Hvala,hvala…..ovaj put ostajemo dok nam netko neda ponudu koja se ne odbija…. [thumbsup]
[/quote]
Imaginacije i mašta su krasne… al iste koštaju… samo trenutna cijena iste vam je ravno minus 60%… divota prašine…
Hvala,hvala…..ovaj put ostajemo dok nam netko neda ponudu koja se ne odbija…. [thumbsup]
[/quote]
Imaginacije i mašta su krasne… al iste koštaju… samo trenutna cijena iste vam je ravno minus 60%… divota prašine…
[/quote]
Ne mogu se pohvaliti da razumijem što je pjesnik htio reči [undecid]….kojih 60%…kakva prašina..
makija ne može propasti kolega..može izgorjeti ali poslije izraste još zelenija…. [lol] poslovanje se ne može pogoršati je tak i tak zabušavaju…tak da za ljenčine poput mene idealna kompanija [lol] [lol]
[/quote]
nominala! [thumbsup]
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
REPUBLIKA HRVATSKA
93.594 82,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU
4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
HZMO
3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT
1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5.
URLIĆ MARIO
345 0,30 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6.
ŠANTIĆ IVE
312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7.
PERIĆ IVAN
232 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8.
GOLUB SNJEŽANA
208 0,18 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
9.
MITROVIĆ MILIVOJ
200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira
183 0,16 –
Ukupno: 91,86
Gospon i gospodjo Golub, moje cestitke!
e pa golube da sam znao da si ti taj koji me j…. na bidu sa lipicom vise….
a mislio sam da smo kolege [cry]
mi jesmo prijatelji ali bukse nisu.. :))
11.05.2011.
Nova galerija slika Kaštelanskih staklenika d.d. Vrijedi pogledati !
http://www.staklenici.hr/GALERY/galerija.html
Nakon što pogledate, zapitajte se, kako je moguće da KSST imaju ovakve financijske rezultate!?
11.05.2011.
Nova galerija slika Kaštelanskih staklenika d.d. Vrijedi pogledati !
http://www.staklenici.hr/GALERY/galerija.html
Nakon što pogledate, zapitajte se, kako je moguće da KSST imaju ovakve financijske rezultate!?
Eto neki na forumu pišu kako ova prašina ne vridi ništa, a da napokon otiđu pod vodu i isperu tu prašinu iz očiju.
Pitajte gospodina Bezona, onog iz uprave staklenika tko je unajmio zemlju od staklenika, na koje vrijeme, koliko hektara i po kojoj cijeni…kad saznate tko je unajmio javite se pa da prodiskutiramo [wink]
Pitajte gospodina Bezona, onog iz uprave staklenika tko je unajmio zemlju od staklenika, na koje vrijeme, koliko hektara i po kojoj cijeni…kad saznate tko je unajmio javite se pa da prodiskutiramo [wink]
Treba provjeriti dali ovi kaj su iznajmili isto rade gubitak….moš mislit. A to onda znači samo jedno, Benzon i kompanija kradu ko srake [angry] Remetinec je nula,treba otvoriti goli otok…
Ante Vrcan ili ti ga kum od našeg ministra Petra Čobankovića!
Ante Vrcan ili ti ga kum od našeg ministra Petra Čobankovića!
[/quote]
hm, samo da ne ispadne opet nova afera i počnu pljuštati ostavke [undecid]