Pa nije država kriva što ne može naći budalu koja bi im dala 600 milijuna za nešto što vrijedi 60.Koja zamjena teza da je to strašno.
Ali što ih forum može pronaći, to je posebna priča!
Nisam zadovoljan [angry] …prodaja KSST se drži kao da ovo nešto valja. Možda neznaju svi pa da ponovim-natječaj je propao,kupca nema,sve je propalo,novi natječaj možda neće biti godinama,dolaze izbori pa sto dana ničega….užas jedan.
Zašto držite ovu dionicu u portfelju?? Firma proizvodi same gubitke,bacaju povrće,avioni ih non-stop nadlijeću…Sve ovo napisano je živa istina koliko god zvučalo s moje strane ironično. Zato nisam zadovoljan s prodajom…ko će prvi lupiti po bidu?…da vam malo pomognem s par komada?…tek tolko da krene,ostalo ćete sami odraditi….?? [pray]
Ceka sa mene da pokupim pare na ostalim dionicama pa da pokupim po 1500, bilo bi neposteno da padne tako brzo na 1500 a ja nemam slobodnog kesa :), a tu ce se moc tako lijepo zaraditi ^_^. Evo kad je pala odluka da drzim dionice i dalje pa kud puklo da puklo odmah se bolje osjecam [proud].
Nisam zadovoljan [angry] …prodaja KSST se drži kao da ovo nešto valja. Možda neznaju svi pa da ponovim-natječaj je propao,kupca nema,sve je propalo,novi natječaj možda neće biti godinama,dolaze izbori pa sto dana ničega….užas jedan.
Zašto držite ovu dionicu u portfelju?? Firma proizvodi same gubitke,bacaju povrće,avioni ih non-stop nadlijeću…Sve ovo napisano je živa istina koliko god zvučalo s moje strane ironično. Zato nisam zadovoljan s prodajom…ko će prvi lupiti po bidu?…da vam malo pomognem s par komada?…tek tolko da krene,ostalo ćete sami odraditi….?? [pray]
ajde lupaj…vidiš da niko neće
Ali što ih forum može pronaći, to je posebna priča!
Jesi to mislio na one što su plaćali KSST po 4 i po soma?E pa takve će biti jako teško naći.Iako ni ovi što kupuju po 2,5 soma nisu za baciti.
sigurno da ima investitora koji jedva čekaju ovakav zalogaj,jedini trenutni problem je prenamjena zemljišta…nedavno sam prodao građevinsku parcelu u blizini Zadra(600 m od mora) 420 m2 za 145 eura po m2.mogao sam dobiti i više,ali sam morao čekati da drugi kupac proda apartman na Rabu.e sad,uzmimo u obzir veličinu parcela i lokaciju ksst,kad se zemljište prenamjeni u građevinsko(što je i u postupku),po kvadratu mora vrijediti bar duplo više od moje parcelice.
Ovo zemljište KSST ne vrijedi niti 100E, a pogotovo neće nitko to platiti 600 mil kn, neće ni 200 mil kn
Ako zemljište prenamjene u građevinsko, što bi se tu moglo graditi.
Turističko naselje ili stambeno naselje sigurno ne zbog zračne luke. Pa tu se od buke ljeti ne može normalno živjeti.
Tu bi se eventualno mogao napraviti nekakav trgovački centar, a za to je dovoljno 10 000 -15 000 m2, pa neće nitko paltiti 600 mil kn ra za zemljište koje može dobiti za 10 mil kn
kolega ne stvarajte paniku, još nije službeno objavljeno da je natječaj propao i da se nitko nije javio, možda neka ponuda stigne poštom danas ili sutra???
ako ipak sve propadne….e onda će biti stampedo po kupnji pa ćemo kupovati, možda i po 1000-1500 kn [embarass]
Nema potrebe,popustit će živci sigurno još nekome pa će odraditi posao kak se spada. Strah je naj jača emocija od svih. Strah je strašan [shocked]
Zbog ove točke u javnom pozivu prvi krug nije prošao, vidjet ćete uskoro!
– Pri odabiru najpovoljnijeg ponuditelja, osim ponuđene cijene za kupnju dionica, zahtijevat će se od ponuditelja ispunjenje slijedećih obveznih uvjeta:
* dostavljanje Programa ulaganja u Društvo, a koji će biti sukladan važećoj prostorno-urbanističkoj i projektnoj dokumentaciji
– Pri odabiru najpovoljnijeg ponuditelja, osim ponuđene cijene za kupnju dionica, zahtijevat će se od ponuditelja ispunjenje slijedećih obveznih uvjeta:
* dostavljanje Programa ulaganja u Društvo, a koji će biti sukladan važećoj prostorno-urbanističkoj i projektnoj dokumentaciji
Čestitam, ti si izgleda jedan od rijetkih koji detaljno čita objavljene dokumente.
@james1
Nema potrebe,popustit će živci sigurno još nekome pa će odraditi posao kak se spada. Strah je naj jača emocija od svih. Strah je strašan [shocked]
Kolega manje priče više rada lijepo ovo počistite do 2700 i tako im dajte do znanja da je vama ovo dobra cijena a kako ne bi bila kada ste vi po 3800 tukli kao da nema sutra, strah je strašan da kolega.
bez veze, NITKO čak nije niti otkupio natječajnu dokumantaciju, to sve govori!