čim se počne udarat po asku odmah se smanjuje izloženost naloga na asku.
Nitko više na da po bidu…a cijena raste…dajte kolega "znalac3" lupite koji komad po bidu da ne moram skidati s aska? [thumbsup]
I, jeste li složili sve kockice ovog veeelikog mozaika. Sve kockice su već nekoliko puta spomenute na forumu, neke jako bitne tek u jučerašnjim postovima. A vidim i da neki puno manje pišu na ovoj temi.
Ne znam zašto ali imam osjećaj da će ovdje uskoro biti zazivanja HANFE i zašto cijena pada i k tome slično.
Ne znam zašto ali imam osjećaj da će ovdje uskoro biti zazivanja HANFE i zašto cijena pada i k tome slično.
ako nisi primijetio, cijena je već pala s 4900 na 2500, skoro 50%…. sad više nema smisla kukati, na cijeni od 2600-2700 kn zanima me isključivo dokup [yawn]
Nema smisla sazivati Hanfu, jer budimo iskreni, nismo je sazivali ni kad je dionica rasla u nebo! Po meni, zadnjih dana rasprodaje Šantićeva ekipa. Ono što sam ja istraživao, došao sam do nekih pretpostavki da su oni dobili dionice po nominalnoj vrijednosti, a sukladno odšteti je to iznosilo 662 kom. I oni su čekali fantomske kupce koje je najavio Čobanković, a kada se ispostavilo da od toga nema ništa i kad se dionica opasno približila nominali, odlučili su bježati glavom bez obzira. Vidjet ćemo jesam li u pravu, ali prodaja zadnjih dana mi liči kao da neki broker ima nalog, prodaj!
Ma što vas briga što netko prodaje kad vi znate da to vrijedi basnoslovne novce?
Gle Smart mene puno više zanima onaj broker koji ima ovih dana nalog "kupi",a još više me zanima šta zna nalogodavaoc koji vrlo uspješno kupuje po ovoj cijeni.
Gle Smart mene puno više zanima onaj broker koji ima ovih dana nalog "kupi",a još više me zanima šta zna nalogodavaoc koji vrlo uspješno kupuje po ovoj cijeni.
Zna isto ono što i mi, da se za ovo u prvom natječaju tražilo 5000, a u drugom 7000. A treći će biti negdje u tim razinama sa povlaštenim uvjetima, a sve to je malo više od 2600 ili 2700.
nitko nece kupovat sad, a kao svima je jeftino za dokup…pa dajte ju onda barem srušite na 2000 kn pa da svi malo kupujemo…
Po meni, zadnjih dana rasprodaje Šantićeva ekipa.
… i kad se dionica opasno približila nominali, odlučili su bježati glavom bez obzira.
Ako je tako, ajmo forumaši, maknite se (spustite ljestvicu) sa bida pa da vidimo koji su to nalozi podrške prodaji. Neće dionice pobjeć (osim prebacivanja sa racuna na racun pa tako uzastopno)!