KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kravice po načinu pisanja nisam baš siguran da kupuješ dionice. Obično svi skupljamo u tišini, a izlazimo na sav gas

Nisam ti ja ko druga djeca. Uvjek sam bio problematičan…evo upravo danas sam u 11:50h bio kod sutkinje za prekršaje,remečenje javnog reda. Predivna žena u srednjim godinama,prava dama…moram opet do nje čim prije [rolleyes]
Al evo travice,pošto simpatiziram zeleno maknut ću ova dva naloga od tri i četiri komada i objediniti u jedan od7kom. Okidoki??
Možda me poklopi prije 16h…jer znate,opasno je prespavati u dionicama [shocked]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Tko kupuje? Evo bit će nešto sutra oko 10:30 h po 5 000,00 kn. Molim!? Nitko neće, šteta to vam je zadnja prilika.

Golube kaj nisi reko na stranici 393 da ces kupovati dionicu na dnu, zasto sad ides glavom kroz zid i ides u gubitak, pricekaj jos malo, tamo negdje na 1000-1500, pa cemo onda zajedno omastiti brk [proud].

Rusitelj vlade ^_^.

Golube kaj nisi reko na stranici 393 da ces kupovati dionicu na dnu, zasto sad ides glavom kroz zid i ides u gubitak, pricekaj jos malo, tamo negdje na 1000-1500, pa cemo onda zajedno omastiti brk [proud].

Ali gospon (neznam ti izgovoriti ime) ja mislim da je ovo bilo dno,ovih 2550 jučer i zato sam kupovao i kupujem. Ako pak slučajno nije bilo dno onda ću kopovati na slijedećem dnu….i tako pet-šest puta [lol]

…jedan komad,kaj to opet netko veliki izlazi. Smart,skužio sam te [angry]

Reci golube, šta si skužio?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Tko kupuje? Evo bit će nešto sutra oko 10:30 h po 5 000,00 kn. Molim!? Nitko neće, šteta to vam je zadnja prilika.

Kaj…po 5000kn?? Zakaj u 10:30h??

@Smart

U 15:34 netko mi je prodao 1 dionicu po 2631 kunu. A toliku količinu može lupiti po bidu samo netko veliki kao brdo. A pošto si ti največi od malih onda si odmah sumljiv [lol]

vratit će se na 4000 kn uskora a onda se čeka rasplet…

nije isključeno, drugi krug bit će vjerojatno po cijeni od 5000 kn za dionicu i to bi moglo proći, a na burzi bi cijena lako mogla skočiti na 4000 kn…..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

Dna za debile i paničare nema, oni stružu i ispod njega, skinuli bi i gaće da ih se traži a kamoli prodavali KSST po soma il dijelili džabe … Eh, kad bi cijenu na burzi, onu realnu, prosuđivali po 30ak dionica koje se mogu 40 do 50 % ispod cijene istisnuti od trtaroša drhtavih ručica čim se neki tamo bužda ne javi na natječaj iz prve onda bi burze bili poligoni za vježbanje male dječice i tatinih sinova , a nijesu to, bome nijesu … Već ozbiljna sjecišta novca, mišljenja, i informacija. Stoga budite svjesni jedne činjenice – ono što je danas 2600 kn već za par dana moglo bi opet, kao što je jednom već i bilo, biti 4 ipo , ili 5 tisuća. Jer ako Vlada , a ponavljam mogla bi , još kako lako – PONOVI NATJEČAJ NA ISTOJ CIJENI, odosmo samo tako na 4500 kn.
Zašto ?
Zato što bi ponovljeni natječaj na istoj cijeni bio jača potvrda da postoji kupac no njegova prva, inicijalna ponuda.
A s druge strane, takvom bi razvoju situacije trebalo pribrojiti sve one dionice koje su u medjuvremenu prešle u Čvrste Ruke.
I zbrojimo li dva i dva bilo bi jasno – još 100, 200 kom i nitko više KSST neće prodavati ispod 4, 4 i po tisuce. Makar samo iz inata, što je toliko čekao . Jer ljudi koji imaju samopoštovanja i dostojanstva ne trče pred rudo osim ako ih netko ne drži doslovce na nišanu. A ja ovdje ne vidim nikakav nišan ljudi moji, koji mi prijeti da prodam. VI ? JeL ga Vi možda Vidite ?

Recite mi ako je tako, jer život mi je mio i ja ću prodat drage volje ako je tako .. Ali ako nije, a budale moje koje sada prodajete, zar po dvije i po, zar tako nisko ste pali …

[lol] [lol] [proud] [thumbsup]

Kressho

nije isključeno, drugi krug bit će vjerojatno po cijeni od 5000 kn za dionicu i to bi moglo proći, a na burzi bi cijena lako mogla skočiti na 4000 kn…..
[/quote]

Preloš druk, koji si ti uopće … ?

Ne ide nikakav drugi krug, sve i da ide isao bi po 5500, vec ce se produziti natjecaj na istoj cijeni … Ocito je sve bilo na knap, i kao što vam je čovjek lijepo napisao, cijenjeni mr. Smart, razlog ovome je vrlo jednostavan – NATJECAJ JE OD KUPCA ZAHTJEVAO PROGRAM PREMA POSTOJECEM PROSTORNOM PLANU, A KAKO SE TAJ PROSTORNI PLAN U MEDJUVREMENU IZMIJENIO NITKO NIJE MOGAO PREDATI SUVISLI PLAN …
Jer kako ces predati plan za postojeci prostorni plan – poljoprivredno zemljiste, kada ces ga kupiti kao poslovno-turisticku zonu poslije ..

Lagani propust Vladina kabineta, koji su ocito primjetili poslije par pivi i dobre janjetine, a mozda je cak bilo i namjerno…

Kako god bilo, sada treba uvrstiti GUP u natjecaj i to je to, ide opet dalje po istoj cijeni. Svi koji se sada navucete na ove ovdje najljigavije, i prelose drukove i prodate ovo blago ispod 4, 4 i po tisuce kuna ste poludjeli, od panike i kojecega … Da ne pricam ovdje …

Pa sta vam lista dionicara i dalje nista ne govori, cinjenica da apsolutno nitko nije prodavao od +100 dionicara ? ?

Ni Marketic, ni Urlic, ni Mitrovic, ni Peric koji je jos ubadao naveliko, ni Šantić kojem su nesto morali reci , pa sta bi vi da dobijete dionice za svoju zemlju neke lijeve firme to tek tako pustili i sta bude ili bi prodali na burzi po 4500 kn, ako vam je netko rekao "čuj, neće ti tu biti kupca ni po 7 , ni po 5, ni po 3 .." ???

Samo sto je Šantićima očito rečeno da kupca ima, inače bi barem dio istresli …

Ja primam oklade – da ce ista cijena i dalje, isti natjecaj. A mozda, mozda cak objave da je prodana kompanija, tko to zna …

Al ce onda bit belaje ovdje … i hvatanja za glavu ..

KSST – Aerodrom. Država sama sebi proda kompaniju i ciao. A zasto onda po 7000 po dionici a ne po nominali ???

E kad na to pitanje smuckate odgovor sve ce vam lijepo biti jasno onda .

Kressho

nekome nije u interesu da dionica još raste. eno stavio 46 kom na 2990.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close