oooo, pa čovjek vas ostavi jedan dan same i vidi šta uradiste…
preko 600 tisuća kn prometa, preko 200 protrgovanih dionica!
a dionica, kao, ništa ne valja. kao, natječaj propao.
ha ha ha ha ha, e kol’ko tu ovaca za šišanje ima koje će se lupat glavom u zid idućih dana….
…a zašto sad po ovim cjenama prodaju samo oni što su kupovali po 3.800…a ne oni što su kupovali po 800 ?
@kanabis
kolko komada za 4000 kn…
ima dost sto sam prodo KSST i nisam gledao sta je dalje bilo a sad vidim velki promet i procitam na forumu da niko nece kupit
bice ovdje valova ,sutra cu se postavit na 2000kn za kupit
Zimzi pa ti na 800 će svakako biti na dobitku i mogu mirno čekati rasplet. A ovi na 3800 su se već pokajali i loše im je na sam spomen staklenaca.
ZZ ti to kupuješ na 4000kn? nažalost nisam ulazio u ksst, tako da ti ne mogu ništa ponuditi
Nevjerovatno kakvih se nebuloza može ovdje pročitati.Do sad se pričalo o stotinama investitora koji jedva čekaju ovakav zalogaj a sad vidimo da se nije javio nitko.Moža ekipi Smart I co ne bi bilo loše da se prebace na Božjakovinu.Zamisli što bi se tamo sve moglo prenamijeniti.Eh što bi to bila tema.
…a zašto sad po ovim cjenama prodaju samo oni što su kupovali po 3.800…a ne oni što su kupovali po 800 ?
Nema mjesta panici, ako neće niko po 7000 kn, onda će po 8000 kn.
ima dost sto sam prodo KSST i nisam gledao sta je dalje bilo a sad vidim velki promet i procitam na forumu da niko nece kupit
bice ovdje valova ,sutra cu se postavit na 2000kn za kupit
čemu žurba? tko zna kad će novi natječaj, možda i za godinu dana ili više, a pitanje i hoće li se i tada itko javiti….a do tada cijena može otklizati nazad na 1000 kn…jer kao što su ljudi kupovali nedavno na 3500 pa sad prodaju na 2500, ova druga tura što kupuje na 3500 mogla bi kroz mjesec dana prodavati na 1500 i niže [proud]
Što napisati poslije ovakvog dana. Prvi put sam dokupio neku dionicu povećavajući time svoj prosjek ulaza. Pametno ili ne, pokazati će vrijeme.Moje mišljenje i dalje ostaje isto a to je da se ovo neće prodati ispod 5500 kuna.
Uglavnom cijena je došla tamo gdje je veliki broj ljudi očekuje, u zonu velikih oscilacija, porasta i padova gdje je velika mogućnost zarade. Zbog zarade i jesmo svi tu, zar ne?. Perje će letjeti, to je sigurno, pa kako tko prođe.To pokazuje, bar meni, ne ova prodaja zadnje 2-3 dana, već kupnja u te dane.
Kaže netko KSST gubitaš. Po brojkama stoji, dali to baš mora biti tako, ne da ne vjerujem, nego sam siguran da ne mora.Zar nismo svjedoci "naglog preokreta" u poslovanju npr. Ine, Petrokemije, evo ovaj kvartak i Badela.
Sami staklenici(mislim na stakleničku proizvodnju) u rukama pravog gazde ne mogu poslovati u minusu. To budite sigurni. A one priče, propala proizvodnja, uništena salata… su priče za malu djeci. Nije to bez razloga zar ne.
Jedna od grešaka koja je dosta puta istaknuta u postovima je ta što kod procjene zemljišta (mislim na dio gdje je proizvodnja u tijeku) računate cijenu poljoprivrednog zemljišta. Mislim da je to greška. Dali je tko od vas provjerio kolika je cijena podizanja novog plastenika s opremom za grijanje?Izgleda da nije. O opremi za hidroponski uzgoj neću ni pričati.
Da najveća vrijednost KSST je buduće građevinsko zemljište, to je činjenica, a promjena GUp-a će to i potvrditi.
Ne vidim razloga odugovlačenju raspisivanju novog natječaja, biti će uskoro. Prepuštanje da natječaj provede sljedeća vlada je nemoguća misija.
A drukanje kao drukanje. To neću komentirati. I ja bi volio da se cijena neke dionice vrati na razine koje bi volio za ulazak u neku dionicu, primjerice KORF, ADPL… Nekima se sada to ostvarilo na ovoj dionici, dobar ulaz i prostor za zaradu.
Izvinite ako sam bio opširan…
čemu žurba? tko zna kad će novi natječaj, možda i za godinu dana ili više, a pitanje i hoće li se i tada itko javiti….a do tada cijena može otklizati nazad na 1000 kn…jer kao što su ljudi kupovali nedavno na 3500 pa sad prodaju na 2500, ova druga tura što kupuje na 3500 mogla bi kroz mjesec dana prodavati na 1500 i niže [proud]
Baš me zanima bili tako ljudi prodavali stan, auto ili svoje zemljište.
Bili onda spuštali cijenu stana sa 100 keka na 20 keka.
Vrlo vjerojatno nebi zato šta znaju šta imaju u ruci, a ovdje u ruci imaju papir koji vjerojatno ne znaju pročitat s razumijevanjem.
Nevjerovatno kakvih se nebuloza može ovdje pročitati.Do sad se pričalo o stotinama investitora koji jedva čekaju ovakav zalogaj a sad vidimo da se nije javio nitko.Moža ekipi Smart I co ne bi bilo loše da se prebace na Božjakovinu.Zamisli što bi se tamo sve moglo prenamijeniti.Eh što bi to bila tema.
sigurno da ima investitora koji jedva čekaju ovakav zalogaj,jedini trenutni problem je prenamjena zemljišta…nedavno sam prodao građevinsku parcelu u blizini Zadra(600 m od mora) 420 m2 za 145 eura po m2.mogao sam dobiti i više,ali sam morao čekati da drugi kupac proda apartman na Rabu.e sad,uzmimo u obzir veličinu parcela i lokaciju ksst,kad se zemljište prenamjeni u građevinsko(što je i u postupku),po kvadratu mora vrijediti bar duplo više od moje parcelice.