KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja vam lijepo omogucujem jeftin dokup sa 50 komada koje nemam namjeru prodavati a vi ćorak … Aj zgrabite to do 3000 , teska bagatela … Micem nalog, papci , na burzi je jedna sekunda vrijedna dvije minute… Dakle imali ste sat vremena

Kressho

ETO, sad sam na 3990 , tek da se lijepo vidi kada Plejboj kaze da svoje ne prodaje da me ne prozivate ovdje da lazem .. A ovo je tek pola kolicine koju imam, kroz nekoliko razlicitih racuna svojih povjerljivih skrbnika.. Ljudi, nemojte se zaletati prije nego na AUDIO.hr budu daljnje objave, jer moguce je da se kupac ipak pojavio, i da ono u obradi bude promijenjeno u "prodano" …

Ja vam kazem, burza je zaista posebna biljka, isto kao i zena. Iznenadjenje je uvijek moguce, cak i kada svi vec "znaju" da nije …

Kressho

POVUCITE SE KOLEKTIVNO IZA OVOG OD 2990 I JA VAM KAZEM DA CE VAM NETKO TO LIJEPO SKINUTI PO 3050 kn VEC KRAJEM DANA ILI SUTRA …

KUPNJE OCITO IMA ALI JE MNOGO MNOGO PAMETNIJA OD PRODAJE OVDJE … A BOME I ŠKRTA 😉

Ajmo ljudi, zbijte te redove malo do 3000, nije smak svijeta sta nema kupca, ako mi koji imamo po sto, dvjesto dionica ne idemo van, sta je vama tolka panika

Kressho

nekome nije u interesu da dionica još raste. eno stavio 46 kom na 2990.

Eno maknuo ih haahahahahahahahaa … na 3990 … os na 4 da stavim ? frajeru veliki ti sad jos spavaju , a ja sam slucajno ovdje jer sam tulumario citavu noc pa lijepo dodjoh malo trkeljati gluposti i gledati padavičare na djelu kako puse novce ..

Kressho

Pa sta vam lista dionicara i dalje nista ne govori, cinjenica da apsolutno nitko nije prodavao od +100 dionicara ? ?

Ni Marketic, ni Urlic, ni Mitrovic, ni Peric koji je jos ubadao naveliko, ni Šantić…

Jedan više nije na listi dioničara KSST!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pa sta vam lista dionicara i dalje nista ne govori, cinjenica da apsolutno nitko nije prodavao od +100 dionicara ? ?

Ni Marketic, ni Urlic, ni Mitrovic, ni Peric koji je jos ubadao naveliko, ni Šantić…

[/quote]
znam.
i mislim da se malo za_ebo…

hate red

Svi pokazatelji idu na pad.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Plejboj koji je tebi…?

svakoga dana u svakom pogledu...

[/quote]

A cuj, on je ubadao po soma i po, dvije, dvije i po, odradio je duplica i to je vise manje, to , nelose, reko bi od oka da je zabo kojih 50k eura …
Dosta proficki, odglumio je insajd, koji je imao i klinac prekoputa moje zgrade i lijepo izasao polako … No sumnjam da to ista znaci. Znakovitiji je Šantić za kojeg sumnjam da su mu dali dionice i rekli "Aj ti lijepo sad ča, mi ti nećemo ništa kazat …"

Nema šanse. Morali su tipu reći ili "Prodaj to na burzi, smeće , ne vrijedi to ništa.." ili "Gospodine Šantić javna ponuda će vam biti na 5600 ili 7000 kn pa vi kako želite, možete i na burzi to prodati.."

Eto, tako je bilo

Kressho

AAAaahahahahahaahahaahahahah … A joooo jj joooojjjj … PA di je kupac aahahaaah … a veli Kamenac xa Marketica koji nas je sve osisao kao ovčice "Znam ,i mislim da se zajebao …" aahahahahaaha,, , pa kak se to tip zajebao spremio 5o hiljki jura u džep u metar dana, ajde dva dva i po … Frende to ti je mj plaća 140 000kn, kak se on to zajebao …

Ashahaahahahahahahahha

Kressho

Ovaj kaj se pozurio da proda za lipu ispred ovog od 2800 mi je najjaci .. Kae burke , kaj bus umro ak ne dodjes do tih dva soma i 800kn danas, ajme ča ti treba za koks lova ?

Kressho

Evo stavija na 5000, kako sam i obeća juće i to samo danas a sutra vraćam na 5500, ispod toga ne idem.

New Report

Close