadrankin najodaniji čovjek i nema šanse da tu bude problema. Sa druge strane, Vlada će se morati jako potruditi da što prije i što bolje proda KSST i da tako opravda najave Čobankovića! Izuzetno pozitivno za dioničare. Vidjet ćete, very soon!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

@Smart

stotka [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Pitajte gospodina Bezona, onog iz uprave staklenika tko je unajmio zemlju od staklenika, na koje vrijeme, koliko hektara i po kojoj cijeni…kad saznate tko je unajmio javite se pa da prodiskutiramo [wink]

Ante Vrcan ili ti ga kum od našeg ministra Petra Čobankovića!
[/quote]

hm, samo da ne ispadne opet nova afera i počnu pljuštati ostavke [undecid]
[/quote]
Čobanković je Jadrankin najodaniji čovjek i nema šanse da tu bude problema. Sa druge strane, Vlada će se morati jako potruditi da što prije i što bolje proda KSST i da tako opravda najave Čobankovića! Izuzetno pozitivno za dioničare. Vidjet ćete, very soon!
[/quote]

Jadranka i Vlada RH nikad nisu rekli, pa porekli.
Njihova riječ je kao uklesana u kamen, do nje se drži, a grupa malih dioničara KSST im je najbitniji faktor pred nadolazeće izbore… [thumbsup]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Hugo, fataj se lopate i mješalice i odhebaus na Ingru i IGH.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Može Smart, a ti se hvataj Jacinih riječi, postojano kao mramor…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Jeli vam ovo priprema za povratak u posebni režim trgovanja ? Čukaši juuuurriiiš, idemo na 7000 prije objave novog natječaja, sada će ih se javit 20 i bit će licitacija do 27000 po dionici.

Vaš link

Evo i toliko traženi link.

Čudi me da se jako malo, skoro ništa ne piše o meni jako bitnim stvarima vezano za KSST, a to su
– ostalo državno poljoprivredno zemljište te njegove lokacije te početne i maksimalne cijene kod buduće prodaje
– prava prvenstva pri kupnji državnog poljoprivrednog zemljišta
– projekt navodnjavanja Trogir – Kaštela

vidim da mi čobankovića počinjete prozivati
mislim da je on idući na putu trajnog preseljenja u ilok
navodno su mu sinovi dobivali poticaje i ostalo
like father like son

Postanite Eu-robovi

i nebih se iznenadio da ode do 4000 pa tek onda stabilizacija.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

eto lijepo to ide nazad tamo gdje treba i biti…pa vi pišite da je druk ili nije druk…živi bili pa vidjeli..

tako je bilo i na Ingri…šišanje pa sada opet gore…kupi jeftino pa skupo prodaj…

New Report

Close